Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
canberk düşündüğün bi teklif var mı mesela?
banada skorer gard lazım canberk
sühan abi uyarın için teşekkür ederim. Bu özelliği bilmiyordum oyunu ilk defa oynadığım için.
takas yapmak isteyen arkadaşlar var mı?
Ben haftalık seçiliyor sanıyordum. Çok saol Sühan abi bilgilendirme için.
Herkes guard arıyor, bende mike conley ve toney douglas var. Belki bir seyler yapabiliriz
Bu gece Jamal Crawford ve J.J Barea hayal kırıklığı yarattılar fakat öznümüzdeki gece oynanacak maçlarda Eric Gordon ve Stephen Curry'nin durumu düzelteceğine canıgönülden inanıyorum.
Conley ve Douglas'a karşılık Jason Kidd ve Dorrell Wright'ı verebilirim eğer istersen.
Teklifin için teşekkür ederim ama reddetmek zorundayim
Curry daha düzeltecek olursa kusra bakma Sunay topuklarına sıkıp tırnaklarını kerpetenle çekicem onun
Emin ol Curry daha iyi istatistikler yapacaktır Doğan. Bu çocukta ışık var. Ama ben yine de Wade'den korkuyorum. Bir pf kadar ribaunt ve blok yapıp bir pg kadar asist yapıyor.
Ondan eminim zaten Curry çok iyi bir oyuncu üstelik gençte, ama bana yapmasın numaralarını
Wade sayı dışı katkısı çok iyi ama TO'da ve sayı anlamındaki patlama gücü henüz tam değil sahada. Daha iyi olur diye düşünüyorum.
Nazara geldi adam ya. Bu maç oynamamış sakatlığından dolayı artı Eric Gordon da oynamayınca seride geri düştüm. Bu arada Wade de nazara gelmiş. 6 senedir bu kadar etkisiz maçı yoktur heralde