Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

bedavaya verdik bu haftayı. Ama bugün antremanda haksızlığa uğradığımızı söyledim oyuncularıma . Gözlerindeki ateşi gördüm. Playoffta herşey farklı olacak dediler. Onlara güveniyorum alnımızın akıyla çıkacağız bu işten... İnanıyoruz !

Burdan Canberk arkadaşımıza sesleniyorum :) Serbest atışı abartmıyor musun? 38-39 ne ya :) Tek atışı da kaçıran isim Ray Allen..

Durumuma gelirsek kötü 3 sakatım var zaten maç sayısı az olan bir haftada çok etkiledi beni Rudy Gay ın Nick Youngın ve Cambynn olmayışı..

Abi inan en az senin kadar bende şaşırdım :)

Takıma gelirsek ne zamandır girmiyordum. Kaman'ın gelişiyle play-of'u zorluyoruz.

bu hafta erken bitti , güzel oldu, oldu bittiye geldi hafta.. =)

18. hafta itibariyle sıralama

1. Kerem's Bulls 98-52-3 .650
2. Los Angeles Lakers 87-61-5 .585
3. Furkan GSpurs 81-68-4 .542
4. Phoneix Suns 81-68-4 .542
5. Sacramento-Kings 81-71-1 .533
6. Sühan Lakers 77-75-1 .507
7. Brutal Rockets 75-76-2 .497
8. Miami Heat 73-78-2 .484
9. GS Warriors 70-81-2 .464
10. Sixers 70-83-0 .458
11. Chicago Bulls 65-86-2 .431
12. Burak Jr McGrady 46-105-2 .307

bu hafta Los Angeles Lakers & Kerem's Bulls

vaayy arkadaş, ilk maçı kaybetmenin hırsı bürüdü takımı :)

Sühan ve Erdal arasında ki rekabette gözlerden kaçmıyor hatta Miami Heat'i de alabiliriz oraya..

Furkan,ben,Denizde çok yakınız.. Bu haftanın erken bitmesi hiç iyi olmadı düşüteyiz zaten.. Bu hafta Burakla oynuyorum inşallah bir süpriz olmaz da alırız tekrar 3. lüğü..

Şu anki görünüşe göre Veysel üçüncü olur gibi. Çünkü son hafta Burak'la oynuyor ve en kötü 7-2 geçer. Ayrıca o hafta ben Furkan'la oynuyorum ve ikimizden biri diğerini ezmediği sürece 4-5 olup , Veysel'e çalışmış oluyoruz. Evans ve Beasley'nin artık dönmesi lazım yoksa Playoff'ta yalan oluruz. Levent abi zorlar 1i bu hafta yenerse ama 2. bitirir gibi bir görüntü var.
Kerem Abi
Levent abi
Veysel
Furkan
Ben
?
soru işaretli yer için emin olamadım bir türlü. Ama adayım şu an altta olmasına rağmen Canberk'tir. 7-2lik 2 hafta geçirip playoff biletini alır gibi duruyor. Sühan abinin son hafta vereceği mücadele de önemli ama asıl önemlisi bu hafta kaç kaç yeneceği. Erdal'ın maçları zor ama Erdal playoff yaparsa dengeler değişir playoff adayları arasında. Düğümü Erdal'ın maçları ve benim Furkan'la olan maçım çözer gibi. Tablo netleştikten sonra sağlam bi değerlendirmeli yaparız hele bi 6 günlük hafta bi bitsin...

Deniz artık iki hafta kaldı ve benim son hafta oynayacağım takım Burak JR McGrady :).O maçı 7-2 alırım Furkan'ada en kötü 5-4 yenilir ve play-off'da yerimi alırım.

Zamanın ötesinden gelen edit:Arada bir de Veysel'le maç yapacağım.Tahminimi de yapayım.Furkan'ı 5-4 , Veysel'i 5-4 ,Burak'ı 7-2 yener play-off'a girerim.

Devin Harris artık satılık değildir ama isteyen Wilson Chandler'a takas önerebilir.[takaslar sonrası tavrını değiştiren gm örneği :p]

Yasak başlamadan bir takas yapcağım gibi gözüküyor. Bakalım :)
Not: mesaj kutusu doluluğu sorunu şu an takas düşüncelerimin önündeki en büyük engel gibi duruyor :)

Furkan'ı da 5-4 yendim geçen hafta dediğim gibi roket gibi uçuyorum.Son 2 maç kaldı Veysel ve Burak.Veysel'i en azından 5-4 yenmek zorundayım.Sonra Burak'ı nasıl olsa 7-2 yener play-off'a 5 ve ya 6. sıradan kapağı atarım.

Emre abiyle takas yaptık. Marc gasol ve Trevor Ariza'yı verip Love ve Roy'u aldım. Takas 2k bakış açısıyla çok güzel gözükse de Roy oynamadığı için öyle çok da mükemmel olmadı. Love ile ribaund sorunumu çözeceğime inanıyorum. Roy için ise 3 maç mühlet verdim oynamazsa gider zaten onu hesap etmeden yaptım takası. İlla Roy'u ben istiyorum diyen varsa bekliyorum teklifleri ama sanmıyorum teklif geleceğini tek bacağa karşılık :) takası onaylayacak kişinin onayını bekliyorum Levent abiydi sanırım başkan.

beyler 12 kişiyiz,1 kişi bıraktı 11 kişi en azından 5-6'sı onay verirse trade'i kabul edicem.. inceleyin ,bakın haksızlık olduğunu düşünüyorsanız yazın eğer ki sizin için kabulse kabul dersiniz.. deniz'de kadroları kurması açısından yarın akşam bu saatlere kadar dursun çoğunluğa göre trade'i kabul ederiz.. eğerki ses gelmesse yarın akşama kadar otomatik kabul ederim.. bilginize :)

Kusura bakma Deniz ama ben hayır oyu atacam.Her maç 20-20-5-2-2 yapabilecek bir oyuncuyu almana izin veremem.Benim oyum "hayır" Levent abi.

Deniz kusura bakma ama Ariza'ya çok yakın istatistikli adamlar var boşta,Gasol'le Love da karşılaştırılamaz.Dengeyi çok değiştirecek bir takas olur olursa,benim oyum da hayır.Emre Abi de ben pek ilgilenmiyorum,playoffa da kalamayacağız,bari ligde bir takas olsun gibi düşünüp kabul etmiş gibi geldi bana.

Roy'u çıkartınca sayılar aynı zaten. Ki Roy kesinlikle kadromda olmayacak diye düşünüyorum. Emre abinin Roy'u droplama şansı yok şu an seçim sırasından dolayı. Ayrıca takas 1 haftadır var ve beklettik maçımız olduğu için ve yenildim ben :)
Ayrıca bu şekilde bakarsak bu ligde takas olması mümkün değil gibi gözüküyor şu an.

Takas için Tolga Kaplan da onayladı. Bu arada evet oyunu Algridge için satan Erdal Avcı'yı da kınıyorum...
Furkan ne kusura bakması dostum bunun için kusura bakılır mı :)
not : Burak da evet demiş bulunmakta :)