Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Sühan Abi Hedonun 5 er 5 er top çaldığı haftada halen öndeysem helal olsun bana :) Adamın istatisliklerine bakın ya 48 sayı 24 ribaunt 36 asist 11 top çalma..

Benim 5 maçım var Camby Fields Wade Udrih Ginobili
Sühan Abininde 5 Baron Kobe R.Jefferson Dalembert Okafor

Top çalmada 1 farkla öndeyim.. Korurum bu farkı bence..
Yüzde de iki takımda yüzde 500 üstü atıyor kaybedene yazık olcak ama avantajlı durumdayım :)

Sayı 31 farkla Sühan Abi önde.. Wade çoş oğlum hadi..

Ribauntta 8 farkla öndeyim Camby beline kuvvet :)

Top kaybında da 7 fazlam var Kobe 10 tane kaybederse iyidir :)

Serbest atış ve blok bende.. Üçlük ve Asist Sühan Abide bunlar kesin.. 5-4 biter gibi bakalım..

Veysel hakikaten güzel oluyor maçalrımız bakalım ne oalcak bu gece:) Sayıda alırsan şaşırmam ama bloku vermem beni çok şaşırttı. Ribauntta bu gece çekişme olacaktır. Asist ve üçlük bende evet tahminimce 5-4 yenilirim.

5-4 bitti büyük ihtimal.. Sayıyı 5 farkla aldın :) Top çalma yine 5 farkla aldın :) Blokta abi lig lideriyim yada 2. daha kaybetmedim 11-0-0 oldu galiba yada 12..

İlk gün 2 adamım oynuyormuş ve bakmayı unuttum ben. Baktığımda ne göriyim 2side benchde :) Sonra dedim takımın genel havası nasıl ona baktım Jennigs , Evans ve Beasley sakat. Bu hafta kazanırsam heykelimi dikerim valla o derece süpriz olur.

Deniz abinin dünki hatası sayesinde 9-0 öndeyim :)

Takımda 3 tane sakat var ama yakında geri dönecekler.

Hill'in durumu hakkında bir bilgisi olan var mı ?

takım destan yazıyor şu an. 12 kişi yapamadığımız işi 9 kişi yapıyoruz şu an inanılır gibi değil...5 önemli skorerimden 3ü sakat olsa da ezilmedik sayıda ve alacağız gibi sayıyı. 3lükte de iddialıyız. Genel yüzdem çok iyi değil ama rakibim kötü atıyor o da benim gibi. Topkaybını ve asisti ise her zamanki gibi yine verdik. Faul yüzdesinde ise adamlar deli atıyor hayatta çıkamayız biz o yüzdelere. Bu durumda ortaya 3-3 çıkıyor şu an. Bi terslik olmazsa bu kategorilerde berabereyiz. Yakın geçen kategoriler ise ribaund , blok ve top çalma. Ribaundu ben alırım gibime geliyor. Blok bende gibi zaten şu an öndeyim ve baya uzunum oynuyor bugün bu gece uzunlarımın performansı belirler gibi sonucu. Top çalmayı veririz gibime geliyor. Şaka maka bu seiyi kazanırsak efsane olur. 1 gün 2 adam unut , 3 oyuncun sakat ve mücadele et. Takımım sene başından beri vasattı ama iyi savaşıyorlar artık. Mutluyuz 8)
Edit : Pazartesi unuttuğum adamların istatistiğini kendi istatistğime eklersem top çalmayı , ribaundu ve bloğu zaten yüzde 90 alıyormuşum. Başka hiçbirşeye olumlu ya da olumsuz etkisi olmamış oynatmamamın. Ne güzel 6-3 bitmesi kesin olan bir seriye devam ediyor olcaktık. :(

İlk 3 sıra seçimlerim içerisinde olan Brandon Roy ve Kevin Garnett'in sakatlıkları sürüyor..Onları değiştiremiyorum.. Onlar olmadan da elimizden geleni yapıyoruz.. Onur mücadelesine devam ediyoruz ama olmuyor..

Udrihi beğenmeyenler utansın :) 29 sayı 5 ribaunt 4 asist 4 top çalma :) 11-14 şut yüzdesi 5-6 serbest atış 2 üçlük :)

3 maçın istatislikleri..

.788 .882 4 71 10 15 6 1 5

Ortalama 24 sayı 3,3 ribaunt 5 asist 2 top çalma

Bu hafta rakibimin 8 fazla maçı var. Jennings oynasa bu maç 5e düşecek ama o da yok yine. Bu yüzden bu haftayı yok sayıyorum direk. 6-3'e filan razıyım. Bir de üstüne üstün Kerem Abi'nin lider olmasının asıl sebebi olan Smith ve Horford 4 maç yapacak bu hafta. İlk yarıda da aynı şey olmuştu. Stern benle oynayacakları hafta utanmasa her gün Atlanta maçı koyacak :)
Edit : Deron Williams - Josh Smith ikilisinden 8 üçlük yiyince şu oyunu oynayası gelmiyor adamın...

Kurduğum kadro trade'ler sonrası özelliğini kaybetti. Arenas parkeden silindi, J-Rich'in performansı düştü. Gibson'ın sakatlığı ve eksiklerimi düzeltmek için mecburen değiştirdiğim Afflalo ile birlikte gerçekleştirdiğim rotasyon benden çok şey götürdü. Bir daha o formda bir takım kurmam çok zor malesef. Ligin geri kalanı için çok umutlu değilim.

Ekleme: Horford da sakatlanmış.

PCye girememem sebebiyle 1 wade 1de Ginobili istatsiliği alamadım ki ikiside iyi performanslar sergilemiş.. Boozer ve Camby sakat.. İllk defa ribauntu verecem gibi zaten maç sayım azdı.. 7-2 gerideyim şu an berbat şut atıyorum 6-3 e razıyım..

Millsapı isteyen? :)

Veysel Marc Gasol'ü veririm Millsap'e karşılık. Şu an sanırım Camby de ortalıklarda yok o yüzden veriyim Marc'ı. Performansını da artırıyordu aslında kötü başladığı sezonda ama ihtiyacım yok ona şu an.

Deniz baktımda sayı desen Millsapte ribaunt desen aynı şut yüzdesi millsapda galiba bir blok Gasoldaki oda az farkla :) yani başka teklifleri bekliyorum bir kaç adamlık takaslarda olabilir maksat heyecan olsun :)

Sakatlarımın iyileşmesiyle ( ki Brandan Roy sakat ) nihayet galibiyeti hatırladım..
Ama artık play-off tablosuna çok uzağım..
İlk tur seçimlerinin değiştirilemiyor olması yaktı beni..
Hem KG hem de Roy sakatken, tepetaklak olduk.

Normal şartlarda 6-3 7-2 almam gereken haftayı 3-5-1 ile kapattım ama bunada şükür..

Wade sadece 1 maç(onda da kadroya almadım yani katkı 0)
Camby 0 maç
Boozer 1 maç
Ginobili 2 maç (ikisinde de berbat oynadı binde 269 le oynadı 20 sayı sadece 1 maç iyi oynadı onda da kadroya alamadım pcye giremedim diye)
Gay binde 350 larda oynadı

Eğer Wade ve Ginobiliyi kadroya alsaydım asistide alıyodum blokta berbaberlikten bana geçiyodu neyse kısmet artık..

Genel istatisliklerde saha içi yüzde,ribaunt,top çalma,blokta(brutalla birlikte) lig lideriyim..

Bence bu oyunun favorisi bu haftaki rakibim Levent Abi çok dengeli bir kadrosu var..