Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Yarın yanıt veririm Veysel bu önerine...
Bu arada takım coştu gidiyor bildiğiniz ritm yakaladık. Gece sonunda 600 olurum sanırım sayıda ki daha bi günüm daha var.

Dün geceye başlarken Kerem'e karşı 1-8 gerideydim..
Love,Parker ve diğer arkadaşların yoğun çabaları ile maçı 4-5 e getirdik ama benzin bitti..
Bu akşam sadece 2 oyuncum oynuyor, Kerem'in ise 4..
Bütün hafta eksik oynadık zaten..
Kaybedeceğiz de az hasarla atlatmaya çalışıyoruz artık..

7-2 öndeyim büyük ihtimalde böyle biter.. Benim 1 oyuncum kaldı oda B.Udrih rakipte ise 2 oyuncu Kevin Martin ve Ibaka..

Hiç bir istatislikte risk yok gibi.. Hatta 3lüğü bile azda olsa alma ihtimalim var.. 35-34 önde rakip ama K.Martin var eğer 3 lük isabeti bulamazsa belki Udrih 1 2 tane sokarsa ölme eşeğim ölme..

Yalnız bu hafta Kerem Abiyle karşılaşsaymışım şu anki skorlarla 6-3 önde olurdum tüh :) Levent Abiyi 8-1 :) Furkanı 8-1.. Bunlar benim üstümde olan rakiplerim kendinize dikkat edin :)

Top kaybında üç haneli rakamlara çıktık sonunda 8) 100 küsür top kaybettik. Buna karşın 697 sayı attık bir haftada. Golden State gibiyiz maşallah her konuda. Ribaunda heres giriyor , blok kimden gelirse , üçlük kimin eli tutarsa , yüzdeler düşük , serbest atış bile atamıyoruz aynı Golden State'iz :)

Bu hafta çok şanssıuz geçti bizim için,oyuncular maçların %40'ını falan kaçırdı herhalde.Morrow,Wall,Crawford hiç oynamadı,Nash maç kaçırdı vs vs.Oyuncularım baya formsuz bu ara.Bu hafta da liderle oynuyoruz,işimiz zor,5-4 mağlubiyet şimdiden kabulümüz ama bir sürpriz yaparsak da yeniden iddialı hale geliriz.

Levent Öktener' Alıntı:
4-4 berabere kalın siz güzel güzel :)
Bizim gibi diyorsun ha :) Gece her an maçı 6-3 yapabilme durumum vardı. Ya şu NOH-Det maçı uzatmaya gitsinde Okafor bir blok yapsın bir şut atsın isabetli yeter dedim 6-3 için maç uzatmaya gitti bekle bekle Okafor yok. Meğersem 6 faul almış :))

Gooden'a 1 hafta sakatlığı sebebiyle sabretmiştim ama 8. günde oynamayınca yerine J.J. Hickson'ı almıştım ben serbest bıraktığım gün Gooden oynamaya başlamış...:)
neyse zaten bugün terse çevirdik o hamleyi...
birde J.Jack yerine Morrow'ı aldım ama o hemen katılmadı takıma...

Son haftalardaki düşüşümüze ''dur !'' dedik.Billups'ın ve Kaman'ın sakat olmasına rağmen 6-2 kazandık.3.lüğe çıktık.Hedefim ise ligi ilk 2 sırada bitirip ilk turu maç yapmadan geçmek.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Levent Öktener":3eyxiksb]4-4 berabere kalın siz güzel güzel :)
Bizim gibi diyorsun ha :) Gece her an maçı 6-3 yapabilme durumum vardı. Ya şu NOH-Det maçı uzatmaya gitsinde Okafor bir blok yapsın bir şut atsın isabetli yeter dedim 6-3 için maç uzatmaya gitti bekle bekle Okafor yok. Meğersem 6 faul almış :))[/quote:3eyxiksb]

acaip bozuldum ya sabah sorma öyle böyle değil.. gece son baktığım da 7-2 öndeydim , baktım 3 oyuncunun maçı var kapanmaz dedim yattım.. sabah bi kalktım 4-4 diyor şok oldum ki 6-3'te geçebilirmişsin.. ama hafta boyu 3 sakat ile oynadım çok maç kaçırdılar , güzel haftaydı ama..

Joakim Noah 8)

Vaaay bu hafta Emre ile akrşılaşıyormuşum. Baktım değerlerimize başabaş gözüküyoruz. Geçen haftaki değerlerimzie baktım 5-4 ben yeniyorum ama Emre ya da ben bir adam fazla oynasa 7-2 veya 2-7 olaiblirmiş her kademede 1-2 fark var. Heyecanlı bir seri oalcak. İyi olan otursun oturduğu yerde ben kazanayım. Bak Sixers'in yıldızı Elton ve eski süper starı Dalembert'te bende:)

İki oyuncumun yer değiştirmesiyle performansları kesin düşecek. En azından sayı bazında. Bu hafta işim zor bu yüzden. Sonbraki haftaya değişiklikler yapmam gerekecek. 5-4 veya 4-5'e razıyım ben de.