Bu arada Ali ile Doğan'ın takasına yanlışlıkla karşı çıktım. Vote Against Trade'e tıklayınca ne olacak diye merak ettim. Emin misin diye bir soru çıkmıyormuş
Barea'yı gönderip yerine Jarrett Jack'i aldım. J.J Barea'nın süreleri beklediğim kadar fazla değildi ve Jack'in koçunun açıklamalarına göre Jack'in takımdaki rolü çok önemliymiş. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz. Bu arada Doğan bu gece benim gecemdi. Bakalım sıradaki gecede senin cevabın nasıl olacak
Beasley'a karşılık ne verirsiniz ?
Son 2 gün ve 7-2 öndeyim. Serbest atış yüzdesi, sayı, 3 sayı ve top kaybında önde olacağım kesin gibi fakat diğer 5 istatistik muallakta. Bakalım neler olacak.
Takımdan istikrarlı skorer çıkartamamın neticesinde ve eldeki istikrarlı dediğim Wade'in beni 2 maçta bitirmesiyle beraber benim işim oldukça zora girdi Sunay.Takıma bir iki değişiklik yapmam şart benimde onun içinde anca takas sonrası hamleler yapabilirim sanırım.
Grant Hill'i verebilirim.
Yok Sunay abi naptın sen 40 yaşına gelmiş
Matchup olarak kritik noktaları göz önüne al çıkartırken, mesela sayıyı garantilediysen ribaund kritikse 5 sayı 10 ribaund yapacak adamı 20 sayı atacak adama tercih etmelisin.