Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

5-6-7-8. sıralardaki yarış süper..

Deniz'cim bu takas gerçekleşirken Roy'u serbest bırakıcam demiştin fakat bırakmadın.. bu takas o sıralardaki yarışanlar için çok adil bi takas olmadı oylar da 2 ye 2 'ydi biliyorsun.. senin Roy sözünün üzerine bu takas'ı kabul ettik.. en azından söylediğin gibi Roy'u serbest bırakmanı beklerdim.. yanlış mı hatırlıyorum diye tekrardan baktım history'e , evet öyle demişsin..

herkesin görmesi açısından..

(21:30) denisss: hem emre abi drop edemiyo tek bacağı seçim sırası yüzünden
ama ben etcem
(21:31) denisss: royu almamın nedeni zaten 2ye1 takas olması içindi

bütün sezon lider giden Kerem'in veya o sıralardaki takımların hakkı yenmesin..

Tamama abi çok ilgilenemiyorum zaten bu ara . Roy'u , hatta Evans'ı bırakıcaktım ama 10 kişi gidiyor takım. Bırakmış olurum mesajı okuduğunda :)

Evans'tan vazgeçtim abi muallakmış ama Roy boşta şu an . Jr.Smith'i bıraktım geçen Roy yerine zaten hata yaptım. Şimdi de Fields'ı aldım her takım gördü , ben de göriyim istedim bi :)

6 günde 744 sayı nedir Deniz :) 72 üçlük.. 5-4 biter bu seri serbest atışı almazsan.. Yalnız haftaya napcam bilmiyorum.. Sakatlarım boozer millsap gay..

Canberk'de elendi.Çeyrek final eşleşmeleri büyük ihtimal böyle olacak.
Deniz-Sühan abi
Ben - Veysel

Bilendim geliyorum Veysel .:)

Vallahi 700 küsür sayı güzel de tek hane sonuçta. Hadi 3lük filan etti 2. Tabi bu adamların yüzdesi ve top kaybı fazla olunca ediyo sana 2-2. Yani çok büyük bi olay değil bence . tabi havası güzel '''700 KÜSÜR SAYI ATTIM HACI '' filan demek hoş ama iyi bi blok ve steal takımı olsan 5-4 yenerdin yani beni o da var :)

Furkan'a Evans'ı önerecektim aslında al ribaundu bitir diye ama işine karışmıyım diye düşünmdüm. Keşke söleseymişim adam bugün 17 ribaund aldı.

Erdal bekleyeylim 1 2 hafta şu sakatlarım iyileşsin sonra be hacı :) Boozer Millsap ve Gay sakatken kazanmam olasılıksız durumları ne bilmiyorum inşallah dönerler..

Aslında Deniz iyi bir top çalma takımıydım ama özellikle Gayın sakatlığı çok etkiledi beni.. Bu arada seninkiler kaç maç kaçırdı bilmiyorum ama bu hafta ben yalnızca 31 maç oynadım.. Sen ise 44tü galiba kimler maç kaçırdı bilmiyorum..

Yapma Rondo.Bugün asisti kurtarmasını beklediğim Rondo sadece 3 asist yapabildi ve saha içi yüzdesini de öldürdü.Sühan abi 4. durumda ve büyük ihtimalle yarı finalde Deniz'le eşleşeceğim. :(

Evet eşleşmeler belli oldu..Kerem Abi ile Levent Abi bay geçti..

Phoneix-Sühan Lakers (Ben-Sühan Abi)
Brutal Rockets- Sacremento (Erdal-Deniz)

4. ben ile 6. Erdal arasında sadece 1 maç var 0,5 er galibiyetle sıralandık :)

Erdal'dan süpriz bekliyorum şahsen.. fakat Deniz'in son Los Angeles Lakers topiğinde ki yazısını gördükten sonra has kardeşimdir kaybetmesini istemem yarı finalde gereken kolaylığı gösteririz.. :)

onu yenen benimde düşmanım olur iyi düşün Erdal.. :)

öteki eşleşmede de yine gönümüz Lakers'tan yana ama Veysel'in kadro biraz daha üstün duruyor hali hazırda.. 4 takıma da başarılar dilerim..

(7) Miami Heat Bye

Quarterfinal

(10) GS Warriors(11) Chicago Bulls

Quarterfinal

(9) Sixers(12) Burak Jr McGrady

Quarterfinal

(8) Furkan GSpurs Bye

bu da 7. lik ve sonrası sıralama için..

ayrıca sezon da şu şekilde sıralandı.. normal sezonu 1. sırada rahatça bitiren Kerem'i kutlarım..

*1. Kerem's Bulls 115-62-3 .647 -
*2. Los Angeles Lakers 104-71-5 .592 10
*3. Sacramento-Kings 96-83-1 .536 20
*4. Phoneix Suns 93-83-4 .528 21.5
*5. Sühan Lakers 94-85-1 .525 22
*6. Brutal Rockets 93-85-2 .522 22.5
7. Miami Heat 91-87-2 .511 24.5
8. Furkan GSpurs 90-86-4 .511 24.5
9. Sixers 81-99-0 .450 35.5
10. GS Warriors 78-100-2 .439 37.5
11. Chicago Bulls 76-102-2 .428 39.5
12. Burak Jr McGrady 55-123-2 .311 60.5

vay be benim için şaşırtıcı oldu. Furkan hariç ilk 6'ya kalanların hemen tamamı oyunu devamlı oynayan arkadaşalrdı. Keşke 8li olsaydı Play off Furkan'ında hakkıydı. Bakalım veyseli zorlayabilecekmiyim. Takımda gereksiz değişimler yaptım As oyuncularımda genelde maçalrını kolay kazanınca az süre alıyorlar. Bu hafta belli olur durumum. KEyifli bir 20 haftayı geride bıraktık. Seneye daha kalabalık oluruz Draft daha keyifli ve oyuncu seçmesi daha zor gececektir. :)

Takımımın durumu kötü . 2 oyuncum sakat ama engel değil bunlar. Sayı , rebo ve üçlük zaten bende olacak yüzde 90. Faulü de Jennings , Beasley ve Monta sorun çıkarmazsa alırız gibi duruyor. Etti zaten 4. Bloğu alamam. Top kaybı ve Genel yüzdeyi zaten veriyorum kesin. 4-3 oluyor ve 2 adet alan kalıyor . ''asist ve top çalma''. Alın şu top çalmayı , bitsin bu iş.
İstersen çağlayan'da miting yapalııııım !
edit: Seneye daha kalabalık bir lig olsun , biraz steal olayı olsun bahaneyle. Ama o kadar adam bulamazsak açık arttırmalı draftle oyuncu seçelim. hem sıranın önemi yok , hem de daha keyifli ve tüm yetkilerin kişinin elinde olduğu bir draft olur. Cap olayı misali...

Brandon Jennings'in 8'de 1'i çok işime yaradı.Serbest atış gitti ama saha içi yüzdesini bırakmam kolay kolay.Ayrıca Tyreke Evans ile Danilo Gallinari sakat.3 Gün daha sakat kalırlarsa havada karada bu seriyi ben alırım.Tek yapmam gereken saha içi yüzdesi ile top çalmayı Deniz'in elinden almak.Sonra gelsin 6-3 :)