Re: Galatasaray - Efes Pilsen TBL Playoff 2. Maç
Özhan Bey geri gelirse daga cimrisi olabilir herhalde...
Özhan Bey geri gelirse daga cimrisi olabilir herhalde...
Erdem Akkaş' Alıntı:Her sezon Uefa kupasının yıldönümü diye kutlamalar yaparken sayın Yöneticilerimiz ben 22 yaşında hala Galatasarayın basketbolda şampiyonluğunu göremedim..ve Trt nostalji kuşağını izlemeklede yetinemiyorum maalesef
içimden geldi yazayım dedim..anlayana anlayanlara...
Mithat Bey, bakıyorum yeni bir tarih vermişiniz.Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3rozw4op]malesef bu kahrı 2010 mart ayına kadar çekeceğiz yazık bunca paraya emeğe artık yolun sonuna geldiklerini öğrenmeleri lazım.
Burak Barut' Alıntı:Yazıklar olsun.Bu formayı bu kadar hassiyetten yoksun kişiler tarafından yönetildiğini görmek bir taraftara .iktir ol git diyebilen insanların yönettiği bir anlayış olduğu için yazıklar olsun.
Taraftardan bugun ciddi bir protesto bekledim çok bekledim 23 sayılık farkta tek duyduğum, ' Bu sene baskette tarih yazalım.' Kusura bakmayın da bu anlayışla ancak böyle foruma yazıklar olsun yazarız biz.
2010'un Mart'ın gününü belli mi :roll:
Koray Hoca Abi çok sağol armamızın bu denli rezil olmasını sağladığın için.Koray Hoca'nın hiç bir takımı 15 sayı farkla geri düşmez denilen günler dün gibi aklımda hey gidi hey kendimizi kandırdık 9 ay boyunca.
P.tesi günü 1 Haziran, Yiğit Şardan basın toplantısı yapacakmış.Yönetimin yerinde olsam voleybol, basketbol, futbol şubelerini sıfırdan kurardım.
Koray Bey ve tribünler arasındaki diyalogları tam anlamıyla birileri paylaşırsa memnun olurum.
Burak Barut' Alıntı:Koray Hoca'yı en çok öven seven koruyan siz değil miydiniz basketbol felsefesi o zaman yakın mıydı :roll:
Zihni Öztürk' Alıntı:Burak kardeşim haklısın hep aynı isimler üzerinde dönüyor bu kulüp.. İktidar savaşları sportif başarıların önünde... Adnan POLAT ın da 3-4 gün önce Paris te Le guen le anlaşamayıp.. Houllier ile el sıkıştığını duydum sportif anlamda inancım her sene daha çok kırılıyor.. Basketbolda teklif götürülen hocaları duyuyorum midelerime sancılar giriyor... Seneye de maçlara gitmeyeceğim herhalde...
polyannacılık oynamaya gerek yok burda, 30 milyon verip maça da gittim, ama görünen köy klavuz istemez...Uğur GÜVEN' Alıntı:İzlemeye gerek yok biter burda maç 10 dk da maç bitirenlere YAZIKLAR OLSUN.!
Zihni Öztürk' Alıntı:Yaa bu sene daha çok bombalar olur Mithat.. Bu arada C.Crown dan da seneye para yok galiba.. Bütçe delinmiş..Bu yüzden bu şartlarda Halil ÜNER süper pşur değilmi.. Para yok huzur var. )))
Eren Aydın' Alıntı:Mithat Abi, isimleri veya olayları söylemeyip belki söylemenden daha fazla yıkım yaratıyorsun. Lütfen söyleyemeyeceklerini hiç söyleme, söyleyeceklerini buyur yaz başımızın üstünde yerin var ama kapalı cümleler kurma lütfen...