Yarı Final 1. Maç | Efes Pilsen 103 - 77 Galatasaray CC

Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Onur Yavuz' Alıntı:
Arda bizim biletler Şamil´de hazırdı, sen Şamil´e güvenmiyor musun? : )

Güven için soruma cevap vermesi gerekmez miydi ;)
Benim kendisine sorduğum soru havada kaldı, biz de Efes Pilsen' lilerden medet umuyoruz ne yapalım kader utansın ...
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

30 tl bilet parası resmen salona gelmeyin demektir.
Benim gözümde hangi klube uygulansada fark etmez.
Daha birşeyler yazacağımda neyse bugün gelemiyorum.
Cumartesi inşallah yanınızda olacağım.
Oyuncularımıza ise Mücadele etin yeter!
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

arkadaşlar ne olur bilet parasından korkmayın gelinn bir şekilde herkes yardımcı olur birbirine ne zaman dışarda kaldıkki gelen herkes arkadaşını getirsin birde süper olur
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Arkadaşlar lütfen rakip takım için söylediğimiz sözlere biraz dikkat edelim. Bende katılmıyorum tabiki bu bilet fiyatlarına ama daha düzgün bir şekilde fikirlerimizi belirtebiliriz. Maça gelecek arkadaşlar lütfen biraz erken gelmeye çalışsın , saat 18.00 dan sonra trafik kördüğüm oluyor. Armanın yanında olacağız ama bu demek değilki yapılanları tasvip ediyoruz. Doğru idari kadro ve doğru basketbolu görene kadar YÖNETİM İSTİFA. Sezon sonu bu konuları daha detaylı konuşuruz.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

O ifadeler gözden kaçmış sanırım. Biz sitemizde bu tür ifadelere izin vermiyoruz biliyorsunuz. Gördüklerimizi de düzenleyoruz, düzenleyeceğiz. Maça dönelim artık.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Zamanı olanlar 5 te mecidiyeköy store'a gelsin, yada en geç 6.30 da salonun kapısında olsun!

Kimsenin dışarıda kalmayacağını düşünüyorum, klüp ve uA bu konuda çok çabalıyor, bence kimse dışarıda kalmayacak!

HAYDİ ASLANIM PARÇALA!
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

bugün serinin 1-1 olacağını düşünüyorum. eğer bütün sezon yapamadığımız savunmayı en azından bir maç yapabilirsek işler değişebilir.

@Kerem: düzeltme için teşekkürler
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Efes pilsen gibi bir kulübe bu tarz oyunlar oynamak hiç yakışmıyor.Bilet fiyatlarını görünce gerçekten şaşırdım.Normal sezon maçında da hemen hemen yakın bir mevla belirlemişlerdi ama bu maçta yapmazlar heralde diyodum.Malesef yanılmışım.Geçen seneki final serisinde fenerbaçe taraftarlarına her maçta kapıyı açan efes yönetimi neden bu seride böyle bir taktik izliyo.Yanıldığımı düşünmüyorum ama yaptıkları kendi büyüklüklerine hiç yakışı kalmıyo.

Gerçi ayhan şahankde içeri girmek pek sorun olmuyo ama bu sefer biraz kasılıcaz gibi.Herşeye rağmen bu seriyi geçicez.

