Yarı Final 4. Maç | Beşiktaş Milangaz 84 - 73 Galatasaray MP

imkanı olan herkes takımı uğurlamaya gelsin , bu takım herşeyin en iyisini hakediyor , bugün elenseler bile takımın değerini azaltmaz , 2 yıldır yaptıkları ortada ...

bu seride, teknik taktikten çok psikolojik bir sorun var takımda bence. Oktay hocadan oyunculara kadar herkes gergin. klasik favori olma baskısı.

Beşiktaş 2 kupa almanın ve dar kadro mazeretinin verdiği rahatlıkla çok sakin oynuyor. bunu şut yüzdelerindeki sıradışı yükseklikten anlayabiliriz. "biz zaten yapacağımızı yaptık,elensek de mühim değil" havasındalar hepsi.

bizim takım ise ligi 1. bitirmişken şampiyon olmalıyız baskısıyla kırılgan bi basketbol oynuyor. kaçırılan bir şut, bir turnike, yenen küçük bir seri bile oyundan kopmamızı sağlıyor. takım, gerçek karakterini koyamıyor sahaya.

eşleşmelerde de sorun var tabi ki. Hawkins'le eşleşemedik mesela. Erceg-Ersin ikilisi pota altını aldı. Gordon ve Jaka hiçbir fark yaratamıyor dışarda. ikili oyunlar işlemiyor,Shumpert reyiz kayıplarda falan fıstık. daha çok şey sayabiliriz ama Oktay hocanın da dediği gibi, şikayet edip sızlanmayı bırakmalı ve savaşmalıyız artık.

unutmayın! bu takımın atacak son bir kurşunu her zaman vardır. biz bitti demeden bitmez! herkes rahat olsun. #SimdiSenAslanGibiSavas koy yüreğini parkeye ve seriyi getir Abdi İpekçi'ye. gerisini bize bırak YENİLMEZ ARMADA.

FCN Blog ‏@fcnblog
Başkanımız Ünal Aysal: Euroleague CEO'su ile görüşme gerçekleştirdim. Eğer bu sene şampiyon olursak, 3 sene üstüste Euroleague'e gideceğiz!

Böyle bir twet attı hadi çocuklar alın şu maçı lütfen

Beşiktaş 3 maçta savaştılar ve öne geçtiler.Şimdi bizim savaşma zamanımız.Özelliklede içerde Furkan'ın Erwin Dudley'i bitirme günüdür bugün.Bugün kazansanızda, kaybetsenizde savaşın yeterki ölümüne savaşın sahada...

sezonun en önemli maçı bu maç. şampiyonluk maçı. bu akşam kazanırsak, kim gelirse gelsin final serisi çok daha rahat geçecek bizim açımızdan. Beşiktaş ters geliyor arkadaş bize. birebire dayanan sokak tarzı basketbolları, bizim sistem basketboluna ters geliyor. ama işte ne yapıp edip şu maçı alabilsek kesin şampiyonuz. yazın bunu bi kenara.

rakibimiz kesinlikle bizden üstün bi takım değil.avrupa da aldığı kupanın ardından rüzgarı arkasına almış gidiyorlar.buna karşın takımımızda psikolojik etkinin taktik ve oyun anlayışımıza kötü yönde etki ettiğini düşünüyorum.ancak bu akşamki maç ya tamam ya devam maçı.telafisi olmayan bi maç.oktay hocanın tecrübesiyle takımımızı bu akşamki maça iyi hazırlayacağını düşünüyorum.inşallah seriyi lehimize çevireceğiz ve kendi evimizde sahayı dar edeceğiz onlara.ancak şunu söyleyeyim biz bu maçı alırsak şampiyon oluruz... saygılar...

Arkadaşlarımız takımı otelden uğurlamış. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir rivayete göre 300-400 kişi varmış.

bu akşam özellikle Jamon-Jaka-Andric üçlüsünün mümkün olduğunca sahada kalması lazım bizim açımızdan. büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır ve hem Jamon hem de Lakovic bu tür maçlar için yaşayan oyuncular. ayrıca bence Caner-Hawkins eşleşmesi için de şöyle bir ilk 5 beklenebilir; Jamon-Jaka-Caner-Cevher-Andric
açıkçası maça iyi ve sokarak başlamamız lazım ki ipleri biraz kendi elimize alalım. ayrıca bu tarz bi rotasyonla başlarsak, kabusumuz olan 3. çeyrek sendromunu da tecrübeli oyuncularla aşabileceğimizi düşünüyorum.

bizim takımda kesinlikle bir problem var.. Yoksa sene basinda rüya gibi geçen zamandan sonra ayni takımla son haftalarda kabuslar yaşıyoruz.. Ne oldugunu anlayamadığım bu sorunu çözersek maçı degil şampiyonluğu bile alırız.. Bu maç kader maçı.. Sadece bu senenin degil bence önümüzdeki seneninde maçı.. Sadece bir sezon oynamamıza karşın ben artik euroleague'siz bir sezon geçirmek istemiyorum..

İster switching man to man, ister alan savunması. Bugün başta hocamız ve oyuncularımız her savunmayı kıracaktır. Savunmayı her zamanki gibi yapsalar yeter. Bugün bu seri İpekçi'ye gelecek!