Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Eğer Banvit'in o beste hırsızı rezil taraftarlarına 2000 yer ayrıldıysa yazık.

Adamlar bizim taraftarımızı maç başladıktan 15 dk sonra içeri alsın, biz onlara İpekçi'nin %20'sini verelim. Banvitliler gelecek diye bilet bulamayacak Galatasaraylı olursa gerçekten yazık.

Eğer Banvit'in o beste hırsızı rezil taraftarlarına 2000 yer ayrıldıysa yazık.

Adamlar bizim taraftarımızı maç başladıktan 15 dk sonra içeri alsın, biz onlara İpekçi'nin %20'sini verelim. Banvitliler gelecek diye bilet bulamayacak Galatasaraylı olursa gerçekten yazık.

2000 kişilik yer mi verecekmişiz ?!!

Sözlük ağzıyla yazayım;

Luksa Andricin sazı eline alacağı maçtır..

Net.

Artık bazılarından pek ümidim kalmadı nötr takılsınlar razıyım.Andric ekstra katkı verirse Allah razı olsun :) Shumpert-Shipp-Tutku-Caner-Ermal standartlarının altına düşmesinler kazanırız.Evren ve Rancik ara ara çok mutlu etselerde çokta umutlu değilim.Şu 2 ismin müthiş performanslarını onlardan çok ben istiyorum.Jerry'den ise zerre ümidim yok.Oyunda iken fark pek açılmasın razıyım.O salon kesinlikle dolmalı Banvit cehennemi yaşamalı.Müthiş seyirci desteğine belki bazı isimler olumlu reaksiyon gösterirler.Şu an için hala pek sorun yok bu maç için hakem kadrosu açıklandığında %50-50 olabilir şanslar.Aksi halde o salondan çıkmaları zor.

arkadaşlar anadoludan yakasından toplu gidiş yokmu hiç maça çok gitmek istiyoruz ama nasıl dönücez eve o sıkıntı oluyor bilgisi olan yada yardımcı olucak varsa çok iyi olur bostancı tarafına

arkadaşlar anadoludan yakasından toplu gidiş yokmu hiç maça çok gitmek istiyoruz ama nasıl dönücez eve o sıkıntı oluyor bilgisi olan yada yardımcı olucak varsa çok iyi olur bostancı tarafına

Ben Kartalda oturuyorum. Bu sene Kadın- Erkek maç kaçırmadım. Metrobüs olduğu sürece de Anadoludan her zaman rahatlıkla gelinir maça..

bende gidiyordum da böyle geç ender oluyor senede. deniz otobüsüyle yapıyordum ben de bostancıdan ama o saate deniz otobüsü de olmuyor, napayım diye düşündüm sağ olasın.

Onlara oyuncularımız karşı koyamayacakları bir savunma yaparken, bizlerinde tribünde karşı koyamayacakları bir atmosfer yapmamız gerekiyor.......

Yazmayayım yazmayayım dedim de yok ya dayanamıyorum bir iki bişey yazacağım.

Arkadaş derdiniz nedir amacınız nedir kendinizimi tatmin ediyosunuz abuk abuk şeyler yazıp yok Jerry kötüymüş yok Evren şut sokamuyomuş yok Oktay hoca aynı beşde ısrar ediyomuş kıl tüy az bi kendinize gelin ya. Nasıl bi katkı sağlayacaksınız bu garip tavırlarınızla takıma çözemedim.

Öyle yada böyle bi mücadele veriyoruz hakemlere karşı Federasyona karşı rakip takımlara karşı başlıcam Jerryede Andric'e de. Biz bi kavgaya tutuşmuşuz hepimiz kavganın ortasındayız eleştirinin zamanı değil kavgaya destek olmanın zamanı kavga etmenin zamanı. Şöyle bi zamanda bu eleştiriler nasıl bi katkı sağlayacak takıma bir Allah kuluda bana bi izah etsin ya. Normal sezon olsa anlayacağım da zurnanın son deliğindeyiz yahu.

Final yolunda avantaj elimizde arkadaşlar bunun farkındamısınız bilmiyorum ama tekrardan hatırlatayım bu takım Bandırma'dan istediğini almıştır, soruyorum 2 maçta 2 galibiyeti aklının ucundan geçiren varmıydı.

