hiç sorma..aynı serzeniş bende de var..artık her seri sonlarından sonra diğer seri için 1 hafta beklersek ramazana kadar oynarlar..maksat basketbolu daha göz önünde tutmak olmalı veya dar rotasyonla oynayan milangazlılara dinlenme şansı veriyorlar..rakipte Dudley dönüyor Ataman açıkladı, fb serisi 3. maça uzasaydı oynatacaktık dedi, gs serisine hazır. O yüzden kadrosu dar yorumuna katılmıyorum. 10 kişi oynuyorlar. arroyo-mehmet-serhat-hawkins-kemp-barış-dudley-erceg-bonsu-kartal. çok zorlu bir seri olacak, 5. maça uzamasını bekliyorum, 3-0 almamızı isterim tabii ki orası ayrı.
bir diğer husus da seri neden salı günü başlıyor? bugün tüm seriler bitti. Pazar günü başlasa hem takımlar 5 gün dinlenmiş, hem de hafta sonu saha dolar, izleyici sayısı artar vs. zaten futbolda da sezon c.tesi bitiyor. Gs'nin saha avantajı olduğu bir seride 2 maçı da hafta içi oynayacak(salı-perşembe). bjk hafta sonu oynayacak, uzarsa son maça kalırsa yine içeride hafta içi oynayacağız. bunun yanında 1 hafta takımları bekletiyorlar bir anlamı yok. İlk tur serilerin bazıları 3. maça kalsaydı anlardım salı günü başlamasını.
maça gelirsek,umarım cumartesi kötü bir sonuç olmaz da basketbola yansımaz..en azından salı günkü maç biraz sıkıntı yaratabilir..