Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Dalmışım sarhoşluğuna : ))

Üst üste 3. maçımdan da galip ayrıldım ve 3. sıradaki Levent'i tehdit eder duruma geldim. Takımda sevmediğim kimse yok artık.. Asist sorununu çözmeye çalıştık bu hafta ama bakalım ne olacak. Kerem ile oynuyorum.. Bir de biz deneyelim şansımızı..

Evans'ı oynatmasam yüzdede belki öne geçerim rakibime karşı. Neyse adını bu kadar kötülemeyelim takas olaylarında değeri düşmesin. Gerçi bugün versem yarın yeni takımında 30a bağlar 40tan bitirir 5 rebo 5 asist 2 top çalma yapar bi de son hücumda basketi yapıp VJ gibi topu enchimin önüne bam diye koyup ''aldın mı lan'' diye bakış atar bana. Demedi demeyin.

Şehir dışında daha doğrusu İstanbul'da olduğum için nete giremiyorum, ancak cafede işte. Kadroyu ayarladım, bizimkilier halleder artık gerisini. Furkan da geliyor arkadan. Bu hafta iyi puan almam lazım.

Ligi ilk 2'de bitirip playoff'a direk yarı finalden başlamak ilk hedef.3PTM konusundaki sorunu Morrow,Dunleavy ve Matthews transferleriyle bir miktar hallettik ama her maç top kaybını kaybediyoruz.Yüzdelerde de sorunlar var,Howard,Biedrins,Varejao 3'lüsü serbest atış yüzdemizi mahvetmekle meşgul,şut yüzdesini de Westbrook,Wall baya düşürüyor ama diğer dallarda iyi gidiyoruz.

Amare ve Kevin Love bütün yükümü çekiyor ama diğer oyuncular da destekliyordu.. Bu hafta destek alamıyoruz.. Kimi sakat, kimi süre alamıyor.. Tam da Kerem'e denk geldik : )) Yoksa yenerdim de neyse..

Noah gibi adam kapılmaz mı yav :) yalnız takımımı çok sevmeye başladım şu an 8-1 öndeyim ama belli olmaz tabi.. Boozerı iyikide beklemişim o kadar değdi bari..

Erdal Avcı' Alıntı:
Olamaz Joakim Noah 9 hafta yok. :(
Mecburen yollamak zorundayım ama sizlere ricam geri dönerken sulanmayın lütfen :) .
Dikkat et bi anda yol olur oradan. Gerekirse Hamilton'ı feda eder hafta önceden çökerim. Sonra forumda ağlamaca filan yok :)

J.Richardson ve Arenas Orlando'lu oldu. İkisi de kadromdaydı. Richardson'ın performansı kesin düşer. Arenas'ın top kaybı ve yüzdesi olumlu etkilenir de asist de olumlu etkilenir mi acaba?

Kerem Seçer' Alıntı:
J.Richardson ve Arenas Orlando'lu oldu. İkisi de kadromdaydı. Richardson'ın performansı kesin düşer. Arenas'ın top kaybı ve yüzdesi olumlu etkilenir de asist de olumlu etkilenir mi acaba?

Abi istersen Jrichi takas edelim :) Var mı istediğin?

Kerem Seçer' Alıntı:
Emre abi ile aram bozulacak. :)

yok ya kerem.. bizim aramızı bu oyunlar bozamaz..
zaten zordu seni yenmem de bir de adamlarım sakatlanınca falan iyice fark açıldı..
brandon roy ve calderon sakat..
kevin love çok az maç oynadı..
batum, lou williams ve thad young düzgün süre alamıyor falan..
bir sürü bahanem var ama farketmez..
kazanan haklıdır..
3-6 ya takla atarım, 2-7 ye razıyım..

Ya ben napayım takımın temel direği Noah 9-10 haftalık sakatlandı ki şimdi takası duyduğumda Gortat'ı alacaktım ama haftalık transfer limitini doldurduğum için alamadım.Forumdakilere ricam Pazartesi Noah'ı serbest bırakacağım lütfen onu koparmayın takımımdan...

Erdal Noahı şimdi serbest bıraksan bile 4 5 hafta kimse elini sürmez bence.. Sende 2 3 hafta önceden alırsın veya almalısın..Yoksa valla kimse kimsenn gözünün yaşına bakmıyor..

Bende Boozer 6 hafta oynamadı bir geldi pir geldi koçum..