Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Arkadaşlar eğer "Onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapacağız" pankartı herhangi bir hasar görmediyse bu maçta Abdi İpekçi'de asılsın diyorum..

http://yfrog.com/h7cn2ygj

Bugünkü maçtan sonra, bu maça taraftar çekmek için sanal ortamda etkin olmalıyız, twitter, facebook ve bloglarda çağırılar yapmak çok önemli, saha içi biletimi aldım ben.

Biletleri aldık 4 kişi geliyoruz.

Umarım Fener macındaki cehennemi Banvit macındada ortaya cıkarırız.

Kesinlikle Jerrye sure verilmemeli.Jerrynin oldugu dakikalarda fark yiyip sonra Tutkunun bu farki kapatmasini beklemekten sacma bir durum varmi.Evren,Tutku ve gerekirse Melih kullanilsin.

Mümkün mü bilmiyorum ama bu maca gelenlere bedavadan veya cok ucuz bir miktara 4.maçın biletleri de dağıtılsa müthiş bir organizasyon olur.

Bu takım dolu tribunler önünde bambaşka bir savunma yapıyor.

Bu maçta tribün dolmalı.Yiğitcana,Lance Williams,Chuck Davise ve Juan Dixon cehennemi yaşatmalıyız.Lütfen taraftarlarımız ilgi göstersin.Sıradan bir lig maçında 15 bin seyirci oluyor.Takımımız desteği hakediyor.Tutku zaten sinirli durumda ve takımı motive edecektir.

Rakibi kendimiz umutlandiriyoruz.Jerryi gorunce gozlerinin ici guluyor rakibin.Bizim gucumuz savunma.Biz sut yuzdesi iyi olan attigini sokan bir takim degilizki veya super yildzlarimiz yokki.Artik ciddiyeti elden birakmayip konsantre olmaliyiz seriye.Lutfen bir daha kimse ezecez gececez gibi yorumlar yapmasin.Taraftarda serinin ciddiyetini kavramali artik.

Rakip FB olunca normal sezonda dolan o salon bu kadar kritik bir yarıfinalde dolmaz ise büyük ayıp olur .

İyi Reklam lazım çok iyi.. Facebook-Twitter vs. sayfalarımıza bu maç için taraftara çağrıda bulunmalıyız..

Sitenin girişine bu maçla ilgili iyi bir resim koymalıyız.. Giriş sayfası önemli :)