• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
abi anlamıyorum savunma yapıyorlar geriye çekiliyorlar bomboş 3 lük atıyorlar fark 6 ya da inse ışık vermiyor oyun.

2 iyi savunma 2 fast break sayısı . Hadi biraz toparlanalım lütfen

arroyo ve hawkins'in attığı bomboş 3lükler ibretlik olacak şey değil

link arkadaşlar

Ervn dudley ne zaman bu kadar dominant bir oyuncu oldu pota altında anasını satayım

Bu maci savunma yapmadan kazanamayiz ve savunmada henuz agresifligi yakalayamadik. Yakaladigimizda da iki kolay basket bulduk iste.

Lakovic EL de Barac'ın üstünden 3lük atan adam bu maç boş 3lük kaçırmaya oynuyor

ah lakovic ah bomboş 3lüğü atsa 2 sayıya inmişti şimdi hawkins 2de 2 attı 7 sayı oldu

link renkdaslar link lütfen

yok yaa pic and roll biz atacağımıza onlar atuyor deoviç farkı 3 indirme şansı varken fark 7 ye çıkacak anlamıyorum çok yavan oynuyoruz çok

harbi oda ayrı soru işareti.

Ya Ersin Dağlı nasıl bu kadar rahat oynuyor pota altında anlamıyorum.

savunmanın dozajı artsa olay bitecekde bir an gevşioruz tak cezalandırıyorlar.

Biraz silkelensek kafa kafaya bitecek devre. Haydi aslanlar. 40-36 gerideyiz

Bizim de biraz takımımıza inanmamız gerekiyor. Bu takım Beşiktaş'ı sahasından yenebilecek güce sahip. İnanıyorum ki biz bir daha İpekçi'ye final serisinde geleceğiz...

bomboş turnikeyi kaçırıyoruz ağlayacağım yaa

yaw tutku ya bi git ya ne olur ya

merak etmeyin iddaa tabiriyle 1den 2 olcak bu maç;) 1-5 arası sayıyla yeneceğiz basabilirsiniz canlıda 4.75 oran

Hiç iyi oynamadığımız ilk yarıda fark sadece 4. Son 1 dk. var bitmesine. En skorer oyuncularımız Gordon ve Furkan'ın sayısı yok sanırım.

Geri