Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Teknik taktik analizden daha çok salonun dolması için neler yapılabilir vede takıma daha fazla destek vermek için neler yapılabilir bunları konuşmak daha anlamlı olacak diye düşünüyorum.Yıllar sonra final oynamamız için son 80 dakika.

Kutay'a katılıyorum. Bırakın Oktay Hoca Jerry-Rancik olaylarını. Bunlar bizi gram ilgilendirmeyen konular. Sezon bitsin bunları tartışırız. Gün GS'a sahip çıkma günü. 1 ay daha sıkın dişinizi. Sonunda istediğimizi konuşuruz. Çok değil 6 ay önce reel düşündüğümüzde hiçbirimiz GS'ın final oynayacağını düşünmüyordu. Adım adım gideceğiz diyorduk hedefe. İşte pazartesi günü o adımların en önemlilerinden birini atacağız. Koşun salona, takımınıza sahip çıkın. Sevin bu çocukları. En çok Jerry'e sarılın hatta. 1 ay sonra yolda görürseniz yolunuzu değiştirin isterseniz ama sarılın Pazartesi günü Jerry'e, Rancik'e, Tutku'ya, Evren'e. Bu takım başımızı dik tuttu. Sahip çıkın 1 ay daha. Başka hiç bir şey istemiyorum. Gözün gördüğünü dil bilmesin. Bİraz sabır arkadaşlar. Takımınıza sahip çıkın. Son on yılın en iyi takımı var karşımızda. Aranızda çoğunuz 10 yıl önce basketbol seyretmiyordu bile belki. Ama biz çok bekledik. Bu takıma sahip çıkmalıyız. Önümüzdeki senenin çatısı olacak bu takıma sahip çıkmalıyız.

Pazartesi Salonda senin için geldik demeye ...

Rakip oyuncuları maç sırasında çaktırmadan tahrik edip maçın ortasında size vurmasını sağlarsanız belki bir anlamı olur.

Jerry'nin Bjk maçındaki gibi oynayacağı, 80 dk olması dileğiyle...

İlk kez bu kadar yaklastık, buradan vermeyelim.

Valla ben her zamanda en azından şampiyonluğa oynayacağımızı düşünüyordum.Şu herşey adım adım olayına ise katılmıyorum.Gelecek senelerde basketbol takımlarının ne kadar destekleneceği Türkiye gibi futbol endeksli ülkelerde belli olmuyor.Hazır bu yıl Edirne dışında her rakibini dize getiren,basketbolun doğrularını yapan bir takımımız varken,derbilerinde ne getireceği belli olmazken niye şampiyon olmayalım.

Bende bu kademe kademe olayina karsiyim.Bu kademeler hic olmaz.Bu sene elimizde firsat var taraftar olarak elimizden geleni yapip sampiyonlugu almaliyiz.Biz inanmazsak takim nasil inanacak sampiyonluga.

Herkes biletlerin bitmesi için çabalamalı özellikle face ve twitter da yoğun bir şekilde #yenilmezarmada vurgusu yapılmalı ama herkes geyik yapıyor :(

:))) Arkadaşlar Adım adım Şampiyonluğa diyoruz zaten. Bu saatten sonra hemde rakip FB olacakken. yaşasıııınn Finale kaldık diyecek değiliz. bunu buradaki bir allahın kulu demez sanırım. Siz beni yanlış anlamışsınız:)) Hedefe gidiyoruz adım adım. Şu önümüzdeki 1 ay birleşme zamanı kenetlenme zamanı. Bir ay elimize dilimize sahip çıkalım. Sezon bittikten sonra şampiyon da olsak illaki eleştireceğiz takımı. GS için şampiyonluk bile yeterli değildir. Finalde FB'yi 4-0 bile yensek bu takımda gidecekler konusunda fikir birliklerimiz yok mu? Ya d abaşka konularda? Mutalaka vardır ama bırakalım bunları. Takım yenildiğinde de yendiğindede arkasında olduğumuzu hissetmeli. Bu forumun oyuncularımız tarafından sıklıkla okunduğunu unutmayın. Ki ben bunu direk onlardan biliyorum (yani bu forumu okuduklarını). Şu an eleştirmek testi kırılmadan eleştirisi kapsamına girmez. Çünkü transfer hakkı yok ve rakiplerimiz gibi geniş kadromuzda yok. Boş erin siz şu an için takımı. Hepimizin de dediği gibi salona odaklanalım. Bİz salonda elimizden geleni yapalım ki bu aslanlara boynumuz bükü olmasın (tüm sezon o anlamda büküktü biliyorsunuz) Yani Adım adım gidiyoruz Şampiyonluğa ilk adım Pazartesi...

Klüp salonun dolması ve ortamın rakip takım için cehennem olması için kuralalr dahilinde elinden ne geliyorsa yapmalı.Ayrıca Apdi İpekçi'de deplasman taraftarına ayrılan yer görece iyi bir yer bence daha kıyı köşe bir yerde olmaları için da çaba sarf etmek gerekiyor.

Yeni yönetim de şu an bu takımı birinici önceliği sayıp elinden geleni yapmalı.

GALATASARAY - Banvit (Play off Yarı Final 3. Maç)

30 Mayıs Pazartesi
Saat 20:00

Şimdi avantaj bizde, işi İstanbul'da bitirebiliriz. Yenilmez Armada ruhu için o salon mutlaka dolabildiği kadar dolmalı. Seneler sonra final oynamak, Euroleague için bir adım demek.. İmkanı olanlar mutlaka o salonda olmalı. Ben bile final haftam olmasına rağmen 2 maça da gelebilir miyim bilmiyorum ancak en azından 1 maçta kesinlikle orada olacağım. Artık zaman fedakarlık vakti, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allah utandırmasın...