Yarı Final 1. Maç | Galatasaray MP 75 - 74 Beşiktaş Milangaz

Yarın mutlaka önemli bir kalabalık olmalı, şampiyon da olduk moraller yerinde şu an odaklanacağımız tek şey bu seri

Bu sene ne yazıkki ayrı kalıyorum takımdan genel olarak, bu seriyi de es geçeceğim gibi görünüyor..

Açıkçası ben Fenerbahçe ile eşleşmeyi istiyordum. Beşiktaş ile eşleşerek erken finali oynayacağız bana göre, bu serinin galibi de kupayı alır diye düşünmekteyim.. İki kilit nokta var, biri Ersin Dağlı oynayacak mı bu önemli. Yetişme ihtimali varmış ilk maça.. İkincisi de dış şutlar olacak. Ben bütün seri boyunca daha önceki 3 Beşiktaş maçımızda olduğu gibi gene bütün maç alan savunmasına karşı hücum edeceğimizi düşünüyorum. Özellikle Lakovic, Cevher ve Shumpert'ın dış şut katkısı belirleyici olacaktır..

İnşallah kazanıp güzel bir başlangıç yaparız, takıma başarılar şimdiden..

Bende Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan daha zayıf olduğunu düşünüyorum ama şu gerginlikte Türkiye bir GS-FB serisini kaldıramazdı. Alacağımız seyircisiz oynama cezası turu geçsek bile şampiyonluğumuza mal olabilirdi.

Şimdi en azından sadece basketbol konuşacağız. Ayrıca Beşiktaş'ın evindeki maçlarda Sinan Erdem'deymiş. Beşiktaşlı arkadaşlarımla beraber gidip izlemeyi düşünüyorum.

Bugünden sonra artık her maç final bizim için. Özellikle de sahamızda oynadığımız maçlar. Bu maç da belki de en önemlisi. İyi başlayıp iyi bitirdiğimiz bir seri olacak inşallah.

Birkaç hafta sonra şampiyon olacağımızı hayal ettikçe havalara uçuyorum. Futboldaki şampiyonlukta duyduğum heyecanın çok daha fazlasını yaşayacağım. Yıllarca bunun hayalini kurduk ama hep gerçekleşmesi zor bir hayal olarak kaldı. Bu forumun emektarlarının bu hayalin gerçekleşeceği sırada tekrar bu forumda aktif yazmalarını istiyorum. Kimisiyle kavga etmiş olabiliriz, kimisiyle çok iyi anlaşmış da olabiliriz ama 2-3 sene önce hayal olarak gördüğümüz şampiyonluğun gerçekleştiği günleri hep beraber yaşamalıyız.

Bugünden itibaren play-off'un sonuna kadar iç-dış sahadaki tüm maçlarda salonda olmayı düşünüyorum. Galatasaray efsanesi Paul Dawkins'i parkelerde canlı izleyemedik ama, bugün kendisini görmek de ayrıca güzel olacak.

Artık söz sahada...

Bugün için salona gelemiyorum ama perşembe günü için biletim elimde. Bugün en çok Paul Dawkins'i görme şansını kaçıracağım için üzülüyorum. İlk iki maçı kazanmamız inanılmaz bir özgüven ve hırs sağlayacaktır takıma. Başlangıç bu yüzden çok önemli. Maçla ilgili en önemli nokta faul problemine girmek olacaktır. Bunun içinde sıklıkla boyalı alanı kullanmalıyız.

Sahada bir plaket falan verilir heralde.. Bence de bir iki şut atar veya bir iki hareket yaparsa çok güzel olur. Ona özel tezahürat da yapılacaktır herhalde, umarım yapılır..

Beşiktaş iddiası varmış gibi davranıp, ama aslında iddiası olmamasının ekmeğini yemeye devam ediyor. Maçları en rahat, en stressiz oynayan takım Beşiktaş'tır ligde. E belli bir kaliteye sahip, özellikle yabancı oyunculara sahip olunca ve stres de minimum olunca beklenenden fazlası gerçekleşiyor.

En azından Fenerbahçe'nin bize derbi heyecanı yaşatamadığı bir sezonda, Beşiktaş oyunuyla bu açığı biraz kapatıyor.

Daha önce de dediğim gibi Arroyo ve Bonsu aktif oldukları bölgenin dışında tutulursa ritmini kaybedeceklerdir. Bu da tüm takıma yansıyacaktır.

