Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

5.50 oldu oran bu arada ilk yarı bitti 42-36 ikinci yarı gerçek galatasaray sahada olacak merak etmeyin ...

Ümitsiz olmak istemem ama bu takıma karşı hiçbir şekilde fark yaratamıyoruz, sanırım seri bu sahada biticek gibi bizim için...

bugün yenemeyiz adamlar* inanmış. böyle rezil bir yönetim görmedim. tutku değmiyor bile adama dıt faul bu ne ya lakovic in üstüne çıkıyo faul yok andric'e her pozisyon balta indiriyorlar faul yok. sinir krizi geçircem maçı izlerken ayıptır göz göre göre.

* hakemler tabiikide.

Böyle saçma sapan hatalar yapılmaz. Elimizdeki topu veriyoruz resmen. Bomboş turnike atamıyoruz. Gordon'nun sayısı yok. Ağır saçmalıyoruz.

çok çok kötü olupta farkı sadece 6 sayıda tutmak bana umut veriyor bjk nin çok iyi bizimde çok kötü olduğumuz bi devrede sadece 6 fark var ikimizde iyi olursak kafa kafaya oynarız eğer onlar biraz düşerse oyundan kesin kazanırız son periyotta fişlerini çekeriz lakoviçin 3lükleriyle bence...

onlar yunan şeyini özlemişler galiba birazdan çıkartır gösteririz onlara ellerine veririz merak etmeyin:)