Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

İlk gün 5 oyuncumun tamamından beklediğimin altında performans aldım. Hidayet ilk çeyrekte 8-1-2 yaptı, maçın geri kalanında 3 ribaund-2 asist. Ibaka ilk çeyrekte 6 ribaund-1 blok, maçı da aynı şekilde bitirdi. Çok kötü bir ilk gün oldu.

Takım şut yüzdesinde sürünüyor. FT'de de öyle. Asist ve 3PM iyi de, o yüzdeler düzelmezse işimiz zor. Gerçi düzelir heralde. Odom her maç 1/10 atmaz, gibime geliyor.

Yat kalk Curry'ye dua et Sunay o adamın ekstraları ile önemdesin :D

Evet Doğan, özellikle top çalmada yaptığı muazzam istatistik ve bloğa da verdiği katkı çok iyi. Ama bu Curry çok canlar yakacak. Adamın çok temiz şutu var. Sadece J.J Barea'dan beklediğimden düşük verim aldım. Ben onun Minnesota'da daha çok süre alacağını zannediyordum fakat sadece 22 dakika oynamış.

Herkese seslendiğimden Büyük harfle yazacağım

YAHOO LİGİNDE OYNAYAN ARKADAŞLAR. bn DE DURAN OYUNCULARINIZIN İSTATİSTİĞE HİÇ BİR KATKISI YOK. hEMEN HEMEN HER OYUNCU TAKIMINI KURMUŞ BIRAKMIŞ ÖYLE DURUYOR. TAKIMI DÜZELTMELİSİNİZ. MAÇI OLAN OYUNCUYU KADROYA ALIP MAÇI OLMAYANI BN'e ALIRSANIZ SİZİN YARARINIZA.

Evet Doğan, özellikle top çalmada yaptığı muazzam istatistik ve bloğa da verdiği katkı çok iyi. Ama bu Curry çok canlar yakacak. Adamın çok temiz şutu var. Sadece J.J Barea'dan beklediğimden düşük verim aldım. Ben onun Minnesota'da daha çok süre alacağını zannediyordum fakat sadece 22 dakika oynamış.

Barea deli dolu bir oyuncu o yüzden bence ideal süresi okadar olur onun fazlasında sahada kalırsa takıma zarar verebilecek bütün özelliklere sahip. Çok yırtıcılık ve kazanmak için büyük riskler alınması gerekmeyen maçların dışında Barea'nın çok uzun süreler alması bence çok olası değil ama bunu derken Minesota'nın kadroyu bilipte konuşmauyorum şahsi fikrim tamamen :)