Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Bu arada Ali ile Doğan'ın takasına yanlışlıkla karşı çıktım. :) Vote Against Trade'e tıklayınca ne olacak diye merak ettim. Emin misin diye bir soru çıkmıyormuş :)

Barea'yı gönderip yerine Jarrett Jack'i aldım. J.J Barea'nın süreleri beklediğim kadar fazla değildi ve Jack'in koçunun açıklamalarına göre Jack'in takımdaki rolü çok önemliymiş. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz. Bu arada Doğan bu gece benim gecemdi. Bakalım sıradaki gecede senin cevabın nasıl olacak :)

Hiç sorma bu gece benim başımı ellerimin arasına alıp bekliyeceğim bir geceydi :D Gerçi benim oynayan 3 youncumda beklentimden fazla katkı verip farkın hayvani boyutlara çıkmasını biraz olsun engellediler ama genede kıyas değil tabiki.

Barea konusunda demiştim zaten Sunay, NBA'de uzun süreler topu eline verecekleri adam değil. Çok megolaman bir tarafı var elemanın süresi arttıkça daha çok açığa çıkıyor :D

Son 2 gün ve 7-2 öndeyim. Serbest atış yüzdesi, sayı, 3 sayı ve top kaybında önde olacağım kesin gibi fakat diğer 5 istatistik muallakta. Bakalım neler olacak.

Son gün ve 5-4 gerideyim Sayı ve Asist kısmında artık yetişmem imkanszı gibi . Blok ve Ribaundada o bana yetişemez gibi :) Ama 3 sayılıkda 10 sayılık bi üstünlüğü var bu imkansız değil.Şut yüzdesinde fark çok az steal'dada 1 sayı ile öndeyim

Son 2 gün ve 7-2 öndeyim. Serbest atış yüzdesi, sayı, 3 sayı ve top kaybında önde olacağım kesin gibi fakat diğer 5 istatistik muallakta. Bakalım neler olacak.

Takımdan istikrarlı skorer çıkartamamın neticesinde ve eldeki istikrarlı dediğim Wade'in beni 2 maçta bitirmesiyle beraber benim işim oldukça zora girdi Sunay.Takıma bir iki değişiklik yapmam şart benimde onun içinde anca takas sonrası hamleler yapabilirim sanırım.

Takımdan istikrarlı skorer çıkartamamın neticesinde ve eldeki istikrarlı dediğim Wade'in beni 2 maçta bitirmesiyle beraber benim işim oldukça zora girdi Sunay.Takıma bir iki değişiklik yapmam şart benimde onun içinde anca takas sonrası hamleler yapabilirim sanırım.

Wade beni de şaşırttı valla. Ben ise Ryan Anderson'dan inanılmaz katkı alıyorum. Şansın yokmuş ne diyeyim.

Bugün rakibin 5 oyuncusu sahada olacak. Benim ise kadromdaki 1 oyuncu hariç hepsi oynayacak. Yani 2 kişi çıkarmalıyım. Bynum'ı çıkarırım demiştim cezası nedeniyle ama adam dün sahadaydı oynadı yani ve muhteşem oynadı : 29 sayı 13 ribaunt 2 blok. Çok kararsızım çok. 6-3 gerideyim haftanın son maçı galiba. Çok önemli bir gece olacak.

Matchup olarak kritik noktaları göz önüne al çıkartırken, mesela sayıyı garantilediysen ribaund kritikse 5 sayı 10 ribaund yapacak adamı 20 sayı atacak adama tercih etmelisin.

Hala 7-2 öndeyim ve rakibin Eric Gordon'un devam eden sakatlığı nedeniyle 2 fazla oyuncuyla oynayacağı son gecede ribaunt, 3 sayı ve serbest atışlarda hemen hemen önde bitirmeyi garantiledik. Tahminim 6-3 ile bu haftayı tamamlayacağımdır.