Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen söyle Abi uzun da verebilirsin Aslında bugün 6 sayı atıp hiç bişey yapmadığını görünce sinirlendim meğerse 8 dk tek oynamış Ama yinede tekliflere açığım
Yok Abi Jefferson olmaz.. Ginobiliye baktımda adam şut yüzdesi hariç her şeyi süper zaten benim ihtiyacım olan en son şeyde şut yüzdesi Top çalmada lig 7.si serbest atışta (en az her maç 1,5 atan) ilk 20 de üçlükte lig 5., sayı 17,8 asist 4,9 ribaunt 3,9 niye takas ediyom ki ben bu adamı
Bende şaşırdım şimdi Dün Manu ile Nick young yakmış beni ikisi toplam 10 sayı.. 2-10 atmış Young ve 4-0-0-0-0-0 başka istatisliği yok..Yoksa yüzde de bir umudum olabilirdi bu gece için normal istatiskilleri ile oynasalardı sayıda 13 sayı öndeydm şimdi 11 sayı geride orda da bir umut olurdu.. Asistte 3 öndeyim ki Ginobili 0 asist yapmış dün keza top çalmada 3 öndeym yine 0 top çalma ginobili Üçlükte 2 öndeyim yine ginobili 0 Young 0.. Ahha Sas ah 8 dakika oynatılır mı bu adam Bu gece bunları kaybedersem 1 2 farklarla yazık olcak..
League Notes
The 2011 NBA All-Star week will run from February 18th through February 21st. Week 17 will end on February 20th with Week 18 beginning on February 21st. Scoring from the All-Star week does not count towards your team stats.
Son 5 haftadır roket gibi yukarı çıkıyorum.Emre Abiyi'de 6-3 yendim sayılır.Serbest atışıda bir ihtimal alabilirim ama Emre abinin bugün oynayan adamlarıda iyi serbest atışçı ondan alamam büyük ihtimal.Ve artıkk play-off potasındayım.Gelecek hafta Furkan'la final gibi maçım var.Onuda kazanırsam ilk 4 içinde bitiririm ligi.