Son gün 5-4 de bitebilirdi Abi ama şans benden yanaydı. Oyuncuları oynatmıcaktım 7-2 ye kabuldüm ama asist ve blok tehlikedeydi baktım almışsın sen LAL lı oyuncuları bende aldım blok asist yapamasalarda deli yüzdeli oynayıp yüzdeyi aldım.
Tanju'nun John Wall'u vereceğini bilseydim çok daha iyi bir teklifle gelirdim.
1-2 haftaya toparlarım biraz daha diye düşünüyorum. Geçen hafta ben kötü değildim de Veysel çok iyiydi o yüzden fark yedim.
5 sakatla haftaya girdik. Tanju'nun takıma can vereceğiz gibi duruyor.
Tanju'nun John Wall'u vereceğini bilseydim çok daha iyi bir teklifle gelirdim.
1-2 haftaya toparlarım biraz daha diye düşünüyorum. Geçen hafta ben kötü değildim de Veysel çok iyiydi o yüzden fark yedim.
Teklifi 3 gün sonra gördüm çoktan kabul etmiş sistem otomatik olarak, 2 gün reddetmeyince kabul ediyomuş baktım ayarlarda da durum öyle Uzun ihtiyacım olduğundan iptal etmek istemedim ben de, gitsin madem dedim.
Wall artık bende abi.. çok daha iyi bir teklifle geleceksen beklerim.
bence irving+faried>Rubio+Gortat hocam...pişman olmazsın umarım..takım kağıt üstünde iyi gözüküyordu ama 3 haftada ligin dibini boyladık
Irving-Faried / Rubio-Gortat takasıyla en azından belli alanlarda toparlamayı umuyoruz..Bakalım aşı tutmazsa takas tekliflerim devam edecek
bence irving+faried>Rubio+Gortat hocam...pişman olmazsın umarım..
Bugun tüm oyuncularımın maçı var Nasıl bir zor karar bu ya 4 kişi dışarda bırakcam ama kimleri? Kevin Garnett dışarda bırakmaya karar verdiğim tek isim su ana dek