Sene sonunda söz eleştiri başlığı açarız Andriç yetersiz deriz Ermal rebo çekemiyor deriz şut sokamayan 2 numaramı olur deriz Jerry sahada tutan koç olşamaz deriz deriz oğlu deriz ama şimdi zaman bunun zamanı değil zaman birbirimize sırtmızı dönmenin zamanı değil, zaman birbirimize sırtımızı yaslamanın zamanı. Şu enerjinizi sinerjinizi Pazartesi takıma destek olmak için ne yapabilirim diye kullanın.

Şu pozisyonda Jerry'mi gidecek takımdan? Veya Luksa'mı gönderilecek?

Herkes şuan tek bir şeyi düşünmeli, salonu hınca hınc nasıl doldururuz!

Bütün mahalleyi getireceğim pazartesi ne için biliyormusunuz, #yenilmezarmada için....

final haftama denk gelen yarı final serisine mi lanet edeyim? yarı final serisine denk gelen final haftasına mı bilemiyorum artık tek bildiğim fıttırmak üzere olduğum..

Neredeyse seri uzasın da bandırma'da 3-2 falan alalım diyecek kadar serinin bir maçına yetişme arzusuyla dolup taşıyorum.. =)

Olası bir finale çıkış halinde final serisinin ilk maçının, tahminen veya kesin olarak farketmez, haziranın kaçına denk geldiğini bilen var mı? En azından finale yetişelim..

Pazartesi ve çarşamba günleri bu aslanlar için salonda gırtlağı yırtılana kadar bağıracak herkese de şimdiden helal olsun..

final haftama denk gelen yarı final serisine mi lanet edeyim? yarı final serisine denk gelen final haftasına mı bilemiyorum artık tek bildiğim fıttırmak üzere olduğum..

Neredeyse seri uzasın da bandırma'da 3-2 falan alalım diyecek kadar serinin bir maçına yetişme arzusuyla dolup taşıyorum.. =)

Olası bir finale çıkış halinde final serisinin ilk maçının, tahminen veya kesin olarak farketmez, haziranın kaçına denk geldiğini bilen var mı? En azından finale yetişelim..

Pazartesi ve çarşamba günleri bu aslanlar için salonda gırtlağı yırtılana kadar bağıracak herkese de şimdiden helal olsun..

benim finaller olası final serisine denk gelicek .Haline yinede şükret kardeşim :)

Akşam vapurda gelirken Tutku ile konuşma fırsatı buldum. Önce tebrik ettim, sonra da ilk maçın farklı skoru acaba konsantrasyonunuzu etkiledi mi diye sordum. Verdiği cevap '' yok yok tamamen günlük bir performans '' dedi. Ne olursa olsun Galatasaray taraftarının onların yanında olduğunu söyledim. Çok mutlu oldu, teşekkür etti. Gözlerin de büyük bir kararlılık vardı. Arkadaşlar alacağız, ne olursa olsun 2 maçı da alıp 3-1'e getireceğiz seriyi.

Çok komik ya Bandırmadan bi galibiyetle dönsek yeter diyodu herkes. Şimdi yok o bu şu bi ton eleştiri. Şaka gibi cidden. Bu sene sonuç ne olursa olsun şu takımın tadını çıkarmaya bakın bence. Onlar zaten gerekeni yapıyorlar.

aynı şekilde katılıyorum sühan kardeş bende kartalda oturuyorum hem nevizade organizasyonlarına hem içerdeki maçlara % 80 katıldım tabi insanız hepimiz işimizin extra durumların oldgu günler elbette olcaktır ama işi olmayıpta gelmeyeni kabullenemeyiz
Ben Kartalda oturuyorum. Bu sene Kadın- Erkek maç kaçırmadım. Metrobüs olduğu sürece de Anadoludan her zaman rahatlıkla gelinir maça..

Vay anasını arkadaşlar,

sankı her yıl yarı fınal oynuyormusuz gibi durumda sandım bir an kendimi.Takım gitmiş deplasmanda 1 maç alıp avantajla istanbula dönüyor.millet neye konsantre..

Şuanda Galatasarylıyım diyen bu armaya gönül veren herkesin Pazartesi günü akşamı o salonu bayram yerıne çevirip son sanıyeye kadar Aslanlarımızı desteklemekten başka bana göre hiçbirdüşüncesi olamaz!

Çünkü finale 2 çok önemlı maçımız kaldı!

2000 kişi nasıl tribün yapılır görecek. p.tesi imkanı olan salona erken gelsin ..Burası istanbul!