Re: Galatasaray: 78 - Efes Pilsen: 90 (TBL Playoff 2. Maç)
Öncelikle Hosley bekleneni verdi bunu istatislikler doğruluyor.Transferde en önemli olay zamanlamadır.Eğer zamanlamayı doğru yapmazsanız,başınız ağırır,tutturmuşsunuz liseci zihniyet ya siz gerçekleri görmezlikten geliyorsunuz yada kusura bakmayın körsünüz!!! takımın başkanı liseli değil,yöneticisi liseli değil,bir koç liseli diye suçlu lisemi? oluyor.
Ben alenen yazdım hoca adaylarını sezon başı Erman KUNTER'i İstanbula getiriyorsunuz sonra Hakan AYDINOL'un başını çektiği sömürge gurubu tehtidiyle vazgeçiyorsanız suçlu lise mi? Biz liseli tutkunu olsaydık Murat ÖZYER'de liseli olduğunu hatırlatırım size daha öncede yazdım Tab BALDWİN ismini bundan iki ay önce açın okuyun,bu arada öz güveni kayboldu demişsiniz eski hoca için siz onun kendisine ne zaman güvendiğini gördünüz,takımla üç sene sezona başladı hangi sezon iddalı bir açıklamasına rastladınız?
Neyse sayemde yine raiting yaptınız tebrik ederim..
not: Sezonun ilk yarısındaki Beşiktaşın yabancısız ve 7 kişil bir takım olduğunu hatırlatırım,keşke aynı tepkiyi fenerden 37 sayı yediğimiz günde yapsaydınız,benim gibi
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, ilk cümleniz için söyleyebileceğim tek şey; bir kişinin fikri ne ise zikri de odur.
Yönetim bir karar vermek zorunda bırakılıyorsa; ya o şartları kabul etmeyecek ve tazminatları ödemeyi göze alıp alternatif sponsorlar bulacak, ediyorsa da hocanın arkasında duracak. Şubede görev almayıp şubeyi yönetmeye hevesli kişiler için de geçerli söylediklerim. Yaşanan gelişmelerin ardından salon tozu yutmuş taraftarlar biliyordu sezonun baştan kaybedildiğini.
Hosley geçen sezonun sonuna doğru teklif edildi bize. Özyer bu transferi istemeyince vizyonsuzlukla suçladınız. Bu sezon Hosley transferinde beklentiler gerçekleşmeyince "Hosley gibi kaliteli bir adam alıyorsanız takımı ona göre kuracaksınız,aksi takdirde bu yaşadıklarınızı yaşarsınız." diyorsunuz. Özyer´e geçen sezonun başında önerilmedi bu isim, o zaman nedeni neydi bunca ağır eleştirilerinizin?
Evet Özyerli kadro da yenildi Beşiktaş´a ama 42 sayı farkla değil. Zaten Özyer o gün bedelini ödedi, ödemesi de gerekiyordu çünkü camianın ve taraftarın Özyer´e olan güveni kaybolmuştu. Benim burada eleştirdiğim; madem Özyer´i ipe götürmek için sezon başından beri elinizin biriyle ipi tutuyorsunuz, bari diğer elinizde "sizlerin de" güvenebileceği bir isim bulundurun. Sezon ortasında yabancı hoca transfer edilemez diye bir kural mı vardı da yabancı hoca getirilmeyip sizin dahi benimseyemediğiniz bir isim getirildi.
Madem guard sorunu öncelikliydi 2 tane yabancı getirileceğine bir guard alınsaydı. Ciddi paralar gerektirir diyorsunuz, peki Hosley küçümsenecek bir miktara mı transfer edildi. Toliver hayrına mı oynadı? İki oyuncu için federasyona yatırılan tutarla tek oyuncu için yatırılması gereken tutar aynı mı? Oradan da bir tasarruf sağlanmış olmaz mıydı?
Benim eleştirdiğim, isyan ettiğim; sizin de içinde bulunduğunuzu söylediğiniz basketboldaki liseci zihniyet. Liselilerin hata yaptığını kabul ettiğiniz günü görmek dileyiğle...
Neyse ben daha fazla prim yapmayım. Düşüncelerimi yeterince ifade ettim.
Öncelikle Hosley bekleneni verdi bunu istatislikler doğruluyor.Transferde en önemli olay zamanlamadır.Eğer zamanlamayı doğru yapmazsanız,başınız ağırır,tutturmuşsunuz liseci zihniyet ya siz gerçekleri görmezlikten geliyorsunuz yada kusura bakmayın körsünüz!!! takımın başkanı liseli değil,yöneticisi liseli değil,bir koç liseli diye suçlu lisemi? oluyor.
Ben alenen yazdım hoca adaylarını sezon başı Erman KUNTER'i İstanbula getiriyorsunuz sonra Hakan AYDINOL'un başını çektiği sömürge gurubu tehtidiyle vazgeçiyorsanız suçlu lise mi? Biz liseli tutkunu olsaydık Murat ÖZYER'de liseli olduğunu hatırlatırım size daha öncede yazdım Tab BALDWİN ismini bundan iki ay önce açın okuyun,bu arada öz güveni kayboldu demişsiniz eski hoca için siz onun kendisine ne zaman güvendiğini gördünüz,takımla üç sene sezona başladı hangi sezon iddalı bir açıklamasına rastladınız?
Neyse sayemde yine raiting yaptınız tebrik ederim..
not: Sezonun ilk yarısındaki Beşiktaşın yabancısız ve 7 kişil bir takım olduğunu hatırlatırım,keşke aynı tepkiyi fenerden 37 sayı yediğimiz günde yapsaydınız,benim gibi