Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Buraya imkanim yok maca gelemiyorum,ultraslan nasil giriyor maca gibi yazilar yazmanin ne manasi var.Sen gercekten Galatasaray taraftarimisin kardesim.Imkani olmayan yazmasin buraya.Maca kimin nasil gireceginden size ne herkes biletini ve getirebilecegi kadar kisinin biletini alip maca gelsin. Saka gibi bugun forum.

Evet kubilay aynen dediğin gibi, şöyle bir durum tecrübe ile sabittir. Maç gününden önce 4000 civarı bilet satılmışsa 8000 9000 kişi oluyor, misal Edirne maçı.

Bu hep böyle olmuştur hiç sekmez.

Serdar Şimşek, susuyorsam sana rağmen salonun dolacağına inanmamdır, FB-EP serisi 5000 kişiye oynanmışken, maça 1 gün kala 6000 bilet bitmişken, senin olumsuz tavırların sadece laf-güzaf tır.

Yahu salon öyle böyle dolacak işte bu neyin tartısması.

Bunları tartısacağımıza çarşamba gününün planlarını yapalım taraftar olarak.

O salonu 2 günde 2 kere doldurursak inanın meydan taraftar görür.

Burada tartısmak yerine üzerimize düşen görevi yaparsak hasret biter.

Kubilay daha 17 yasindasin sana tavsiyem her ne olursa olsun karsinda 46 yasinda bir abin varken "arkadasim" diye hitap edemezsin ve bu forumda kimse bu sekilde konusmana musade etmez.

Bu forumun tek bir hedefi var armasina sevdasina nasil faydali olurum diye bu renklere asik olan insanlarin ortak alani.ve turkiyenin en fazla uyeye sahip basketbol sitesi. Yani cok buyuk bir aile..

Sende bu ailenin ferdiysen once saygili olacaksin.tercih senin

Bu arada yarin salon dolacak dolmakla kalmayip bazi renktaslarimiz disarda kalacak!
Isteyen bilet alsin isteyen almasin.fener macindan once bilet alin yoksa giremezsiniz demistik dinlemeyen 5000 kisi salondan geri dondu .almayan riske girer.muhtesem tribunu ve taraftar takim hoca kenetlenmesini kacirir..

üyelik tarihinin altında yazıyor onu biliyorum ama ne bileyim 46 yaşında olduğunu. ben büyük bir şey değil ama daha yeni üye oldum şubat ayında ama 1 yıldan beri takip ediyorum siteyi ve bu senede 1 maça geldim, eurocup maçına estu maçına ve istanbula 2. defa gelişimdi maça geldim akşam gezmek varken.... bu arada pardon yaşını görmedim 46 diye (tam bilemem yaşını ama) o bölümde görmedim yine de pardon ama sende ali abi ne yazdığımı söyle de bende merak ettim.

Güzel bir kültür oluştuğunda,İstanbul'un en iyi basketbol tribünü olduğumuzda hemfikiriz.3-4 sene önce bunların hayal olduğu da doğrudur.Ama rica ediyorum salona insan çekmeye çalışırken birbirimizi yemeyelim.Zira çabalar dışarıdan itici gözükmeye başlar bu türlü.
Yarın salonda boşluk kalması ayıp bir şey değil şahsen.3-4 senelik sinerjiden bahsetsek de bu sinerji sıklıkla kesintiye uğradı.Bu sezon insanların doğru algıladığı ikincilik veya şampiyonlukla önümüzdeki sezonlarda kapalı gişe oynayabiliriz.Zira gerek orta yaş ve üzeri Galatasaraylılarda,gerekse bizim kuşakta basketbol kültürü mevcut.Salonlara ayak alıştırmak için eski gönül kırgınlıklarının etkisiyle takımın eşik atlamasını bekleyenler var illa ki.Bana göre doğru bir yaklaşım değil,zira taraftar takımı itmeli.Ama bu insanlara da kızamıyorum.Takım bu noktaya hemen her beklentimizi yerine getirerek ulaştı.Umarım sezonu da böyle noktalarız ve 'sessiz çoğunluk' salona gelmeye başlar.:)
Salona gelinmesi noktasında yaptığımız çağrıyı 'salona insanca giriş' için de yapmalıyız.Mağlubiyetlerden çok salona girişte yaşanan sıkıntılar soğutuyor insanları.Gayet modern bir salonda oynamamıza rağmen ciddi kalabalığın olduğu maçlara bir veya iki kapıdan giriş yaptığımız oldu.Olin Edirne maçını herkes hatırlar.İki derbi galibiyetinin üzerine 8-9 bin kişiye oynamıştık o maçı.Ama o maçtaki kitlenin ciddi bir kısmı salona pek uğramadı.Mağlubiyetten çok giriş çilesinin belirleyici olduğunu düşünüyorum bu noktada.Zira salona 'Allah belanızı versin' diye giren insan üstüne de mağlubiyet görünce 'eski tas eski hamam' diyerek ayrılıyor salondan.Sıradaki maçı iple çekmiyor,salona gelmek ritüel olmuyor.
Umarım bir koltuk bile boş kalmaz iki maçta da.Yıllar sonra konuşacağımız bir tribün performansı göstererek takımı Sinan Erdem'e uğurlarız.Bir parça sakinleşerek yarının ve Çarşamba'nın tadını çıkarmaya başlayalım.:)

