Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Asist ve Blok konusunda çok eksiğim. Sağolsun Tanju benden önce davranıp T.Chandler'ı kapmış :(. Eğer mantıklı bir takas teklifi olursa gerçekleştirebiliriz.
 
Rudy Gay-Nicholas Batum-Tyreke Evans 9 üçlük atmazsa 6-3 yenik kapatıyorum haftayı.Sorun değil.Nasılsa Bynum döndü ve bu uzunlarımla rahat geçerim Veysel'i...
 
Bu haftayı 6-3 galip kapattım. Yalnız en kısa zamanda asist ve blok olayına bir çözüm üretmem gerekiyor. Gerçi blok olayını kısmen çözüyorum derken Tanju sağolsun kan doğradı T.Chandler işine :)
 
Sakatlıklarından dolayı, Amare ve E.Gordon son ikişer maçlarını kaçırmıştı.Şimdi de M.Beasley sakatlanmış.

Ayıp oluyor,adam kalmadı kadroda.. :)
 
Direndim ama efsane olamadım. :) Fikstür yedi bitirdi beni. Bu haftada efsane bir fikstürüm var. Son maç günü hiç adamım oynamıyor. :)
 
Son 4 günde [yani 28 Aralık'dan beri] toplam 16 oyuncu değiştirmişiz.Alışveriş delisi hanımlardan farkımız yok yemin ediyorum :)

Charlie Villanueva iyileştiğinde Jerebko'yu gerisin geri postalamak zorundasın Veysel.Ki Villanueva'nın bugün Orlando karşısında ilk 5 başlamasa bile süre alması bekleniyor.

Turan abide kaşla göz arasında iyi kapattı Evan Turner'ı.Benimde gözüm vardı ama haftanın bitmesini bekliyordum...
 
Kevin Love böyle üçlük atmaya devam ettikçe canımı yesin. Yaptığı top kayıpları helali hoş olsun.

Amare ve Eric Gordon'unda sakatlıktan kurtulup oynamalarını istiyorum.Sayı olarak geride kaldık ilk hafta..
 
Evladım Josh Smith ne zaman adam gibi oynamaya başlayacaksın acaba? Lawson, Kevin Martin, Varejao ve Paul George beklentilerimi karşıladılar şu ana kadar. Collison ise beklentimin üstünde oynuyor. Wade kendi çizgisinde başlamadı toparlayacaktır, Elton Brand de keza öyle iyi olacağına inanıyorum. Geçen sene 6 asist ortalaması ile oynayan Holiday daha çok skorer konumunda bu sene o bozdu dengeleri biraz takımda ama asist yapan oyuncular çok neyse ki. Cousins'in kadro dışı kalması da bozdu planları ama bugün oynayacakmış benchten gelip, onun da şut yüzdesi çok sıkıntılı bir pivot için. Chandler'in serbest bırakılması ise piyango oldu, onu draftta da almak istiyordum benim aldığım tur kapılmıştı.
 
Amare son maçlarda oynamamıştı ama bu gece oynama ihtimali varmış. Keza aynı şekilde sezonun ilk maçında sakatlanan diğer sakat oyuncum Eric Gordon'da artık oynamak istiyormuş. Yalnız, Eric Gordon'un diz sakatlığı tekrar etmeye başlarsa sezonu kapama gibi ihtimali de var. Umarım sakata gelmeyiz..
 
5 günde 3 maç yapılan sıkışık sezonun olumsuz yansımlarını yaşıyoruz maalesef.Ki bunlar iyi günleriniz Mart-Nisan arasında Play-off'u garantileyen takımlar kilit oyuncularını dinlendirecek dipte olan takımlar enteresan isimlere süre verecek.Geçen yılda böyle olmuştu.Jordan Crawford son 2 hafta Monta Ellis ortalamalarını tutturmuştu...
 

Üst