Oyuna gelirseki,hızlı hucum yaparsak kazanırız.Gerçi Atkins böyle 8 saatte oyun kurmaya devam ederse durum vahim olur.İyi savunma lazım.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Artık sezon bitti bugüne kadar hata yaptığımız herşeyin telafisini efes pilsen serisiyle kapatabiliriz bjk´den 40 sayı fark yemişiz,avrupa´da fark yemişiz bunları ancak bu seri unutturur.Zaten bu seriyi geçmek demek şampiyonluk yolunda en büyük engeli geçtik şampiyon olduk demektir.Efes Pilsen´i elbette elemek çok zor ama bunu başaramayacak kadar düşmedik.Gurovic gurovic dedik sene başından beri eğer oynayacak düzeydeyse Koray hoca en doğru hamleyi yapacaktır.Tufan bjk maçında istikrarını görmemek mümkün değil son 4 şutunu da soktu. Tolliver kötü kötü dedik adam son maçta 2.yarı fevkalade maç çıkardı.Takım son maçta çok umut vericiydi seri 2-1 olmuş bjk kesin %100 alması geçen maçı deplasmanda ellerinden aldık.Kimse bjk kötü ondan aldık demesin.bjk´nin yerli rotasyonu bizden daha iyi bu kaçınılmaz.Artık yapılması gereken tek şey inanmak ve o salonda seri bitene kadar Arma´ya sahip çıkmak.Biz bize düşeni yapalım, yönetim salona girmemizi de sağlar,oyuncular gerekeni de yapar.Önce biz oyunculara özgüveni verelim,sonsuz desteğimizi sağlayalım.Onlara da bazı şeyleri hatırlatalım!! Galatasaray SK tesadüflerle bugünlere gelmedi. 4 sene önce küme düşmeye oynayan bir takım varken avrupa 3.lüğü sonra lig şampiyonluğu için bir savaş haline gelir olduk.Her yerde Galatasarayımız,taraftarımız konuşuldu,başarıları herkes gözleri yaşlı izledi.Tekerlekli sandalye takımımız,bayanlarımız şampiyon oluyor,bu takım avrupa 3.sü oluyor da hiçbir şey kaybetmemiş iken bu takım efes yöneticileri taraftar istememesine rağmen,her türlü zorluğa rağmen,efesi geçip şampiyon olmasın ki? Engel mi var? Tabi ki hayır... Yapılmaması gereken tek şey yürekten inanmak,istemek ve oynamak!

Takımımıza sahip çıkalım,lütfen salonda olalım

Saygılar.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

İNANIYORUZ!

Ama sadece kuru kuruya inanç olmaz. İstanbul'daki arkadaşlar, İNANÇ'ımızı gösterin ve salona koşun. Önümüzdeki hafta içi maç olursa ben de tüm İnancımla oradayım!!
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Efes doğruyu yapıyor.Çok büyük bütçeyle kurulmuş takımın tek dezavantajı taraftarsızlığıdır.O eksikliğini de bu kadar yüksek fiyat koyarak kapatmaya çalışıyor.Taraftar baskısından eksik kalsınlar diye.
Efes'in bu yaptığı mantıklı bir hamle görmekle beraber sene başında 10 ytl'den bir kuruş inmem deyip bedava bilet dağıtan yöneticiyi gördüğümüz için Efes'in yaptığı herkese ilginç geldi sanırım.

Efes ismini kurtaracaksa Galatasaray'a Fener'e Bjk'ye seyirci avantajını vermemeli.
Bu yazıyı Galatasaray aşığı olarak değil, basketbolsever olarak yazıyorum.

Ayrıca Efes ve müessese takımları hakkında laf etmek ayıp oluyor.İnsana sorarım Cafe Crown sorması ayıp müessese değil mi ?

Maça gelince hocamız süpriz bekliyor, bende bekliyorum.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Türkiye' nin en iyi kadrosuna sahip takımı efes pilsen, avrupa euroleague maçlarında kendisini destekleyen seyircinin büyük çoğunluğunu gs, fb ve bjk taraftarı oluşturan efes pilsen (ben de dahil), bu şekilde fiyat yükselterek kendisine olan sempatimizi zedelemektedir, ama şu bir gerçek ki efes pilsen Galatasaray seyircisinden ÇOK AMA ÇOK korkuyor, arkadaşlarında yazılarında belirttikleri gibi oraya giden öyle ya da böyle salona girecek, ama bunu sadece biz biliyoruz, forumu takip etmeyen taraftar bilet fiyatını görüp maça gelmekten vazgeçecektir.
başta ergin ataman ve efes pilsen yöneticileri salon kapılarını basketbol severlere kapatmak ileri de sizlerin de çok üzüleceği sonuçlar doğuracaktır.