Tartışmalara falan gerek yok. Yarın çok güzel olacak eminiz. Daha da güzel olması için erken gelip yer tutacaklar bir adım öne çıksın Beşiktaş maçındaki gibi olmasın :D :D

30 Mayıs Pazartesi
Saat 20.00
Abdi İpekçi SS

Bilet almak için: http://web03.biletix.com/etkinlik/MB024/TURKIYE/tr

Maç öncesi saat 18.45'te Bakırköy Boyner Mağazası önünden, saat 19.00'da Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu yanındaki Shell ve PO akaryakıt istasyonlarının önünden Abdi İpekçi Spor Salonu'na servisler kalkacak. Maç dönüşü de yine servislerle aynı güzergâhlara ücretsiz seferler düzenlenecek.

Not: Basketbol dışında mesajlar atıp öbür konu gibi kirletenlerin mesajları hemen silinecektir!

Burası Galatasaray Basketbol forumu arkadaşlar. Başka konularda konuşmak isteyen yada kendi arasında muhabbet etmek isteyenler varsa lütfen başka bir yere !

Elimde olmayan sebeplerden dolayı maalesef yarınki maça değil de,4. maça geleceğim Tekirdağ'da olduğum için ama fiziken olmasakta ruhumuz kesinlikle sizin yanınızda olacak bunu söyleyebilirim.

2. maçı teknik ekibin iyi analiz ettiğine en ufak bir şüphem yok. O maçta da bölüm bölüm kötü oynamıştık evet ama bariz bir gerçek var ki o da çok şanssızlık yaşadığımızdır. Saha dışı etkenlerde de maalesef Banvit ağır bastı o maçta. Bu maç bambaşka bir atmosferde oynanacak ve bu sinir harbini Banvit'in kazanmasına çok az şans veriyorum. Yarın 12.000 kişinin önünde maçı alabilecek psikolojiye sahip bir takım değil henüz Banvit. Teknik anlamda bazı düşüncelerim tabii ki var elbet ama yarın daha çok - futbol deyimiyle söylersek- taktiğin değil de mücadelenin maçı olacak gibi geliyor. Maçta biraz daha ön plana çıkacak oyuncunun 2. maçın sonunda gösterdiği performansla Tutku Açık olacağını düşünüyorum. Direksiyon her zamankinden daha fazla onun elinde olacaktır.

Euroleague için, istikrar için saldır Galatasaray!

Maça 24 saatten az bir süre kala resmi site anasayfasında hala ELmander'in yer almasına anlam veremedim.

Beyler, sunumumuzu hazırlayamadık haftasonu, %99 gelemiyorum maça. Gidenlere gıpta ediyorum, sonra bir açıyorum burayı her zamanki tartışmalar. Yapmayın, etmeyin.

yarın bende maçta olacağım ama 12000 kişinin geleceğini sanmıyorum. serinin ikinci maçında KONSANTRASYON eksikiliğinin fazlası ile takımda olduğunu hissettim. dixon da cok isabetli attı ama benim anlayamadığım takımın kimyasana uymayan alan savunmasını ısrarla devam etmemiz oldu. takım maça konsantre olmadığı için gerekli reaksiyonları da veremedi taki tutkunun olayına kadar.tek korkum jj ile oynamakta ki ısrar.oktay hoca umarım jj ile olmayacağını gormustur.3.maçı alacağımızdan şüphem yok.