Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Bildiğim kadarıyla bir sınırlama yok. Biletix sitesinden girince 9 adete kadar alınabiliyor, tabi tekrar sisteme giriş yapılınca bi 9 tane daha alınıyor olabilir.

Maça gelince, gelmek için elimden geleni yapacağım. Final haftam ne yazıkki. Takıma yürekten başarılar, alnımızın akıyla çıkacağız inşallah

Saha avantajımızı elde etmişiz, 3.maç bu anlamda en kritik maç

Çok geriye gitmeden Olin-Banvit serisini hatırlayalım, Olin saha avantajını alarak dönmüştü Edirne'ye. Ama Banvit 3.maçı kazanarak kendini bir üst tura atmayı başardı.

Bu maç ne yaparız bilmiyorum ama değişik bir şeyler yapmak lazım, Orhun Ene'yi şaşırtmak lazım. Maç içinde fazla çözüm bulamayan bir koç olduğu için değişik bir şey görünce çözüm üretemiyor. Örneğin zaman zaman tam saha baskı ve ikili sıkıştırmaları deneyebiliriz. Banvit'i düşük yüzde de tutmamız çok önemli, bunda oyuncularımız olduğu kadar taraftarın da etkisi önemli.

Şut üstüne oynayan oyuncular bu maçlardakki atmosferleri bozabilecek oyuncuların başında geliyor. Simmons ve Dixon'ın rahat şut atmasına izin vermemeliyiz. Belki Yiğitcan-Erolcan-Şafak üçlüsünü riske ederek oynayabiliriz zaman zaman. Lance Williams'ın da üstüne oynamalıyız, değişik psikolojide bir oyuncu, Tutku'ya yaptığının yanına kalmayacağını anlamalı.

Zor bir maç olacak, maçın başında seri de yakalayabiliriz, geriye de düşebiliriz. Ama en önemli olanı maç boyu aynı istikrarı sağlamak. Hücumda zaten attığımız sayı hemen hemen aynı, 75 civarı. Bu maçı kazanmak istiyorsak savunmada kazanmalıyız, sezonun en iyi savunması olan İpekçi'deki ilk Banvit maçındaki o savunmayı görmek istiyorum.

Takımından taraftarına herkesin en iyisini yapacağına şüphem yok, forumun ilgisi görmek isteyen bench arkasına gelebilir.

Basketbol tarihimizin en önemli maçlarına çıkıyoruz,herkes bunun farkında olarak Abdi İpekçi'ye gitsin ve gerektiği gibi davransın.Yani skor ne olursa olsun rakip hücumda ıslık ve boğucu atmosfer çok önemli..Tabi en az bunun kadar önemli bir konu olan da tahriklere kapılmamak olası uydurma cezalardan kaçınmak,lütfen buna dikkat edin! Onun dışında takıma ve taraftara güvenim tam,maça hızlı girip vurmak lazım darbeyi hemen.İstiyoruz bu maçı başarılar takıma.

Maçı izleyemeyeceğim mezuniyetten dolayı ama kalbim takımımızla olacak, kazanalımda tekrarını izlerim bende =)

Bandırmadaki 2. maçta oyuncular fazla rahat davranmasaydı bu gün turu bitirme hesabındaydık.Ama olsun takımımızı Abdi İpekçide bir maç daha fazla izleme fırsatı bulduk.Bu maç en kritik maç bunu alırsak Banvit psikolojik olarak çöker

İstanbul'daki 2 maçı da almalı ve işi bitirmeliyiz. Bana göre, seri son maç için Bandırma'ya taşınırsa oradan çıkmamız çok zor iş. Başarılar çocuklar...

Maça saatler var heyecan bastı.Yarın vermem gereken sınav olmasına rağmen bir şekilde ayarladım,geliyorum.Şimdiden gidesim var o derece heyecanlıyım.

Allah utandırmasın,haydi aslanlar.

Arman için oyna #yenilmezarmada

Tribünlerde Yenilmez Armada Olalım

GS Store Mobil Aracına gelin hep birlikte kırmızı giyelim…!

Maç biletini getir,Yenilmez Armada t-shirtünü sadece 10 TL’ye kap!

Basketbol takımımız Galatasaray Cafe Crown bu akşam oynayacağı playoff yarı finalinde saat 20.00’da Banvit ile karşılaşıyor. GS Store Mobil Aracı, Abdi İpekçi Spor Salonu önünde, maç biletini getirene Yenilmez Armada T-Shirt’ünü sadece 10 TL’den satışa sunuyor.

GS Store olarak erkek basketbol takımımıza başarılar diliyoruz

.................................

Şimdi maç biletini getirsem adama mı veriyorum bu t-shirt ü almak için.

Yoksa sadece biletimi gösterip 10 ytl ye alabilirmiyim.

Cevaplayan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Şu maçı alıp Çarşamba son darbeyi vuralım,haydi aslanlar size güveniyoruz !!
Taraftarımızın yalnız bırakmayacağını biliyoruz,onlara da başarılar.

Fenerbahçe serisine dinç çıkmak adına bu maçın telafisi yok umarım son maçtaki kadar şanslı olmazlar ve o her zamanki savunmamız dört periyoda yayabiliriz..

İlk maçtaki gibi alan savunmasına iyi sızmamız gerekiyor. Jerry gununde olmazsa 1 numarada zaman zaman Evren denenebilir, ikisinden biri bile gununde olsa sansımız hayli artar bana göre, bol şans diliyorum takımımıza.

maçın kilit unsurları luksanın faul problemine girmesi,ermalın iyi başlaması,hücüm ribaundlarında ezilmememiz ve biraz da şut sokmamız .

ikinci maç gibi her attıkları girmez umarım.