Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

6-3 öndeyim ama bugün 8-3'lük bir maç serisi var. Sayıyı kaybetme olasılığım var, diğerlerinden de kaybım olabilir.

Ayrıca saldır Erdal. :)

Her şey olabilir Tolga, sonuçta sende de LeBron var, o varken her şey olabilir. :) Bana inat Triple Double yapar mı yapar valla. :)

Haydi Erdal haydi Erdal haydii tam zamanı tam zamanı şimdiii :) Tolga sen bizim herşeyimizsin :)

Bende 6-3 öndeyim ama Furkanın 8 benim 5 maçım var(cambyi saymıyorum sakat) tahminim halen 5-4 ama kim?? :)

Bu arada Ginobiliyi isteyen? Ayrıca Ginobili+Mcgee gibi bir pakette sunabilirsiniz mevki farketmez :)

Sen söyle Abi uzun da verebilirsin :) Aslında bugün 6 sayı atıp hiç bişey yapmadığını görünce sinirlendim meğerse 8 dk tek oynamış :) Ama yinede tekliflere açığım :)

Hibbert'ı al olur mu? :)

Şaka bir yana da yapalım bir takas yahu. Vallahi takassız lig bitecek. :)

Hibbert hafif kalır da Al Jefferson olabilir. Olmazsa başka teklifim yok. :) Josh Smith ve AL Horford'ı vermem. :)

Hibbert'ı geyiğine söyledim zaten. :)

Jefferson olursa olur, Josh ve Horford'ı ayırmak istemiyorum. Her şeyi yapan adamlar ayrıca. :)

Yok Abi Jefferson olmaz.. Ginobiliye baktımda adam şut yüzdesi hariç her şeyi süper zaten benim ihtiyacım olan en son şeyde şut yüzdesi :) Top çalmada lig 7.si serbest atışta (en az her maç 1,5 atan) ilk 20 de üçlükte lig 5., sayı 17,8 asist 4,9 ribaunt 3,9 niye takas ediyom ki ben bu adamı :)

Can sıkıntısı herhalde takassız bitmesin bu sezon :)

Bende şaşırdım şimdi :) Dün Manu ile Nick young yakmış beni ikisi toplam 10 sayı.. 2-10 atmış Young ve 4-0-0-0-0-0 başka istatisliği yok..Yoksa yüzde de bir umudum olabilirdi bu gece için normal istatiskilleri ile oynasalardı sayıda 13 sayı öndeydm şimdi 11 sayı geride orda da bir umut olurdu.. Asistte 3 öndeyim ki Ginobili 0 asist yapmış dün keza top çalmada 3 öndeym yine 0 top çalma ginobili :) Üçlükte 2 öndeyim yine ginobili 0 Young 0.. Ahha Sas ah 8 dakika oynatılır mı bu adam :) Bu gece bunları kaybedersem 1 2 farklarla yazık olcak..

Serge Ibaka'yı neye dayanarak aldın Furkan çok merak ediyorum.Bir de onu almak için DeAndre Jordan'ı kovmuşsun.Rahat mı battı ? :)

League Notes
The 2011 NBA All-Star week will run from February 18th through February 21st. Week 17 will end on February 20th with Week 18 beginning on February 21st. Scoring from the All-Star week does not count towards your team stats.

Son 5 haftadır roket gibi yukarı çıkıyorum.Emre Abiyi'de 6-3 yendim sayılır.Serbest atışıda bir ihtimal alabilirim ama Emre abinin bugün oynayan adamlarıda iyi serbest atışçı ondan alamam büyük ihtimal.Ve artıkk play-off potasındayım.Gelecek hafta Furkan'la final gibi maçım var.Onuda kazanırsam ilk 4 içinde bitiririm ligi.

Josh Howard ile tekrar atak yapmıştım ama eleman 1/10 şut ile oynamış. Yine de zamanla bana katkısı çok büyük olacak.

Burdan Canberk arkadaşımıza sesleniyorum :) Serbest atışı abartmıyor musun? 38-39 ne ya :) Tek atışı da kaçıran isim Ray Allen..

Durumuma gelirsek kötü 3 sakatım var zaten maç sayısı az olan bir haftada çok etkiledi beni Rudy Gay ın Nick Youngın ve Cambynn olmayışı..