• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 4. Maç | Beşiktaş Milangaz 84 - 73 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:26
Kusura bakmayın ama Göksenin de bu olayda etkili, 2 sefer el üstünden 3 sayı denedi son 3 hucumda.

Hala inanıyorum haydi aslanlar haydi...

Lanet olsun size hakemler 10 sn'de 5 sayı verdiler yazıklar olsun. Furkan'ın pozisyonunda basket faul çalmayın steps çalın, fark 8 e çıkacakken 2 ye indirdiler

Gökselin ayıptır ayıp kobe misin kardeşim içeri gir el üstünden 3 lük neyin nesi...

Abi yok böyle bir şey ama ağır küfürleri zor içimde tutuyorum.

Sabri bile Ender'den daha faydalı oyu kurucu olur.

Enderi sevenleri lakovii savunanlari göreyİm. Alin sİze 1.ilk Şampiyonluk bjk verdİ .... Kösküyü

Bu hakemlerden şikayetçiyim emeğimizi çaldılar...

Kupayı verdik yetmedi bide lig şampiyonlugunu elimizle verdik

Ben yiyemedim sen ye ......

12-0 seri verirsen maç sonunda yenilirsin.

Yazıklar olsun yani ben mı yanlış düşünüyorum ender bu oyunda nasıl kalır lakovic nasıl bu kadar kenarda kalır hakemler + ender macı şampiyonluğu verdiler.

neymiş bjk bizi 3maç üst üste yenemez miş takım oyunuymuş 28 de 5 lük 3 taneside göksenin enderi efes neden bıraktı görüoruz.

kupada mahmudi sağolsun şimdide oyuncular ender lakoviç beğendiğiniz cevher beğendiğiniz andriç ben bu takım kısır diyordum ama kayle alınmıyordum.

Koca sezon hayal oldu . Ben maçı seyretmedim neden biliyormusunuz eğer yenilirsek oradaki edilen küfürleri duymamak için. Bize karşı inanılmaz bir nefretleri var . Yazık oldu maalesef ortamı o kadar başıboş bıraktıkki.

Birde anlamadığım hocanın sözleşmesini uzattık sanki rehavete kurban gittik.

Hakemler satılmış maçı elimizden alıp BJK ye verdiler.

bu yönetim bu serideki hakemlerin peşini bıaknasın..hepsi emekli olsun..yeter yahu

bu arada euroleague e wild card la bizi çağıracaklar 1 ay filan ban yiyeceğim için şimdiden o 1 aylık yorumumu yapayım...

24/5 üçlük attıran zihniyete selamlar saygılar ...

Adamlara hiç bi şey oynamadan show yaptıranların ellerine sağlık !

Ender ile final gibi maçı alacaz

Nasıl olsa taraftar da takım da çoktan sezonu kapatıp tatile girmişti. Seneye hakemleri de Ligtv yorumcularını da yenecek bir takım ve taraftara nasıl sahip olacağız bunlar konuşulsun.

Geri