Re: Galatasaray - Efes Pilsen TBL Playoff 2. Maç
Hep aynı şey eritemiyoruz farkı.Birini tutsan öbürü atıyor.Çıldırıcam sinirden.Fark 12 sayı.
Hep aynı şey eritemiyoruz farkı.Birini tutsan öbürü atıyor.Çıldırıcam sinirden.Fark 12 sayı.
Tamam finalden sonra görüşürüz... Ancak Efes'in ligin ikinci yarısında Abdi İpekçi'deki maçta Solomonlu Fener'e ucuz bir hakem hatasıyla yenildiğini ve maçlarını sırf bu seyirci psikolojisini kırmak için Ayhan Şahenk'te oynadığını da gözardı etmemek gerekir...[/quote:2yaibncd]Ömer Baka' Alıntı:[quote="Berat Akbaba":2yaibncd]tamam ömer bey finalden sonra burada görüşürüz yine son 2 yılda da çok söylendi böyle finalde her zamn iyi oyun yetmez.taraftar faktörü ortaya çıkacak.
katılıyorum sıkı savunma farkı üçe indirdi. biran savunma zaaf verdi affetmediler. ilk yarı bitti bu aradaAli Erdem Güntepe' Alıntı:Ya Efes'i abartmamalıyız bunu şu 2. periyotta anladım.Sıkı savunma yaptın mı bitiyorlar.
katılıyorum sıkı savunma farkı üçe indirdi. biran savunma zaaf verdi affetmediler. ilk yarı bitti bu arada[/quote:2ute4x7w]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Ali Erdem Güntepe":2ute4x7w]Ya Efes'i abartmamalıyız bunu şu 2. periyotta anladım.Sıkı savunma yaptın mı bitiyorlar.
Doğru söylüyorsun... Yanlış hatırladım... Yanlış bilgi için özür dilerim...Ramazan Uzun' Alıntı:Solomon o maçta yoktu sonradan geldi.
Ayrıca Ömer Aşık da katıldı Fenere o günden sonra.
büyük ihtimalle koray hocanın tercihi.harun akcakaya' Alıntı:arkadaşlar milo neden yok????
alisamiyen.net maç başlayınca tekrar açılır.Selçuk Kahveci' Alıntı:arkadaşlar link verir misiniz?
alisamiyen.net maç başlayınca tekrar açılır.[/quote:3rmphb1r]Emre Satır' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":3rmphb1r]arkadaşlar link verir misiniz?