Haydi arkadaşlar, mutlaka orada olalım ve korkunun ecele faydası olmadığını gösterelim, onlara.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Bence bilet fiyatlarına çok da takılmamak gerekir. Bundan 4 sene önce ezeli rakibimizle Ahmet Cömert´te oynadığımız derbiyi hatırlıyorum. 4 sene önce bayan baskette 20 TL, evet yanlış duymadınız... Yanlış hatırlamıyorsam erkek takımının o sezonki Fenerbahçe maçı ise 50 TL idi.

Maça dönecek olursam, umarım takımımız sahada terinin son damlasına kadar mücadele eder ve emeğinin karşılığını galibiyetle alır. Eğer kazanırsak cumartesi günü turu geçeceğimize inanan binlerce taraftar salonu doldurur.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Biletsiz girmek diye birşey yok. Bu konuyu fazla tartışmayalım, gelen herkes biletiyle girecek.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Efes Pilsen şampiyon olacağına Fener olsun BJK olsun diyorum en azından şanı yürür basketbolun:=) ama alıcağız bu maçı en azından postun pahalı olmadığını gösterceğiz.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Ne Efes, ne Ülker ne Türk Telekom,
Şampiyonsun şampiyon şanlı Cimbombom..

Bu tezahuratın ete kemiğe büründüğü bir yarı final serisi. Üç şirketin dışında sadece biz varız ve üçünü de geride bırakıp Şampiyon olacağız İnşallah..
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Hüseyin Beşok: ?Kendimize Güveniyoruz"


Galatasaray Cafe Crown, bu sabah yaptığı idmanla Efes Pilsen maçının hazırlıklarını tamamladı. Beko Basketbol Ligi playoff yarı finalinde çıkacağımız ilk maça saatler kala Galatasaray Cafe Crown kaptanlarından Hüseyin Beşok, takımımızın durumunu resmi sitemize değerlendirdi.

Zorlu bir seriden çıktıklarını ve iyi durumda olduklarını söyleyen Beşok, ?Beşiktaş Cola Turka ile iyi bir mücadele oldu. Şimdi de Efes Pilsen gibi, ligde sadece iki mağlubiyeti olan çok iyi takımla oynayacağız? dedi.

Seriye 1-0 geride başlamalarına rağmen iyi durumda olduklarını vurgulayan Beşok, ?Kendimize inanıyoruz. İlk maçı almak istiyoruz. Çünkü 2-0 geriye düşmemek lazım. Ama kaybetsek bile sonraki iki maçı kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Kendimize güveniyoruz? diye konuştu.

Efes?in kağıt üstünde favori gösterilmesine değinen tecrübeli pivotumuz, playoff?ta sonuçların önceden kestirilemeyeceğinden bahsederken ritm yakalamanın önemini vurguladı ve ?Playoff biraz da psikolojik savaştır. İyi oyunumuzu, takım oyununu ortaya koyduğumuz zaman yenemeyeceğimiz rakip olmadığına inanıyorum. Efes Pilsen de bunlardan biri? dedi.

Bugünkü ilk maçı kazanmanın çok önemli olduğunu söyleyen Hüseyin Beşok, ?Ama kötü bir neticede de seyircimiz bize inancını kaybetmesin ve takımını Cumartesi günkü ikinci maçta yalnız bırakmasın. İnşallah seriden alnımızın akıyla çıkacağız? diye konuştu.
 
Re: Efes Pilsen - GALATASARAY 'Play-off 1.Maç'

Maça normal kıyafetle gelsek Gs ile alakalı bir şey olmasa gişeden Efes tarafına bilet alabilirmiyiz ? Alırsakta ne kadar olur
 

Üst