Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Pazartesi akşamı Banvit İstanbul a 2000 kişi toplayıp nasıl getirecek ben var anlamamak,insanı tavuğu bütün şehir gelecek anlaşılan ,neyse hoşgelsinler diyelim

Saha içi biletler tükenmiş.Toplamda biletlerin hemen hemen yarısı satılmış.Bence 12.000 kişi gelmez.Max.7-8 bin kişi gelebilir.Gönül isterki bu sezon fener maçında oluşturduğumuz atmosfer yaşansın.

Maç saatinde çalışmak zorunda olduğum için gidemeyeceğim. Evlat acısı gibi koydu içime. Aynı şekilde 1 hazirandaki maça da.. Of!

Galatasaray'ımız sahamızda oynayacağımız 2 maça konsantre olmalı. İlk 2 maçta gördük ki savunma yapmaya başladığımız zaman Banvit stop ediyor. Ligin en iyi savunma yapan 2 takımından bir tanesiyiz. Finali hakediyoruz ve gideceğiz !

SALDIR GALATASARAY !

Saha içi biletler tükenmiş.Toplamda biletlerin hemen hemen yarısı satılmış.Bence 12.000 kişi gelmez.Max.7-8 bin kişi gelebilir.Gönül isterki bu sezon fener maçında oluşturduğumuz atmosfer yaşansın.
Şöyle yazmanın bana biri mantığını anlatabilirmi?

Bu forumda ben bir şeyi yeni olmama rağmen çok iyi öğrendim, Galatasaray taraftarı basketbolda yapılmamış herşeyi yapabiliyor, FB maçında bilet bitmez dendi, 15 bin kişi vardı giremeyenler oldu vs...

Salona herkesi çağıralım, çabalayalım diyoruz, sonra salonda 8 bin kişi olursa(kaldıki çok iyi bir rakam aslında) neden salonu fulleyemedik diye düşünürüz!

Neyse ben saha içinden biletimi aldım, bir aksilik olmazsa ordayım.

Bu forumda ben bir şeyi yeni olmama rağmen çok iyi öğrendim, Galatasaray taraftarı basketbolda yapılmamış herşeyi yapabiliyor, FB maçında bilet bitmez dendi, 15 bin kişi vardı giremeyenler oldu vs...

Salona herkesi çağıralım, çabalayalım diyoruz, sonra salonda 8 bin kişi olursa(kaldıki çok iyi bir rakam aslında) neden salonu fulleyemedik diye düşünürüz!

Sen merak etme Selim pazartesi takım istediği ve hakettiği desteği bulur.

artık fedakarlık zamanı gelmiştir ve geçiyordur hangimiz veya kaçımız şampiyonluk gördük veya FİNAL gördük galatasaray yaklaşık 20 senedir şampiyon olamıyor final bile oynayamıyor bu takım için final için şampiyonluk için o maçlara gitmek boynumuzun borcudur...

Bu benim kişisel görüşüm.Katılmak zorunda değilsiniz.

Pazartesi saat 20.00'da, İstanbul'da işi olmayıp da maç saati buraya yazan adam olursa eğer, mümkünse üyeliğinin silinmesini rica etsin moderatörlere.

İnsanoğlu hakikaten çok doyumsuz yaa. Neymiş yarıfinalde deplasmanda maç kaybetmişmiş

Arkadaşlar bu takım geçen sene küme düşmekten son maçta kurtuldu, Yanlış hatırlamıyorsam en son finali de 11-12 sene önce oynadı. Çoğumuz basket topunu oyun hamurunun büyük boyu sanacak yaştayken. Şimdi finale kalması için kendi sahasında kaybetmemesi yeterli. Bırakın herşeyi, gidin o salona finale uğurlayın aslanları. Finalde, kazansak da kaybetsek de ,ULEB dahil, herkes gorecek zaten Abdi İpekçi Sinan Erdem farkını, sponsor çocuklarının
mı yoksa arma sevdalıların mı Euroleague'e daha layık olduğunu, orayı kimin daha çok istediğini herkes görecek.

Kademecilere inat;
GALATASARAY4EUROLEAGUE 2011-2012

İş için izmirde olacağım hafta boyunca, Kutay benim yerime de bağırırsın artık:(

Konuyu sabitlemenin vakti geliyor sanki..
Maça erken gidecek grubu organize etmek lazım yer tutma amaçlı, BJK maçında sıkıntı olmuştu biraz. Ben erken giderim diye düşünüyorum mesela. Ayrıca herkes 2 arkadaşını getirsin yanında ;)

Arkadaşlar bir de şu maç öncesi maçın tansiyonunu alaşağı eden basket yarışmaları konusu var. Bilyonerdi vs. idi. Taraftar olarak bunu engellemeye çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Ortak bir tepki verelim bence...

Salon dolarsa Banvit'i yeneriz diye düşünüyorum. Zaten yayıncı kuruluşta Galatasaray'ın finale çıkmasını istiyor reklam gelirleri artacak reyting tavan yapacak. Çok büyük bir skandal ya da çok müthiş kötü oynamazsak finale kalırız diye düşünüyorum.
Şunu unutmayalımki ilk maç çok önemli alırsak 2. maç finale yükselme maçımız olacak bu durumda Banvit daha çok saçmalayacak ve 2. maçı daha rahat alacağımız bir ortam doğacak.
Finalde ise herşey olabilir abdi pekçi cehennem gibi olur. Herşeyden önce şunu unutmayalımki bu yıl çıkış yılımız seneye bu takım hem eurolegue hemde Türkiye ligi için büyük favori olacak #yenilmezarmada

Hafta içi olmasaydı 2 maçada gelecektim ama kısmet olmadı.Umarım finale çıkarız ve evimizdeki maçlardan biri haftasonuna denk gelir.