• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Bu fenerli spikerlerden çektiğimiz nedir ya...

aynen alper bizim sayemizde inandılar çok haklısın bu maçı alırsak havayı alırız yolumuza bakarız ama dedoviç 2.periyotta oyuna girdi 2 faul 3 dakkada hayret yaa

dedovic normal sezonda coştu en gereken zamanlarda ortada yok, ender zaten sezon başından beri yok

2. kolay tipleri oldu maalesef. Ribandlarda sıkıntı var.

bomboş turnikiyide atamayacaksak neyi atacaz anlamıyorum ayrıca dudley kabak gibi faul yapıyor birşey yok anlamadım.

Furkan lise takım pivotları kaçırmıyor o topları yapma ama ya

Bloklardan korkmadan potaya gitmek lazım.

Hakemler emri almışlar belli oldu yalnız.

arkadaslar link yokmu?

oldum olası bu enderin şutunu sevmem 2 lik bölgesinden bu dudley öldüror beni

link olan özelden atabilirmi

hakemlerde bısey yok bence takım olarak ıyı deyılız
baksanıza allah askına

Ender allah seni bildiği gibi yapsın adamların faul hakkı dolmuş içeri girin yaa dış şut manyaklığı var takımda

Serbest atış kaçırıyoruz, boş turnikeleri kaçırıyoruz,bom boş 3lükleri kaçırıyoruz. rakibe 1 gelişte en az 2 hücum yaptırıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin

24 saniye 8 9 sanye kalıyor arroyo bomboş 3 lük atıyor bizimkilerde zorlama oynyacakları oyuna .....

Blog korkusu ile fizandan şut atıyoz anlamıyorum abi anlamıyorum 10 blog ye furkan belki o ara 3-4 de faul yaptırırsın.

33-25 bu serinin başlangıcı olacak 19-5 lik filan bi seri yakalıcaz gibi geliyor bana...

Geri