Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

5-4 yenmişsin Kerem Abi serbest atışta binde 1 ile geçmişsin ya :) Yüzde 80 ile serbest atış atan Chandler 2-6 atmış dün gece bir tane soksa ben alcam yada berabere :) Sende josh smith 9-10 attı dün gece ki ortalaması yüzde 70 :)

Neyse play-offlarda yeneriz artık :)

Değişikliğe ihtiyacım var. Bu hafta son sıradaki takım ile yapıyorum, bu sayede değişiklikleri rahatlıkla yapabilirim.

Takas önerilerine açığım. :)

Josh Smith, Al Horford, Deron Williams üçlüsü hariç tabiki.

Kidd, Hibbert, Gibson, Arenas, Holiday, Green, Afflalo, Al Jefferson ve J.Richardson özelinde teklifleri bekliyorum.

Bu hafta rakipten 8 maçım eksik ve Jennings sakat olduğu için 11 oyuncuyla oynuyorum. Evans'ın da ameliyat olması halinde sezonu kapatacağı açıklandı. Butler en aşağı 2 ay yok ve baya formdaydı bu ara Ellis ile beraber benim takımı taşıyorlardı. Yandım bittim ben bu hafta 5-4 mağlubiyete razıyım ben bu kadar az maçımla ve çok eksiğimle. Nerden baksak elimizde kalıyor takım.

Hidayet bu neydi şimdi? 10 14 ribaunt 10 asist.. Hadi neyse asıl canımı acıtan 5 top çalma :oops:

Neyse biz işimize bakalım..

Takas teklifi olan avrsa buyursun :)

Evans ve Cousins nihayet toparladı :) Bu bana az maçımız olduğu ve jennings'in olmadığı , Butler'ın sezonu kapattığı bir haftada kesinlikle yarayacaktır. Şöyle bir baktım haftaya da pazar gününe kadar çok geri düşmezsek alırız gibi seriyi çünkü oyuncularım ciddi anlamda vites arttırdı ve pazar gübü ciddi anlamda üstünlüğüm var rakibime. Jennings bi süpriz yapar da haftasonu geri dönüp Miami maçında filan oynarsa seriyi alır getirir bana zaten. Oynamazsa herşey ortada şu an hele Wallace dönerse iş tam tehlikeye girer. Harrington oynamıyor bu aralar nedense deli edecek beni...

Siz de hep benden istiyorsunuz teklif, çok tanımıyorum zaten adamları. :) Teklifini ilet, görüşelim :)

5-4 öndeyim şu ana kadar güzel gidiyor idare edecek kadar oynuyoruz :) Bugün maç üstünlüğüm var üçlükte öne geçerim tekrar. Büyük ihtimal foul yüzdesinde , sayıda , ribaundda farkı ciddi oranda açarım. Bugün attığımız üçlükler çok önemliş olacak zira rakipte öyle deli şutör yok bugün iyi atarsak pazara kadar kapanmaz var. Jamison ve Durant toplam 5 atsa 1 tane de Tyreke atsa tamamdır iş :) Tyreke'in top çalmaları ve takım olarak çok top kaybı yapmamamız da önemli . Rakipten az maç yapıyoruz ve top kaybını bu sefer alalım bari :)

Ben de düşünüyordum Furkan onu. Hayırlı olsun takımına, uzun soluklu oynarsa çok işine yarar. Ben ondan emin olamadığım için almamıştım.

Teklifler vardı ama değerlendireceğim bir süre. :)

Şimdilik 2 değişiklik yaptım;

Gibson 10 günden fazla yokmuş, onu çıkardım, JJ Redick'i aldım.

Arenas'ın da süreleri azaldı ve çok kötü. Onu çıkardım, Ersan'ı aldım.

Takımımın iki yüksek seçimi ve aynı zamanda evlatlarımız olan Evans ve Cousins nihayet oynamaya başladılar ve hemen meyveleri aldık :) Şimdi Carmelo takasından sonra Jr Smith transferim çok değer kazanacak ve jennings de dönüyor. Jennings ve Smith'ten hafta boyu yararlanamadık bu yüzden yüzdem ve top kaybım sınırlı kaldı. Yarın Monta Ellis'in maçı var ama Monta'nın iyi olduğu herşey zaten kesin bende ve yüksek top kaybı nedeniyle oynatmamayı düşünüyorum. Tabi önce gecenin maçları bi sonlansın ve kritiği yapalım. Yarın baya uzunum oynayacak eğer yüzdeyi kaptırmazsam asist hariç herşeyi alırım gibi belki top kaybını veririm Ellis oynamasa bile. Başka da birşey vermem gibi eğer jennings oynasa ve Rondo insan gibi asist yapsa çizebilirimdim valla.