Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Tabi Bogut 10 güne dönecek diye almak istemiştim hemen, ani durumla Ocak ayını bulacak dönüşü, akşam bir oyuncu alacağım bu haftalık seri için blokçu lazım :)
 
Kenneth Faried'in böyle oynayacağını bilsem 113'den değilde ,Bynum danasının yerine 8'den seçerdim.Son 3 maçta 16 sayı,16 rebound,1.5 blok,1.5 top çalmayla oynuyor Faried.Olağanüstü...
 
Çok zevkli bir eşleşme oluyor bu hafta. Serbest atış dışında her istatistiğimiz kafa kafaya. Tahminen çok çok ufak farklar belirleyecek kazananı.

Dwyane Wade satışa başladı, bütün sene bunla bitmez. Draft zamanı o kadar uzak duracağım dememe rağmen aldım şimdi tabi ki de pişmanım. Pekovic de iyilemiştir umarım. Cousins sivri zekasının da cezası nihayet bitti. Cumartesi gecesi farkı açamazsam zaten kaybederim, pazar günü fikstürde dezavantajlıyım.
 
Blokta berabere kalarak 6-2 kazanabildim.Yükselişim devam ediyor.Şimdi de lider Tanju'yla oynuyorum.Temiz bir 6-3'le liderliği alırım umarım.Tabi bunu söylerken formda gelen Taner'in, Veysel'i yenebileceğini düşünürek söyliyorum.Saldır Taner :)
 
Ben halen takımımından hiç memnun değilim ama bi şekilde alıyoruz maçları anlamış değilim :) Bizim seri belli gibi aslında ribaunt blok şimdiden bende asist top kaybı Taner (Abi)de serbest atışla top çalmayıda alırım gibi yüzdeyle sayıda karşıda gibi.. Bu seri 5-4 biter gibi ama hiç belli olmaz..

Ayrıca iyi çaylakların korktuğum gibi duvara çarptılar ilk bir ayın sonunda.. Özellike waiters son haftayı yüzde 20 ile atarak kapadı.. Kidd-Gilchrist(senin ismini) daha iyi gibi ortalma 11 sayısı var ribaunt alıyor blok yapıyo top çalıyo falan.. Ortalama 0,5 üçlük atarsada süper olur bekliyoruz..

Yalnız bu hafta fikstür dezavantajım çok kötü yine bol Add-Droplu bi hafta beni bekliyo :)

Dorrell Wright sezona süper girdi ama artık süre bulamıyor Philinin bol rotasyonu sayesinde.. J-Rich bayağı süresini çldı Wrightın ama yine 1 2 üçlük gönderir maç başına bu seride çok ihtiyacım olcak..J.Crowford bakalım Wall gelene kadar neler yapacak yapamazsa gider zaten..

Bekleyip görcez artık.. Halen sakatlar içimde ukte ama 1 değil 2 değil 3 :)
 
Bende de Brandon Knight,Joe Johnson,Marcin Gortat ve Evan Turner'ın günü gününe uymuyor.Ama Brook Lopez-Kenneth Faried-Kyrie Irving-Kemba Walker acaip formda.Senin kadroda aşağı yukarı bu seviyede.5-4 bile olsa kazanmak istiyorum yoksa sen arayı açar, gidersin. :)

Bu arada gelecek akşam Utah-Memphis dışındaki tüm NBA takımlarının maçı var.Enteresan...
 
Özellikle Brook Lopez'in blok performansı şaşırtıyor beni, blokta farkı yaratan isim o olacak 5-4 bitmeye yakın duruyor seri kim alırsa alsın, çok yakın şekilde geçecek bir çok eşleşme FT-FG dahil :)

Çarşamba akşamını sorma bile kötü oldu o, özellikle Gasol'e ihtiyacım çok. Guard kadar asist yapması avantaj sağlıyor baya, blok miktarı da artsa süper olcak.
 
Dorrell Wright sezona süper girdi ama artık süre bulamıyor Philinin bol rotasyonu sayesinde.. J-Rich bayağı süresini çldı Wrightın ama yine 1 2 üçlük gönderir maç başına bu seride çok ihtiyacım olcak..J.Crowford bakalım Wall gelene kadar neler yapacak yapamazsa gider zaten..

Bekleyip görcez artık.. Halen sakatlar içimde ukte ama 1 değil 2 değil 3 :)

Nick Young kapacakmış Wright'in sürelerini bu hafta. Ona daha çok süre vermek istediğini söyledi Collins.
 
