Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

5-4 Öndeyim Tanju'ya karşı.Asist ve top çalmada 7, blokta 2 farkla gerideyim.Rebound'u kaybetmeden bu 3 istatistiği alırsam 8-1'i cebime koyarım.Yeterki rebound ve top kaybı elimizden gitmesin...
 
Haha çok iyimsersin, çok büyük ihtimalle sayı ve ribaundu önde bitirip 6-3 önde bitiririm haftayı. Çarşamba'dan sonra maç sayım artıyor demiştim:)
 
Taner , 4. sıradan Kevin Love'ı aldığın için mock draft'a kızmıyorsun artık değil mi?Bugün Milwakuee karşısında 31 sayı 20 rebound 2 asistle oynamış.

Sezona iyi hazırlanmış ve sezon öncesi 10 kilo vermiş. Asist,top çalma,blok gibi istatistiklerde de biraz katkı sağlarsa çok iyi olacak. Şimdilik iyi başladı, sayı ve ribaund konusunda zaten sezon sonuna kadar benzer istatistiği sürdürür diye bekliyorum.
 
Bende 8-1 bitirme olasılığını düşünüyorum.. Sezona iyi başladık Rondo ve Ray reis önderliğinde 3 lükte birileri Ray e top çalmada da Rondoya yardım gelirse yüzdeleri böyle atmaya devam edersek 8-1 biter maç fazlamda var zaten :)
 
Dün gece 2-3 oyuncu kötü oynayınca ve S.Curry de oynamayınca avantajımı yitirdim. Seri tam ortada.
 
Bu arada isim vermeyeyim ama "players" bölümünde en az 4-5 tane 30 dakikanın üstünde süre alan ve belirli istatistiklerde takımı taşıyacak en az 5-6 oyuncu var.Bunların hala bir takıma gitmemesi de ilginç.
 
Jennings-Dalembert-Gay-Deron Williams'ın %100'lük serbest atış isabetleriyle %10 gerideyken %23 öne fırladım bir anda :).

Serbest Atış-Blok-Üçlük-Top Kaybı bende.Kalan istatisklerden belki rebound'u alabilirim ama uğraşmaya gerek yok.Nasılsa Bynum ve Thomas yarından sonra parkelere dönüş yapacak...
 
Son güne 6-3 önde giriyorum ama ne olacağı hala belli değil. Ben 5-4 kazanmayı bekliyorum ama aynı şekilde kaybedebilirim de. Son gün sadece iki oyuncumun oynayacak olması hem avantaj hem dezavantaj. Asist-Blok-Top Kaybı rakipte, Üçlük-Sayı-Top Çalmada bende. Geriye kalanlar ise ortada. Bakalım ne olacak bugün
 
Kerem en önemli 3 oyuncundan 2 si yokken beni yenmeyi başardın,üstelik çok iddialı olduğumu düşünüyordum,tebrik ederim..

Oyuncularımı da Yılmaz Vural'ın öfkesine havale ediyorum.
 
Maç eksiğinin üstüne sakatlarımın da eklenmesiyle birlikte büyük ihtimalle 5-4 geride kapayacağım gibi haftayı.
Boşta adam da kalmadı elle tutulur, hayırlısı bakalım.
 

Üst