Yarı Final 1. Maç | Galatasaray MP 75 - 74 Beşiktaş Milangaz

rakipte Dudley dönüyor Ataman açıkladı, fb serisi 3. maça uzasaydı oynatacaktık dedi, gs serisine hazır. O yüzden kadrosu dar yorumuna katılmıyorum. 10 kişi oynuyorlar. arroyo-mehmet-serhat-hawkins-kemp-barış-dudley-erceg-bonsu-kartal. çok zorlu bir seri olacak, 5. maça uzamasını bekliyorum, 3-0 almamızı isterim tabii ki orası ayrı.

bir diğer husus da seri neden salı günü başlıyor? bugün tüm seriler bitti. Pazar günü başlasa hem takımlar 5 gün dinlenmiş, hem de hafta sonu saha dolar, izleyici sayısı artar vs. zaten futbolda da sezon c.tesi bitiyor. Gs'nin saha avantajı olduğu bir seride 2 maçı da hafta içi oynayacak(salı-perşembe). bjk hafta sonu oynayacak, uzarsa son maça kalırsa yine içeride hafta içi oynayacağız. bunun yanında 1 hafta takımları bekletiyorlar bir anlamı yok. İlk tur serilerin bazıları 3. maça kalsaydı anlardım salı günü başlamasını.
hiç sorma..aynı serzeniş bende de var..artık her seri sonlarından sonra diğer seri için 1 hafta beklersek ramazana kadar oynarlar..maksat basketbolu daha göz önünde tutmak olmalı veya dar rotasyonla oynayan milangazlılara dinlenme şansı veriyorlar..
maça gelirsek,umarım cumartesi kötü bir sonuç olmaz da basketbola yansımaz..en azından salı günkü maç biraz sıkıntı yaratabilir..

Sinan Erdem'deki maç için bir truva düşünülür mü? En son Euroleuge'de yaptığımız truva hala aklımda..İnanılmaz eğlenceli oluyor hemde takımımızı yanlız bırakmamaış oluruz..

Truva olmasa dahi Sinan Erdem'deki maçlara gidecek olanlar(biride benim) maçı beraber izleyebilir. Efendice maçı izleriz, gerginlik olma ihtimali küçükte olsa varsa gerek yok böyle şeylere ki var bu ihtimal. Güzel yanı forumdan üyelerle tanışmış oluruz, birlikte izleriz maçı.

Bence olası bir finalden daha zor bir seri olacak,Beşiktaş takımı da mücadeleden kaçmayan bir takım ama ne olursa olsun ilk 2 maçı mutlaka almak lazım

Beşiktaşın yabancı oyuncularının bizimkilerden özellikle skor yönünden daha efektif olduğunu düşünüyorum. Bir an bile konsantrasyonu kaybetmeden maç sonuna kadar asılmalıyız. Evimizdeki iki maçı kazanırsak deplasmanda da mutlak kazanırız ve son maça kalmaz seri.

koçumuzun ben rakibin bize gore dar olan rotasyonunun zayıflığını değerlendireceğini düşünüyorum,maçın başında bonsu veya dudley'i foul problemine sokmak bizim için avantaj ama düşünüyorumda savovic bunu nasıl deneyecek bir türlü ritim tutturamadı ins bjk serisinde beklentilerin üzerine çıkar,zorlu bir seri olduğu gerçek mutlaka pivotlarımızın aktif olması gerekiyor furkan zaten standartı yakaladı sezonda,andric eğer üzerine düşeni yaparsa biz bjk'yi sinan erdeme 2-0 yollarız,orhun ene'li-kerem tunceri'li zamandan beri ilk defa takımımıza bu kadar güveniyorum..onlar haketti bizde inandık insallah sezonu şampiyonlukla tamamlayacağız...başarılar GALATASARAY yolun daimi açık olsun ...

hawkins ve bonsu artıları gibi görünüyor..dedovic'in havkinsle eşleşebildigini gördük...bonsuyu da artık furkan devirebilmeli..hatta andric nası canı istediginde krstic'in arkasında durabiliyorsa(hep diyorum çok severım andrici amma acaip maç seçen bir yapısı var) bonsunun da arkasında durabilmeli...

esas çekindigim durum bizle oynadıklarında sürekli sürpriz bir skorer çıkarmaları serhat çetin olsun mehmet yagmur olsun...hiç sokmadıkları şutları sokuyorlar...kartal özmızrak dahi el üstü şut sokuyor yahu...
bir de kemp faktörü var,fb serisinde ortalarda yoktu onun da bizim seriye saklanmış olma ihtimali çok yüksek..kenardan gelip çılgın atma potansiyeli var...potayı göstermemek agserif,baya bildigin sert(tatlı sert degil yani) savunmak gerek...
son olarak tribün olarak arroyo'nun üstüne oynayalım diyorum top ondayken aşırı bir tepki ve uğultu onun maç içindeki reaksiyonlarına karşı anında reaksiyon verirsek ritmini bozabiliriz diyorum...çünkü ritmden çıkıp kendi takımını baltalamaya çok müsait bir oyucu...gerekirse anlayacagı dilde bikaç küfür bile ezberler giderim salona :)

En çekindiğim takım bize ters geliyorlar. Yine Ergin Ataman bize karşı sık sık alan savunması deneyecektir. Kupa maçındaki gibi ihşallah %19'la üçlük atmayız. Üçlük seviyemizin iyi olması lazım ve hucumda çeşitli alternatifler üretmeliyiaz. Dedovic'in penetrelerine çok ihtiyacımız düşebilir.