Jordan Crawford'ı ilk 5 te bir türlü başlatmıyorlar diye bıraktım, benim bırakmayı onayladığım gece ilk 5 çıkmaya başladı. Şimdi sıra Nick Young da demek ki. Kaderime ya kaderime...

Edit: Jordan Crawford'ı seçerken bir saat düşünmüştüm bir de Jamal Crawford'ı mı alsam diye. Sonra Jamal'ın bu sene istatistikleri düşer, Wall yokken de Jordan'ı ilk 5 başlatırlar heralde diye düşünmüştüm.
 
Harrison Barnes'ı serbest bıraktığın için çok teşekkür ederim Taner :)

İlk hafta onu bıraktığımda çok kötü istatistikler veriyordu ama senin şansına son 1 haftadır patlama yaşadı. Tabi oynadığı takımın da etkisi büyük. Güle güle kullan. Bu arada Veysel'in bizim seri için dediklerine katılıyorum.

Ben draftta bazı yanlış tercihler yaparak kendi kendimi ateşe atmıştım ama o kadrodan bazı adamları çıkararak durumu toparladım. En azından iki haftadır ite kaka da olsa kazanıyorum. Tabi Kevin Love'un dönüşü ve sonrası daha belirleyici olacak, o dönene kadar iki arada bir derede gezinecektir performansım. Onun dönmesiyle ve aynı dönemde birkaç sağlam oyuncu daha kazandırabilirsem takıma daha iddialı bir konuma gelebilirim.
 
Andrew Bynum danası sezonu kapattığına göre ,bu sezon öncelikle play-off'a girmek için sonrada şampiyon olmak için çok daha ekstra işler yapmam gerekecek.
 
Tanju Abi Jeremy Pargoyu yaklaşık benden 30 saniye erken aldın tebrikler.. 10 dkdır düşünüyorum Dorrell Wrightı bırakıp alsam mı onu diye tam karar verdim aldım sen almışsın :)
 
Haha iyi denk gelmiş, maçtan önce de düşünüyodum Irving'in sakatlığında oradan guard almayı, Gibson daha öncelikliydi aslında ama o da sakatmış oynamadı, Irving gelene kadar bir şeyler getirir Pargo, gerçekte de çok sevdiğim bir guarddır zaten.
 
Valla bende bekliyodum istatislikleri istatislikleri iyiydi de maçı izliyodum güven vermiyodu.. Ama sonuçta verim veriyo diye alaım dedim ama olmadı :)

Paul George 9 üçlük 37 sayı 4 ribaunt 4 asist (13-21 saha içi 2-3 serbest atış) adamsınnn..
 
Ve taner abi dışarda bıraktığı oyuncuları görünce pişman olcak :) Kevin Love döndü sakatlıktan şu an maç devam ediyo 22 sayı 12 ribaunt 2 üçlük 2 top çalma 1 blok 2 asist.. Brandon bask 7-10 16 sayı 6 riabunt 2 top çalma 1 blok.. Top çalma ve blokta başa baş gidiyoruz zaten :)
 
Sorma Veyselcim, dün gece hiç internete girmediğimden değişiklik yapamadım ama iyi yanından bakarsak Kevin Love'un dönmesine fazlasıyla sevindim an itibariyle. :) Seninle öyle bir seri oynuyoruz ki 7-2 ben kazansam veya gelip 8-1 sen kazansan hiç şaşırmam.İlk günün sonunda ikimiz de bu seri 5-4 birimizden biri alır diye beklerken her sonuca açık bir durumda artık. Şimdilik sen çok daha avantajlısın tabi, en azından benim önde olduğum her alanda bi tık arkamdasın. Cuma ve Cumartesi geceleri yine yoğun maç temposu olacak. Sonuna kadar böyle çekişmeli gider umarım.
 
Abi gece takip ediyordum durum bir ara 3-2-4 tü :) Kevin Love benim seriyi atlatır diyordum yakalandık ya :) Senin maç fazlan var 4 5 adet ama oynatamama nedeniyle 2 maç fazlan var tabi bende Daniel Gibson oynamazsa 4 maç fazlan olur.. Billupsı alarak büyük risk aldım yine bakalım 1 hafta bekleriz :) 3 istatislikte 1 adet gerindeyim hemen bir tanede berabere zaten :) Bloğu alırım bence en az.. Benim 3 üm senin 2 in şu anlık sağlam halen 5-4 diyorum :)
 

Üst