Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Ben durumu kendi açımdan açıklayayım;

Ben zamansızlık nedeniyle oyunu takip edemedim ve bir süre sonra koptum.. Deniz'den teklif gelince kabul ettim çünkü vereceğim oyuncular bence değerli oyuncular.. Yaptıkları istatistikler bana yaramıyor, Deniz'e yarasın dedim.. Oyunda cazip oyuncular ama atıl kaldılar.. Tabii böyle bir onay mekanizması olduğunu bildiğim için bu kadar rahatım.. Sonuçta diğer arkadaşlar veya oyun admini kabul etmedikçe trade onaylanmıyor.. Bu, bir öneri gibi oldu yani.. Yoksa siz de çok iyi bilirsiniz ki ben Kevin Love'un bacağı kopsa takımımdan yollamam.. Çünkü istatistik kağıdını her zaman doldurur, hatta yeri gelir yeni kağıt ister..

Kerem abi, Kenyon Martin'in yalancı baharına kandın ama play-off'ta kafayı çok duvara vuracaksın. :p

Bu arada Furkan'ın ilk gün itibariyle saha içi yüzdesi %23.Yani Furkan'ın oyuncuları attıkları her 4 şutun 3'ünü kaçırmış.Enteresan...

Furkan yüzde 23 de atsanbenden daha kötü şut atıp benden daha çok top kaybı yapamazsın. İddialıyım bunları kesinlikle kazanamam :) Bugün Jennings'ler idevreye sokuyorum valla top kaybı konusunda. Şutu da Beasley'ye bıraktım bi 10da 1 atar bugün eşitleniriz :)

Bu arada Evans ve Jennings takasa açıktır. Aslında Mo Will de takasa açıktı ama 5 top çalma yapınca vazgeçtim :)

Furkan yüzde 23 de atsanbenden daha kötü şut atıp benden daha çok top kaybı yapamazsın. İddialıyım bunları kesinlikle kazanamam :) Bugün Jennings'ler idevreye sokuyorum valla top kaybı konusunda. Şutu da Beasley'ye bıraktım bi 10da 1 atar bugün eşitleniriz :)

Ben de iddialıyım Deniz,top kaybı ve yüzdeleri çok nadir kazanıyorum.Fg,Ft,TO sırayla ben 7,5,3 kazanmışım,sen 6,12,5 :) En önemli istatistikler diyebileceğimiz sayı,ribaund,asist,blok istatistiklerinde baya iyiyim ama yan dallarda ben de çok zayıfım.

kötü anlamda derbi olcak bu hafta demek ki :)

saat 9u baya geçti ve takastan ses yok . Bu gece de yalan oldun Love sanırım

Umut abi ( yaş 24 mü yahu ben daha az sanıyordum) süre doldu zaten onay verip vermemek için. Levent reis yarın onaylıcak işi :)

Erdal bu sene o bahar devam eder en azından. :)

Jeff Green de istatistik olarak bir şey veremez artık bence.

Levent abi ret cevabı çıkmadı artık onayla takasımı yarın süre doluyor zaten. Deadline arifesindeyiz :)

Oldu başka :)
Bu arada Erdal ile Evans - Rondo takası konusunda anlaşmıştık ama Evans sakat olduğu için yattı o iş :) Halbuki win win olcaktık ne güzel. Evans bey playoffumuza yetişiyormuş neyse ki :)

Veysel'e karşı 6-3 öndeyim.Serbest atış gitti .Top kaybıda %99 gitti.Geriye rebound kaldı.Onu Veysel'den alırsam 7-2 yaparım.Onun içinde yarın maçı olan en iyi rebound ortalamasına sahip olan oyuncuyu Mbah A Moute'yi aldım.Bir 7-2 ardından bir de Burak'a 7-2 beni 5. ya da 4. yapar.O kadar iddialıyım. :p