Yarı Final 1. Maç | Banvit 57 - 79 Galatasaray CC

devre arasına kadar geriye düşmezsek moral,konsantrasyon ve kondisyon faktörüyle 3. periyot sonu yada 4. periyot başı kesinlikle maçı koparacağımızı düşünüyorum.(misal evimizdeki fülker,playoff son bjk maçı)...benim serinin kahramanı olmasını beklediğim adam ise kuşkusuz shumpert...teknik bir oyuncu ve dış şutlarla uzunlarıyla dolu pota altını da devirmiş olucak...shumPERT...pert edecek:)

Çok zor seri bizi bekliyor.Özellikle saha dezavantajımız bizi zorlayacak gibi gözüküyor.

Ben ne olursa olsun Oktay Hoca'ya ekibine ve bütün oyuncularımıza sonsuz derecede güveniyorum..

Finale çıkacağız inşallah !!!

İnşallah Fener formalı insanlar salona sokulup tahrik yapılmaya çalışılmaz, yeni yasaya göre bu durum suç teşkil ediyor.

Çok önemli bir maça çıkacağız. Takımımızın bu maça çok iyi motive olduğunu düşünüyorum.

Simmons ve Lance Williams bizi zorlayacaktır. Barış Ermiş'in en kötü maçlarından birini oynayacağını düşünüyorum. Simmons ve Lance Williamsı tutabilirsek bu maçı alıp, final için önemli bir adım atmış olacağız.

Son 3 buçuk dakika ve TV molası geldi.Ermal'i içeride iyi değerlendirdik ama skor sıkıntısı yaşıyoruz şimdilik,onları içeriden iyi savunuyoruz.