Yarı Final 1. Maç | Efes Pilsen 103 - 77 Galatasaray CC

Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Kerem SEÇER' Alıntı:
O ifadeler gözden kaçmış sanırım. Biz sitemizde bu tür ifadelere izin vermiyoruz biliyorsunuz. Gördüklerimizi de düzenleyoruz, düzenleyeceğiz. Maça dönelim artık.

Bir iletimi de silmeden bırak yahu... :)

Maça dönecek olursak, Mithat Abi gibi şişman kadını bekliyorum ben de...
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Kemal Çetin' Alıntı:
Türkiye' nin en iyi kadrosuna sahip takımı efes pilsen, avrupa euroleague maçlarında kendisini destekleyen seyircinin büyük çoğunluğunu gs, fb ve bjk taraftarı oluşturan efes pilsen (ben de dahil), bu şekilde fiyat yükselterek kendisine olan sempatimizi zedelemektedir, ama şu bir gerçek ki efes pilsen Galatasaray seyircisinden ÇOK AMA ÇOK korkuyor, arkadaşlarında yazılarında belirttikleri gibi oraya giden öyle ya da böyle salona girecek, ama bunu sadece biz biliyoruz, forumu takip etmeyen taraftar bilet fiyatını görüp maça gelmekten vazgeçecektir.
başta ergin ataman ve efes pilsen yöneticileri salon kapılarını basketbol severlere kapatmak ileri de sizlerin de çok üzüleceği sonuçlar doğuracaktır.

Haydi arkadaşlar, mutlaka orada olalım ve korkunun ecele faydası olmadığını gösterelim, onlara.


Her nedense fiyatlar yükselince mi basketbol severlerin maç izlemek aklına geldi.
Ortalama seyircimizi biliyoruz.10 ytl de 50 ytl de olsa içeri giren girecektir.
Basketbol sevgisinden giden gitmiyor, Galatasaray sevgisinden gidiyor ve maçların çoğuna da insanlar bedava giriyor.Bu da basketbolumuzun gerçeği...
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Bizler inandik sizde INANIN!

Aslanlarimiz'a basarilar diliyorum, terlerinin son damlasina kadar mücadele edip maglup olmalarina raziyiz, yeterki sahada ruhsuz bir oyun sergilemesinler..
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Arkadaşlar dün koray hocanın katıldığı program vardı Gs tv de.

kendi ağzından iki cümle yazıcam
"Yarı final için bşaradır veya başarısızlıktır diyemem.Bize verilenin karşılığı budur.Bundan sonraki galibiyetler başarı sayılır."


"Diğer seride feneri biraz daha şanslı görüyorum.Bugunkü maça(henuz telekom maçı oynamamaıştı) göre görüşüm netleşicek.Her ne kadar sezon içinde süprizler olsada maddi açıda ve basketbol geçmişi açısından köklü kulüpler yine arka arkaya dizildi.Finaldede maddi açıdan daha rahat takımlarım karşılaşacağını düşünüyorum.(fener-efes)"


Şağı yukarı böyleydi
Özellikle son paragraf oldukça açıksözlü.Beni üzmüş olsada yalan diyemeyeceğim.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

^ Neden boyle bir aciklama yaptiki simdi?

Inanmak Basarinin Yarisidir! (inanc/ güven bekliyoruz aslanlarimizdan)
 

Üst