Benim bildiğim mümkün değil.Transfer dönemi kapandı ama Dwill federasyonda Beşiktaşın oyuncusu olarak gözüküyorsa bilmem

beşiktaş cidden kendini küçültüyor böyle kurnazlıklarla...bu demektir ki takımına oyuncularına güvenmiyorsun ve gelecek 3günlük oyuncunun eline bakıyorsun...ergin ataman kadar şov meraklısı bir koç görmedim...olgunlugun zerresi yok...

Çok zorlu bir seri bizi bekliyor.En büyük avantajımız geniş bir kadromuz olması her ne kadar pota altında öyle olmasada.Çok tehlikeli maçı sonuna kadar bırakmayan yabancıların sürüklediği bir takımla oynayacağız.İlk maçı kazanmamız halinde bir gün ara olduğunu düşünürsek rakip dar rotasyonla oynadığı için deplasmana daha rahat gidebiliriz.Ama öncelikli hedefimiz ilk maçı mutlaka kazanmak olmalı.

iyi,o zaman biz de nbade play offlara giremeyen kim varsa getirelim ve oynatalım..

beşiktaş cidden kendini küçültüyor böyle kurnazlıklarla...bu demektir ki takımına oyuncularına güvenmiyorsun ve gelecek 3günlük oyuncunun eline bakıyorsun...ergin ataman kadar şov meraklısı bir koç görmedim...olgunlugun zerresi yok...

Biraz objektif bakalım. D-will onların sözleşmeli oyuncusuydu ve eğer kurallarda oynaması imkanlı ise oynamasında ne hukuki ne de etik bir sorun yoktur. Etik bir sorun olmadığını özellikle belirtmek istiyorum. Bu takımla uzun süre antreman yapmış sistemini bilen birisi. ayrıca diyelim ki oynadı, bu d-will için büyük bir fedakarlık demek olur ve o zaman formasının asılması anlam kazanır.

3 günlük oyuncu yorumuna da katılmıyorum aralık ayının ortasına kadar yaklaşık 4-5 ay bu takımda oynadı, 1 ay daha oynar takımına şampiyonluk getirir, yıllarca sonra bjk'li arkadaşlar bizde şöyle şöyle oyuncu vardı, bizden biri oldu takımı tarihinde ilk kez şampiyon yaptı gibi anlatacakları hikayeleri olur.

Ama bana sorarsanız d-will gelmez de oynamaz da. profesyonel bir oyuncu, sakatlanma riski var, olimpiyatlar var. hem NJ, hem de ABD milli takımı kesinlikle izin vermez. özellikle cp3 ile birlikte abd milli takımının gardı olduğunu düşünürsek.

Seriye gelince, en önemli maç ilk maç olacak kesinlikle. çünkü her iki takım da dinlenmiş olacak. rakip sahaya maksimumunu verecektir. ben 2. maçı daha rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Yeter ki ilk maçı alalım.

Anormal bisi yok sözlesmede madde vardır gelir oynar bence geliyorsa zaten adamdır tatil yerine buraya binlerce km uzaga bjk takımına katkı saglamaya geliyor demektir.Bu sekilde elememiz daha güzel olur bjk `yı :)

Yapabilıyorsak zazayı getirelim bizde :)

Biraz objektif bakalım. D-will onların sözleşmeli oyuncusuydu ve eğer kurallarda oynaması imkanlı ise oynamasında ne hukuki ne de etik bir sorun yoktur. Etik bir sorun olmadığını özellikle belirtmek istiyorum. Bu takımla uzun süre antreman yapmış sistemini bilen birisi. ayrıca diyelim ki oynadı, bu d-will için büyük bir fedakarlık demek olur ve o zaman formasının asılması anlam kazanır.

3 günlük oyuncu yorumuna da katılmıyorum aralık ayının ortasına kadar yaklaşık 4-5 ay bu takımda oynadı, 1 ay daha oynar takımına şampiyonluk getirir, yıllarca sonra bjk'li arkadaşlar bizde şöyle şöyle oyuncu vardı, bizden biri oldu takımı tarihinde ilk kez şampiyon yaptı gibi anlatacakları hikayeleri olur.

Ama bana sorarsanız d-will gelmez de oynamaz da. profesyonel bir oyuncu, sakatlanma riski var, olimpiyatlar var. hem NJ, hem de ABD milli takımı kesinlikle izin vermez. özellikle cp3 ile birlikte abd milli takımının gardı olduğunu düşünürsek.

Seriye gelince, en önemli maç ilk maç olacak kesinlikle. çünkü her iki takım da dinlenmiş olacak. rakip sahaya maksimumunu verecektir. ben 2. maçı daha rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Yeter ki ilk maçı alalım.

bir avrupa'da bir amerika'da oynama olayı kadın basketboluna özgüdür o da liglerin eş zamanlı olmamasından kaynaklanır...erkek basketbolunda lockout denen ekstrem durum olmasaydı deron'lar farmar'lar ersan'lar paşa paşa amerikada basketbollarını oynayacak hiç avrupa piyasasını karıştırmayacaklardı...sırf bu sebepten ötürü dahi deron 3 günlük oyuncudur beşiktaş küçük hesaplar ataman şov peşindedir...
bu tarz kurnazlıklarla basketbol oynanıyor olaydı efes ersan'ı getirirdi biz de zaza'yı getirirdik...

Deronda gelsin öbürüde gelsn hepsi gelsin her yeri sarsın Aslan onlardan mı korkar!

emin ol deron olsaydı işin rengi degişirdi...galatasaray sevgisi bir yana objektif olmak bir yana...adam nba'in en dominant guardlarından biri...herif orada 20bin kişinin önünde haftada 4-5 maça çıkıyor..12bin kişiyle abdiden çıkartmayız demekle de olmuyor...egri oturup dogru konuşmak gerek...