Y
Yasin Açıkgöz
Misafir
http://www.youtube.com/watch?v=6HECzeQ3Aho
böyle bir tribünü neden tekrarlamayalım, herkes abdi ipekçi'ye!
böyle bir tribünü neden tekrarlamayalım, herkes abdi ipekçi'ye!
Şöyle yazmanın bana biri mantığını anlatabilirmi?Saha içi biletler tükenmiş.Toplamda biletlerin hemen hemen yarısı satılmış.Bence 12.000 kişi gelmez.Max.7-8 bin kişi gelebilir.Gönül isterki bu sezon fener maçında oluşturduğumuz atmosfer yaşansın.
Şöyle yazmanın bana biri mantığını anlatabilirmi?
Bu forumda ben bir şeyi yeni olmama rağmen çok iyi öğrendim, Galatasaray taraftarı basketbolda yapılmamış herşeyi yapabiliyor, FB maçında bilet bitmez dendi, 15 bin kişi vardı giremeyenler oldu vs...
Salona herkesi çağıralım, çabalayalım diyoruz, sonra salonda 8 bin kişi olursa(kaldıki çok iyi bir rakam aslında) neden salonu fulleyemedik diye düşünürüz!
Neyse ben saha içinden biletimi aldım, bir aksilik olmazsa ordayım.
Teşekkürler Bağdat abla, sende maça gelecekmisinSen merak etme Selim pazartesi takım istediği ve hakettiği desteği bulur.
Teşekkürler Bağdat abla, sende maça gelecekmisin
Şöyle yazmanın bana biri mantığını anlatabilirmi?
Bu forumda ben bir şeyi yeni olmama rağmen çok iyi öğrendim, Galatasaray taraftarı basketbolda yapılmamış herşeyi yapabiliyor, FB maçında bilet bitmez dendi, 15 bin kişi vardı giremeyenler oldu vs...
Salona herkesi çağıralım, çabalayalım diyoruz, sonra salonda 8 bin kişi olursa(kaldıki çok iyi bir rakam aslında) neden salonu fulleyemedik diye düşünürüz!
Neyse ben saha içinden biletimi aldım, bir aksilik olmazsa ordayım.