Tükenmesi çok zor,rahat bilet bulursun.Tahminim 8 bin kişi falan olacağız,salonun dolmasına imkan vermiyorum ben heleki hafta içi maçında.
An itibari ile satılan bilet sayısı 6000 salon dolabilir, ama salonun dolması imkansız yazıyorsun, dolarsa ne yapacaksın?Tükenmesi çok zor,rahat bilet bulursun.Tahminim 8 bin kişi falan olacağız,salonun dolmasına imkan vermiyorum ben heleki hafta içi maçında.
Evet satıldı, şuan biletix'te popüler biletlere bakarsan GS-Banvit maçını göreceksin. Salon dolacak ama omuz vermek gerekiyor, Şamil abiler vs.. twitter'da kampanya başlattılar, ama bir sürü insan kaale bile almıyor.ciddi ciddi 6000 bilet satıldımı ya?
An itibari ile satılan bilet sayısı 6000 salon dolabilir, ama salonun dolması imkansız yazıyorsun, dolarsa ne yapacaksın?
Salonun dolmasını elbette istiyorsundur, ama dolması için bir şey yapmıyorsun, zaten tribünlerimize senin anlayışın hakim olsaydı, A.Cömert'te 300 kişi türkü söylüyorduk.Oturup ağlıcam neden doldu bu salon diye.Halbuki bütün ümitlerim o salonunun dolmamasına yönelikti.O yüzdende senin quote yaptığın yazıyı yazmıştım ama,sen şimdi öyle bir şey söyledin ki ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
Saçma sapan şeyler yazmayın,emin ol ben senden daha çok istiyorum o salonun dolmasını.Salı günü 2 sınavım olmasına rağmen gelmeye çalışıyorum,imkan üretmeye çalışıyorum.Gelmiş bana salon dolarsa napıcaksın diye soruyo,ağlıcam oturup.Tövbe yarabbim ya.Sanki biz istemiyoruz o salonun dolmasını.
Salonun dolmasını elbette istiyorsundur, ama dolması için bir şey yapmıyorsun, zaten tribünlerimize senin anlayışın hakim olsaydı, A.Cömert'te 300 kişi türkü söylüyorduk.
Neyse destek olmuyorsanda, salon dolmaz diyerek köstekte olma.