Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

sühan abi uyarın için teşekkür ederim. Bu özelliği bilmiyordum oyunu ilk defa oynadığım için.
takas yapmak isteyen arkadaşlar var mı?

Ben haftalık seçiliyor sanıyordum. Çok saol Sühan abi bilgilendirme için.

Zaten isterseniz tüm sezonun maçalrını bile şimdiden hazırlayabilirsiniz:) Ben 15 günlük hazırladım eğer olur da giremezsem diye. Siz de öyle yapın. Sakatlanan bir oyuncunuz olursa öğrenin ne kadar zaman sakat. Eğer uzun sürecekse satıp yerine başka bir oyuncu almanız daha iyidir. Aynı şekild everimini beğenmediğiniz ya da güçlü olduğunuz yerlerde size zarar verdiğini düşündüğünüz oyuncular varsa onalrı da gönderin derim. İlla takas yapmak zorunda dğeilsiiz.

Misal ben kadromu kurarken top kaybını ve 3'lüğü rakibe vereceğimi bilerek kurdum takımı. Bzı noktalarda iyiyseniz bazı yerlerde kötü olmanız muhtemel. (misal çok sayı -asist yapan adam elinde çok top tutuyordur bu da çok top kaybetmesini mümkün kılar gibi...)

Oyunda da geri kaldığınızı düşünmeyin hiç bir zaman. Erdal geçen sene elendi elenecek durumdaydı onlardaydı ama ucu ucuna girdiği play offlarda şampiyon oldu. Kerem de tam tersi hep liderdi 1-2 hafta bakamadı sakat oyuncuları çıkartmadığından elendi. Yani oyunda her zaman herkesin kazanma şansı var:))

Bu gece Jamal Crawford ve J.J Barea hayal kırıklığı yarattılar fakat öznümüzdeki gece oynanacak maçlarda Eric Gordon ve Stephen Curry'nin durumu düzelteceğine canıgönülden inanıyorum.

Diğer Fantasy liginde durum ne bilmiyorum ama bizde tüm maçlar büyük çekişme içinde geçiyor. Kimin kazanacağının belli olmadığı seriler oynuyoruz çok güzel bence:)

:) :) Emin ol Curry daha iyi istatistikler yapacaktır Doğan. Bu çocukta ışık var. Ama ben yine de Wade'den korkuyorum. Bir pf kadar ribaunt ve blok yapıp bir pg kadar asist yapıyor.

Ondan eminim zaten Curry çok iyi bir oyuncu üstelik gençte, ama bana yapmasın numaralarını :D

Wade sayı dışı katkısı çok iyi ama TO'da ve sayı anlamındaki patlama gücü henüz tam değil sahada. Daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ondan eminim zaten Curry çok iyi bir oyuncu üstelik gençte, ama bana yapmasın numaralarını :D

Wade sayı dışı katkısı çok iyi ama TO'da ve sayı anlamındaki patlama gücü henüz tam değil sahada. Daha iyi olur diye düşünüyorum.

Nazara geldi adam ya. Bu maç oynamamış sakatlığından dolayı artı Eric Gordon da oynamayınca seride geri düştüm. Bu arada Wade de nazara gelmiş. 6 senedir bu kadar etkisiz maçı yoktur heralde :)

Nazara geldi adam ya. Bu maç oynamamış sakatlığından dolayı artı Eric Gordon da oynamayınca seride geri düştüm. Bu arada Wade de nazara gelmiş. 6 senedir bu kadar etkisiz maçı yoktur heralde :)

Hiç sorma Wade çıldırttı dün akşam. İkimiz içinde aslında ortada geçti senin en iyi iki oyuncun oynamazken benim oynayan yıldızlarım bile inanılmaz kötü seviyelerde kaldı. Baya dengeli gidiyoruz hali hazırda.

Barea'yı gönderip yerine Jarrett Jack'i aldım. J.J Barea'nın süreleri beklediğim kadar fazla değildi ve Jack'in koçunun açıklamalarına göre Jack'in takımdaki rolü çok önemliymiş. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz. Bu arada Doğan bu gece benim gecemdi. Bakalım sıradaki gecede senin cevabın nasıl olacak :)