Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Oyunda tam güzel bir yere gelmişken şansım döndü..
2 oyuncum sürekli sakat, oynayanlar da formsuz ve her hafta az maç oynuyorum bu ara..
Kerem'le oynadığım hafta şapka tersine döndü..

Oyuncularım nihayet form tutuyor. 6. olarak play offa girelim razıyım ben fazlasına gerek yok zaten final oynayacağımı düşünüyorum. Artık sayı ve steal banko oldu benim için. Kalan 7 taneden ise 3ünü alıyorum yete ki sakatlık olmasın. Cousins ısındı daha Gortat oynayacak ve Marc Gasol de ısınma sinyalleri veriyor. Evans ufaktan vites arttırıyor. Curry olmayınca Ellis de baya bi sağlam oynuyor. Camby sakatlanınca rakibin ribaunduları Algridge'e yazıldı doğal olarak :) Durant hep aynı zaten adam 30 atıyor bende hayal kırıklığı. Harrington 2 üçlükten aşağı atmıyor. Jamison ise takas olsa daha iyi oynar gibi ama şimdilik idare ediyor. Dilerim sakatlık yaşamam çabuk dön Jennings :)

Monta Ellis tadını kaçırdı.. 3 maçta ortalama 39,7 sayı yapıyorsun hadi tamam dedik o 9 top çalma ne ya hadi oda tamam bari üçlük atma 8 tanede üçlük ya 7 asist ortalaması.. hadi oda tamam bari düşük yüzdeyle at yok olmaz.. Serbest atışı düşük yüzdeyle at olmazzzz.. Top kaybı yap bari gereğinden fazla oda yok.. Ya tamam bunları yapıyosun hadi niye benim rakip olduğum haftada yapıyorsun :)

Kevin Durant 3 maçta 102 sayı.. 34 sayı ortalama hadi kabul edilir oda ortalamsının altında top kaybı yapıyor ortalamasının iki katı üçlük atıyor.. Daha yüzdeli atıyor ve yine benim rakip olduğum hafta..

Ve sayıda 45 sayı geridyeim kapanmaz değil kapanır.. Benim 7 oyuncum rakibimin 5 oyuncusu var..

4 galibiyetim garanti gibi.. Üçlüğüde alırım herhalde.. Sayı top çalma ortada.. top kaybı ve serbest atış Denizde ama belli de olmaz hani :)

6-3 ile geçtik Denizi.. Iguadala Webster Bibby ortalamalarıyla oynasaydı sayıda alacaktım 23 sayı farkla geçti beni.. Ha bide Mcgee ceza almasaydı neyse bunada şükür :)

Ve geldik en önemli haftaya.. 1. ile 2. kapışıyor.. Rakip Kerem's Bulls.. 4 maç fazlası var Kerem Abinin bunu dengelemek için Marionu aldık kaldı 2 maç fazlası onuda dengeleriz :)

Benim önemli oyuncularım hep 3 maçta(Wade,Boozer,Ginobili,Iggy) Kerem Abide nerdeyse herkes 4 maçı var Arenas ve J-Rich hariç.. Hatta Kidd 5 maç..

Bu arada takas falan kimse yapmıyor mu :) Iggy ve Camby için tekliflere açığım halen :)

Bu hafta top kaybı hariç 8de 8 hedefliyorum... Topkaybında çok fark yemezsem son iki gün eğer Ellis ve Durant'in maçı varsa oynatmayacağım.O zamana kadar diğer şeyleri garantilemek gerekiyor ama onun için haftaiçinden garantilemeliyiz en azından skor , üçlük , asist ve faulü. Gerisi zaten bu iki oyuncuyla alakasız şeyler sonra bu taktikle inşallah top kaybını da alıcas yeter ki fark açılmasın.

Veysel karşısında 8-1 öndeyim ama son 2 gün daha avantajlı durumda. En azından 6'ya inebilir diye düşünüyorum galibiyetim.

Klasik tabirle revire dönmüş durumdayım..
Bir ara 4 sakatım vardı, şu anda 2 gibi ama çok mühim adamlarım..
Çok fazla kan kaybediyorum bu dönemde..
Sonra toparlasak da çok geç olacak..

Tyreke Evans ameliyat olcak deniyor. Yapma yeğen serbest de bırakamıyorum seni çık oyununu oyna :p Bi de ailevi sorunların varmış hacı al 1 hafta izin hallet sorun manitaysa gidelim konuşalım kulu kölesi olalım kabul ettirelim kıza. Gerekirse Arco Arena'da senin olası manita için Mvp diye bağıralım , Tyreke'le evlen diye pankart açalım , orta sahadan atıyor senin için çocuk filan diyelim bi şekilde halledelim bu işi. Sen yeter ki topunu oyna sok beni playoff'a...

Sakatlarım var bu hafta çok maç kaçırdım yetmiyor bir de Rudy Gay oynamıyor.. Nedenini bilen var mı? Keza Marionda oynamadı ki ikisininde bu akşam maçları var ikiside oynaması lazım bu akşam.. Ribauntu ve bloğu korumam için ikiside şart..

Canberk üçlükde 1 farkla öndesin ama üçlüğü unut bence.Wilson Chandler-Jared Dudley-Anthony Parker ve Kevin Martin hepsi maç başına 3 isabetli üçlük atan oyuncular :p .
Top kaybını da vermem gibi gözüküyor çünkü top kaybı rekortmeni Rondo sakat bugün.
7-2 benim olur bu seri :) .

Erdal Avcı' Alıntı:
Canberk üçlükde 1 farkla öndesin ama üçlüğü unut bence.Wilson Chandler-Jared Dudley-Anthony Parker ve Kevin Martin hepsi maç başına 3 isabetli üçlük atan oyuncular :p .
Top kaybını da vermem gibi gözüküyor çünkü top kaybı rekortmeni Rondo sakat bugün.
7-2 benim olur bu seri :) .

Şimdiden tebrikler abi :)

Takım kötüye doğru gidiyor.Takas teklifi olan var mı ? Açığım takaslara.

Bu arada Sühan abinin Emeka Okafor'u da dünden önceki gün 5-0 serbest atışla oynamış.Şimdi baktım Sühan abinin serbest atış yüzdesi %65'lerde geziniyor :) .

Doğru tabi hem Biedrins hem Howard göçertir serbest atışı.Ama bu ikiliden inanılmaz blok ve saha içi yüzdesi katkısı alırsın.

4-5 belki de 3-6 yenilebilirim. Hiç de az olasılığı olmayan bir skor olur bu. Tabi Veysel'in sakatları oynarsa.

Playoff öncesi işler karıştı valla son hafta maçları katliam olur süprizler bekliyoruz...

Kerem Seçer' Alıntı:
4-5 belki de 3-6 yenilebilirim. Hiç de az olasılığı olmayan bir skor olur bu. Tabi Veysel'in sakatları oynarsa.

Abi 6-3 nasıl yenilcen :) 4 garantin var asist sayı üçlük top çalma..

Ribauntla bloğuda aldım top kaybıda bende etti 3.. İş yüzdelere kaldı sen normal yüzde de öndesin ama kapanır mı bilmem dün iyi bir gece geçirdim sende tam tersi :) Serbest atışta ise ben 10-16 sen 13-16 atmışsın ki ben öndeydim bu farkta kapanabilir sınırda yani ikiside..