Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

Son gün 5-4 de bitebilirdi Abi ama şans benden yanaydı. Oyuncuları oynatmıcaktım 7-2 ye kabuldüm ama asist ve blok tehlikedeydi baktım almışsın sen LAL lı oyuncuları bende aldım blok asist yapamasalarda deli yüzdeli oynayıp yüzdeyi aldım.

Tanju'nun John Wall'u vereceğini bilseydim çok daha iyi bir teklifle gelirdim.

1-2 haftaya toparlarım biraz daha diye düşünüyorum. Geçen hafta ben kötü değildim de Veysel çok iyiydi o yüzden fark yedim.

Teklifi 3 gün sonra gördüm çoktan kabul etmiş sistem otomatik olarak, 2 gün reddetmeyince kabul ediyomuş baktım ayarlarda da durum öyle :) Uzun ihtiyacım olduğundan iptal etmek istemedim ben de, gitsin madem dedim.

Teklifi 3 gün sonra gördüm çoktan kabul etmiş sistem otomatik olarak, 2 gün reddetmeyince kabul ediyomuş baktım ayarlarda da durum öyle :) Uzun ihtiyacım olduğundan iptal etmek istemedim ben de, gitsin madem dedim.

o ayar çok sakat abi..bir haftasonu bakamazsan ilk tur seçimini garbage ile takas edebilirsin alimallah...bileydim drummond yerine zayıf birini verirdim :)

takım kağıt üstünde iyi gözüküyordu ama 3 haftada ligin dibini boyladık :)

Irving-Faried / Rubio-Gortat takasıyla en azından belli alanlarda toparlamayı umuyoruz..Bakalım aşı tutmazsa takas tekliflerim devam edecek :D

bence irving+faried>Rubio+Gortat hocam...pişman olmazsın umarım..

isim olarak diyorsan kesinlikle haklısın :)

Ama Irving istatistik kağıdında çok katkı sağlamıyor bir de sakatlık riski her zaman mevcut beyfendinin, Faried desen beklentilerin çok altında başladı ve takas olma ihtimali mevcut. Bakalım dediğin gibi umarım pişman olmam :)

Rose'un diğer dizi de gittiğine göre yeni Grant Hill'imiz hayırlı olsun sezon benim için erken kapanmıştır.Sene başında gerilere düşmemek için Harris ve Sanders'ı salmıştım üstüne bu hafta Iggy de sakatlanınca bitmiş durumdayım. 14 takımlı oynadığımızdan free agentlardan işe yarar adam bulmak çok zor oluyor, yine de elimizden geleni yapıcaz.

Oyunda ben de dahil bazı arkadaşların büyük belası bu sakatlık mevzusu. Buna rağmen beklediğimden iyi durumda kendi takımım. Anormal durumlar olmadıkça bu kadroyu korumayı planlıyorum. Gasol'ün 2 ay oynamayacak olmasını bir kenara bırakırsak, Gallinari ve Nash'in birkaç hafta sonra sakatlıktan kurtulup oynamalarından başka bir beklentim yok şu an için.

Bugun tüm oyuncularımın maçı var :( Nasıl bir zor karar bu ya 4 kişi dışarda bırakcam ama kimleri? Kevin Garnett dışarda bırakmaya karar verdiğim tek isim su ana dek

Bugun tüm oyuncularımın maçı var :( Nasıl bir zor karar bu ya 4 kişi dışarda bırakcam ama kimleri? Kevin Garnett dışarda bırakmaya karar verdiğim tek isim su ana dek

Veysel, yarın Şükran Günü olduğu için bugün ve Cuma günü yoğun bir maç programı var. :) Kadrosunda benim gibi 3-4 sakatı olan arkadaşlar için tercih yapmak zor olmamıştır. :D

Sakatım olmadığı için şükran gününde şükredeyim bari :) Bu arada takasa çok açık bir takımım Teague,Durant,Griffin hariç herkes takasa açıktır :)