Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

Her gün bi oyuncum daha sakatlanıyor. Birşey demiyorum artık. Sahaya çıkan adamlarımla gerekeni yapmaya çalışacağız. Ama burnumdan geldi şu oyun resmen.

20 dakikada 6 faul alan adama DeMarcus Cousins denir. Haaahahaha basladi yine.

Benim takimdan bir numara olmaz.Draftta listem bozulunca cok sacmaladim. Dion Waters ve Caman'i da internet sorunu yuzunden yanlislikla sectik. Ama Waters'i iyi ki yanlislikla almisim yoksa o turda ben secsem sacma sapan birini alirdim tahminen.

Paul George, Westbrook ve Cousins(Ne kadar salak olursa olsun kopamiyoruz birbirimizden) haric takas tekliflerine acigim. Hatta kesin yapmam lazim.

Turan Abi bende deli hafta geçiriyorum Lin Hill falan muazzam oynuyor.

Ömer Asık takası geliyor gibi takımına takaslanmak istediğini söylemiş şuanki maçtada oynamıyor hazırlanın kılıçlar çekilsin :)

Ariza harici performansını olumlu yönde arttıran kimse yok . Ama ;
Deron geçen senenin yarısını oynuyor .
Bynum ortada yok.
Patrick Patterson ortada yok.
Ersan ortada yok.
Tyreke Evans ortada yok.
Üstüne sezon başından beri oynamamış bir oyuncum var. Bynum nadiren oynuyor. Kadroda herkes takasa açıktır . Derondan David Lee'sine kadar. Teklif bekliyorum.

Gece detaylı analiz yaptım ve 7 oyuncum kötü bir sezon başangıcı yapmış bu yıla. En az 4ü kesin vites arttıracaklar. 5. haftaya kadar takıma süre verdim. 5 . haftada gerçek Kralına Badem Suyu'nu herkes izleyecek :p

Demar DeRozan ve Biyombo takasa açıktır.

Gelecek tekliflere göre yanında Mo Williams ve Taj Gibson da eklenebilir.

Teklifi yapacak olursanız, öncelikle buradan yapmanız daha iyi olur.

Maşallah bol takaslı bir sene oluyor neydi o geçen seneki ligler :) Bu arada bu hafta yenileceğimi düşünüyorum Sercana blok ribaunt top kaybı kesin veririm yüzdeler ve asiste en az 2 sini veririm :)

Tanju'nun John Wall'u vereceğini bilseydim çok daha iyi bir teklifle gelirdim.

1-2 haftaya toparlarım biraz daha diye düşünüyorum. Geçen hafta ben kötü değildim de Veysel çok iyiydi o yüzden fark yedim.