Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Levent abiye karşı 7-1 önde durumdayım ve bugünün lig sıralamasına göre play-off'dayım :) .Bu gece benden 7 kişi oynayacak Levent abiden 10 kişi oynayacak [umarım boşa aldığı 2 kişi kariyer rekorunu kırar :) ] .Tahminim yarın bu saatlerde seride 5-4 ya da 6-3 önde olmam.

Boşta ki oyunculara baktımda lig başladığında oluşan o çeşitliliği göremdim.Sam Young-DeJuan Blair-Jonny Flynn-Sony Weems dışında neredeyse hiç kimse değerli değil istatiksel olarak.

4-3-2 gibi bir skor var furkanla ama onun 23 maçı var benm 18 :S bu nedenle 6-3 falan kaybedeğimi tahmin ediyorum furkan inanılmaz yüzdeli atıyor hiç olmadığı kadar :)

Dün Hibbert'ı satmayı unutmuşum, önce yedek kaldı, iyi performans sergiledi, bugün de kadrodaydı yine iyi performans sergiledi. Çıkışa geçsin artık Hibbert. :)

Serge Ibaka'ya o kadar sabrettim bir türlü istediğim süreleri alamadı.En sonunda gönderdim yerine Rudy Fernandez'i aldım.Hiç değilse kadroda sg oynayacak 2. adamım olur .

İstikrarsız adam ama alt sıralarda görünmesi asist, top çalma, yüzde, top kaybı gibi durumların berbat olması. Sayı, ribaund ve blok açısından iyi aslında. :)

SG de oynayabilen bir oyuncu önerin verelim o zaman. :)

Geçen de yazdığım gibi seneye takım sayısı arttıralım, o zaman boşta iyi oyuncular kalmayacak. Mecbur takas yapacağız. Takassız bir sezon geçiriyoruz resmen. :)

Veysel'le ikiniz sömürdünüz tabi boştaki oyuncuları. :)

Sen 48, Veysel 35 değişiklik yapmış. İkiniz 83, ligin geri kalanı 100 tane yapmış. :)

Abi napalım ya sakatlık bol oluyor bide bir ara tam oturttum takımı yine sakatlıklarla bozuldu :) Erdalın taktiği de işe yarıyo :)

Affaloyu serbest bıraktım onu alabilirsin..

Veysel Kris Humpries yerine DeJuan Blair'ı alsaydın keşke.Son 1 haftada McDyess'ın süresi çok düştü kendisi 33-35 dk oynuyor.İyi de oynuyor.

FG% FT% 3PTM PTS REB AST ST BLK TO Score
FurkanGSpurs .538 .701 10 323 135 72 17 14 60 4
Phoneix Suns .492 .817 15 311 136 68 20 12 41 5

Çok çekişmeli gidiyor bizim bu hafta,top kaybıyla faulü kaybettim gibi ama diğer 7 dalda her an her şey olabilir.

Erdal Dejuanı düşündüm de blok ortalaması için Krisi aldım zaten açıkcası 2 gün sonra göndercem onu..

Furkan aynen çok çekişmeli 9-0 alma ihtimalim bile var 7-2 yenilmemde ama bence 5-4 falan biter..

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.Brook Lopez 1 Aralık'daki Oklahoma maçından beri ilk kez double double yaptı.31 sayı 11 reboundla.Çok duygulandım :( .

vayy arkadaş ne Brutal Rockets'mış bütün oyuncuların azası tuttu.. bu gece yumruğu vuruyorum ama Erdal üzgünüm:)

blok ve yüzdelerden birini alıp 6-3 bitirmek niyetindeyim haftayı zorluk çıkartma :)

6-3 ben öndeyim şu an Levent abi.Zorluğu sen çıkarıyorsun bana :p .Ama önemli değil yarın 1 oyuncu fazlam var sayı-asist-üçlükden birini alır 7-2 bitiririm haftayı. :p