Bu maçta en çok Gordon ve Furkan'a iş düşüyor, onlar ne kadar iyi oynarsa, Beşiktaş o kadar çabuk dağılacaktır.

Bir şey soracağım, Sinan Erdem'e bilet alabiliyor muyuz? Ergin Ataman'ın açıklaması o yöndeydi sanki değil mi?

Bilet alınabiliyorsa belirlenmiş bir blog var mı veya bizim taraftarın karar verdiği bir blog var mı?

Bugünden itibaren play-off'un sonuna kadar iç-dış sahadaki tüm maçlarda salonda olmayı düşünüyorum. Galatasaray efsanesi Paul Dawkins'i parkelerde canlı izleyemedik ama, bugün kendisini görmek de ayrıca güzel olacak.

Artık söz sahada...

madem Dawkins de gelmiş eskilerden
bombarassi bombarassi bom bom bom
sarı - kırmızı - şampiyon
tezahüratını da yapsak ya.. dawkinsle alakalı seyrettiğim videoda arkada bu tezahüratı yapıyor taraftar.

Bir şey soracağım, Sinan Erdem'e bilet alabiliyor muyuz? Ergin Ataman'ın açıklaması o yöndeydi sanki değil mi?

Bilet alınabiliyorsa belirlenmiş bir blog var mı veya bizim taraftarın karar verdiği bir blog var mı?
Yasak sürmekte.Gidelim izleyelim denilirse de buradan yazmayalım bence hocam. :) Deplasman yasağıyla birlikte tüm tribünlerde bir saygı oluştu rengini belli etmeyen rakiplere karşı.Yine de gerek ev sahibi için gerekse sus pus oturan deplasman taraftarı için zor bir psikoloji.İki tarafın da birbirini hissetmeyeceği şekilde davranılmalı bu sürpriz ziyaretlerde.
Sinan Erdem'deki normal sezon maçında bir kadın taraftarımıza verilen aşırı tepki bende endişe uyandırdığından yukarıdakilere değinme gereği duydum.

madem Dawkins de gelmiş eskilerden
bombarassi bombarassi bom bom bom
sarı - kırmızı - şampiyon
tezahüratını da yapsak ya.. dawkinsle alakalı seyrettiğim videoda arkada bu tezahüratı yapıyor taraftar.

Kendisi için çok anlamlı bir jest olur. Bence yeni bir salon yapılırsa, Paul Dawkins'in 13 numaralı formasının da emekliye ayrılması lazım. Dawkins gibi Galatasaray tarihinde önemli başarılara imza atmış koç ve oyuncuların isimleri tıpkı NBA'de olduğu gibi salonda yer edinmeli ve saygı gösterilmeli.

Açıkçası 3-1 ile tur atlarız diye düşünüyordum,Beşiktaş'ın maçlarını Sinan Erdem de oynayacağını görünce SÜPÜRÜRÜZ....

yarı final başlıyor hayırlısı bakalım.Beşiktaş ciddi bir takım koç larıda hırslı ve iyi bir koç.Ben fenrbahçenin olmadığı basketbolda patırtısız kütürtüsüz centilmence maçların oynanacağını herkesin çok zevk alarak izliyeceğini tahmin ediyorum.
Artık kavga döğüş ve karşılıklı atışmalardan bıktık.ama tabiki sahamızda oynanacak maçlarda patırtı kütürdü olmayacak dediysek susup oturacak ta değiliz.
eurolig te olduğu gibi bir ortam yaratmalıyız.O zaman sahamızda oynadığımız maçları rahat alır şampiyon oluruz diye düşünüyorum.Zaten çok obsiyonları olan bir takıma sahibiz,vede mükemmel bir koç a.
Centilmence geçen maçlar seyredelim ve şampiyon olalım.

Cumartesi'den beri mutluluk ve dinginlik tavan yaptı.Öyle ki,erkek basketbol şampiyonluğu için gerekli gördüğüm iki önemli koşul gerçekleşmişken yaklaşık 2 aydır kafa yorduğum seriye dair iki kelimeyi bir araya getiremiyorum.Yola çıktığımda havaya girmeye başlarım umarım.Bugünkü -muhtemel- keyifli salonu gergin salona tercih etsem de gerekli odaklanmayı yakalamamız lazım.
Tofaş serisinde ligin kalburüstü takımıydık.Bugünden itibaren şampiyon gibi oynayalım.