Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Tükenmesi çok zor,rahat bilet bulursun.Tahminim 8 bin kişi falan olacağız,salonun dolmasına imkan vermiyorum ben heleki hafta içi maçında.

İstanbulda olduğum halde maça gelemeyeceğim.Dün basketbol oynarken feci şekilde bileğimi burktum yürüyemiyorum şu an.Giden arkadaşlar benim yerime de desteklesin

#yenilmezarmada için müsait olupta salona gelmeyen Fenerli olsun :) Bu derece ağır konuştum :)
Ayrıca Banvit lilere ayrılan yerle beraber, 8000 kişilik yer bitmiş durumda, hafta içi salon dolmaz, hede hödö diyenler yanılacaklar.

Facebook ve twitter'de yüklenmeye devam :)

#yenilmezarmada ile kimse #basacikamaz herkes #ipekciye!

31-14 benim de canımı sıktı.Jerry de,Rancik de,Banvit'in kendisini nimet sayıp türlü çirkeflikler yapması da,Efes'in basiretsizliğiyle ezeli rakibimizin bir haftalık tatili de...
Şu an ne sezon planlamasını değiştirebiliriz ne de geçtiğimiz Cuma'yı.Ancak gelecek elimizde.İki tarafın da 20 yıldır beklediği finale iki adımımız kaldı.Sezon sonu vah tüh dememek için,federasyonun çocuğunu kollamasına müsaade etmemek için Pazartesi ve Çarşamba salonda olalım.Görelim çöplüğünün horozu Lance Williams nasıl sportmenleşiyor,görelim 'profesyonel' kaptanlarımızdan Orhun Ene nasıl sakinleşiyor.
Final serisini önce Galatasaray taraftarı haketmeli.Takım gerisini getirir,tecrübeyle sabit.

#yenilmezarmada etkinliğine twitter'da destek olmayanlar için diyecek söz bulamıyorum, trend olduğu anda maça ilgi artacak ama kimse tınmıyor yazık!
Salon dolmaz hede hödö yazmak çok cazip ama #yenilmezarmada için salona yazmak gereksiz peh

Buraya useniyorum,hastayim,sundan gelmeyecem gibi yazilar yazanlar yazmasin.Gelip yaninda 5 arkadasinida getirenler,salonun dolmasi icin caba harcayanlar yazsin.Salonun dolmasi icin biletleri onceden hemde ucer,beser alalimki mac sonunda tribunde yetersizdik gibi bir bahanemiz olmasin.Taraftar gerekeni yapsin gerisini takima birakalim.

ciddi ciddi 6000 bilet satıldımı ya?
Evet satıldı, şuan biletix'te popüler biletlere bakarsan GS-Banvit maçını göreceksin. Salon dolacak ama omuz vermek gerekiyor, Şamil abiler vs.. twitter'da kampanya başlattılar, ama bir sürü insan kaale bile almıyor.

Bende bir zamanlar salonları dolduramayız diyordum, ama defalarca yanıldım, şimdi GS taraftarına inanıyorum, Fener forumlarında bile taktir ediliyoruz, tribündergi.com da Fenerlilerin bizler için yazdıkları yorumları okusanız gurur duyardınız verdiğimiz destekle.

Tekrar ediyorum, salon dolmaz hede hödö demek yerine salaona insan çağırmak daha doğru!

#yenilmezarmada TREND OLSUN SALON DOLSUN!
#yenilmezarmada için salonlara!
#yenilmezarmada nın peşindeyiz!

LÜTFEN DESTEK!

An itibari ile satılan bilet sayısı 6000 salon dolabilir, ama salonun dolması imkansız yazıyorsun, dolarsa ne yapacaksın?

Oturup ağlıcam neden doldu bu salon diye.Halbuki bütün ümitlerim o salonunun dolmamasına yönelikti.O yüzdende senin quote yaptığın yazıyı yazmıştım ama,sen şimdi öyle bir şey söyledin ki ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Saçma sapan şeyler yazmayın,emin ol ben senden daha çok istiyorum o salonun dolmasını.Salı günü 2 sınavım olmasına rağmen gelmeye çalışıyorum,imkan üretmeye çalışıyorum.Gelmiş bana salon dolarsa napıcaksın diye soruyo,ağlıcam oturup.Tövbe yarabbim ya.Sanki biz istemiyoruz o salonun dolmasını.

Ayrıca maç saati müsait olupta salona gelmeyen ve forumda takılan insanlardan bir ricam olacak!

Lütfen finaldeki Fener maçlarınada gelmeyin!

Oturup ağlıcam neden doldu bu salon diye.Halbuki bütün ümitlerim o salonunun dolmamasına yönelikti.O yüzdende senin quote yaptığın yazıyı yazmıştım ama,sen şimdi öyle bir şey söyledin ki ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Saçma sapan şeyler yazmayın,emin ol ben senden daha çok istiyorum o salonun dolmasını.Salı günü 2 sınavım olmasına rağmen gelmeye çalışıyorum,imkan üretmeye çalışıyorum.Gelmiş bana salon dolarsa napıcaksın diye soruyo,ağlıcam oturup.Tövbe yarabbim ya.Sanki biz istemiyoruz o salonun dolmasını.
Salonun dolmasını elbette istiyorsundur, ama dolması için bir şey yapmıyorsun, zaten tribünlerimize senin anlayışın hakim olsaydı, A.Cömert'te 300 kişi türkü söylüyorduk.

Neyse destek olmuyorsanda, salon dolmaz diyerek köstekte olma.

Salonun dolmasını daha çok istiyorum diyosan ona göre davran ozaman arkadaşım, bilet almayın bilet bulursunuz ne demek, dolmasını istiyen insanları bilet almaya teşvik eder boşverin yarın alırsınız demez, yanlışmı düşünüyorum.

Doğrudur Şamil abi. Abi bişey dicem şimdi 6 bin bilet satılmış ya maç günü ultraslan biletsiz giriyo demi bide? o zaman daha çok dolar demi

Salonun dolmasını elbette istiyorsundur, ama dolması için bir şey yapmıyorsun, zaten tribünlerimize senin anlayışın hakim olsaydı, A.Cömert'te 300 kişi türkü söylüyorduk.

Neyse destek olmuyorsanda, salon dolmaz diyerek köstekte olma.

Salonun dolması için bir şey yapmadığımı nerden biliyorsun ? Hayatında basketbol maçına gitmemiş kuzenimi arayarak yarın Banvit maçı var,2-3 arkadaşını al da gidelim dediğimi biliyor musun mesela :)
O Ahmet Cömertteki 300 kişinin arasında kaç maçta bulundun ? Demişssin ki senin anlayışın doğru olsa Ahmet Cömertte 300 kişi olmaya devam ederdik,peki o Ahmet Cömertteki 300 kişinin arasında benimde olduğumu,şu an giderek yükselen salon performansımız için seneler öncesinden çabaladığımıda biliyor musun ?

Salon dolmaz diyince köstek mi olmuş oluyorum,burda ben salon dolmaz yazdım diye maça gitmeyecek olan var mı ? Varsa söylesin ben bu foruma bir daha yazmayacağım zararım dokunmasın diye.

Bir daha cevap vermezsen sevinirim,saçma saçma konuşuyorsun çünkü.

@Şamil Turançiftçi
Peki o zaman şöyle yapalım,ben buraya numaramı yazayım o arkadaş maç günü gişeye gelsin bilet bulamazsa beni arasın ben ona 5 tane bilet vericem,ben ve arkadaşlarımınkini.
Eğer bulursa da bu ithamlarınızdan sonra utanırsınız umarım :)
537 957 33 47