Kutay'a katılıyorum. Bırakın Oktay Hoca Jerry-Rancik olaylarını. Bunlar bizi gram ilgilendirmeyen konular. Sezon bitsin bunları tartışırız. Gün GS'a sahip çıkma günü. 1 ay daha sıkın dişinizi. Sonunda istediğimizi konuşuruz. Çok değil 6 ay önce reel düşündüğümüzde hiçbirimiz GS'ın final oynayacağını düşünmüyordu. Adım adım gideceğiz diyorduk hedefe. İşte pazartesi günü o adımların en önemlilerinden birini atacağız. Koşun salona, takımınıza sahip çıkın. Sevin bu çocukları. En çok Jerry'e sarılın hatta. 1 ay sonra yolda görürseniz yolunuzu değiştirin isterseniz ama sarılın Pazartesi günü Jerry'e, Rancik'e, Tutku'ya, Evren'e. Bu takım başımızı dik tuttu. Sahip çıkın 1 ay daha. Başka hiç bir şey istemiyorum. Gözün gördüğünü dil bilmesin. Bİraz sabır arkadaşlar. Takımınıza sahip çıkın. Son on yılın en iyi takımı var karşımızda. Aranızda çoğunuz 10 yıl önce basketbol seyretmiyordu bile belki. Ama biz çok bekledik. Bu takıma sahip çıkmalıyız. Önümüzdeki senenin çatısı olacak bu takıma sahip çıkmalıyız.
Pazartesi Salonda senin için geldik demeye ...