Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

inş çarşamba günü da çok taraftar gelir salona

Müthiş bir maç oynadı takım, özellikle işin savunma kısmında bu sezonki belki de en iyi maçımızdı. Banvit her topu el üstünden atmak zorunda kaldı, neredeyse hiç kolay sayı bulamadı. Shumpert'ın inanılmaz oyununu atlamak olmaz sadece müthiş bir oyuncu gerçekten ve seneye Türk statüsünde oynayacak, çok önemli bir avantaj. Son olarak takımla gurur duyduğumu söylememe gerek yok zatende ben bugün orayı dolduran taraftarımızla ayrı bir gurur duyuyorum. Maça etkileri çok büyük gerçekten, hepsinin yüreklerine sağlık.

Maçı kazandık ama çarşamba günü sadece Shumpert in eline bakarsak işimiz çok zor. Mutlaka diğer oyuncuların da sayı katkısı vermesi lazım hızlı hucum dışında çok zor sayı atabiliyoruz. Bir de Luksa ile Tutku'nun ikili oyunları,onda da Luksa yeterince güçlü gidememesi nedeniyle çoğu basketle sonuçlanmıyor. Ermal'e 4. maçta çok iş düşüyor. Banvit sanki Bandırmadaki oyunlarından daha iyiydi. İlkkez gözüm korktu. Davis gerçekten durdurulması zor bi adam. Göksen'in bu maçta yaptığı ekstra katkıkıyı verecek başka oyuncular gerek.

taraftar müthişti gerçekten maça giden tüm herkesin ayaklarına sağlık takımı söylemeye gerek yok zaten ellerinden geleni en iyi şekilde yaptılar helal olsun

Hırslı yapımızla reboundlarda etkili olduk.Hızlı hücumları daha iyi bitirebilmeliyiz.Jerry tam bomba.Bazen onlara bazen bize patladı.Yaptığımız savunmaya,Shumpert'ın hücumdaki etkinliği eklenince maçı kazandık.

tebrikler aslanlar artık final tek maça kaldı o maç da bu destek verirsek banvit çıkamaz o salondan. gökşeninden shumpertına hepsinin yüreğine sağlık

11707.jpg

Maşallah :)

İlk periyotta yüreği ile oynayan Göksenin ve Sertaç'ın performansını çok beğedim. Savunmamız harikaydı. JJ saçmalamasa maçı daha erken koparırdık muhtemelen. 4. maçı da aynı ciddiyetle oynayalım. Fener geliyoruz.

maçtan yeni geldim.dün çok fazla ilgi olmayacağını yazmıştım ama beni yanılttılar.gelen herkesin ayaklarına yüreklerine sağlık.maça gelince agresif oynayarak başladık ve sonuna kadar böyle devat etti.goksenin ve sertaç ın performansı benide çok mutlu etti.ama hala andriç ve evrenden istenilen katkı gelmiyor. hakemlerde kötü sayılacak kararlar verdiler her zaman oldugu gibi.

Maçı izleyemedim.Beklediğim gibi rahat bir galibiyet olmuş gibi.İstanbuldan çıkamazlar hiç bir şekilde.Acaba bahsi geçen 2000 Bandırmalı salonda mıydı merak ettim de?

Tribün muhteşemdi bugün, takımda tribünle beraber çok iyi iş çıkardı. Banvit serisini artık Çarşamba günü bitiririz diye düşünüyorum.

İki dileğim var Cimbombom !