Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

1 Haziran Çarşamba Saat 20.00
Abdi İpekçi SS

Finale kalabilmemiz için son maç.

Lütfen maça gelecek herkes "Yenilmez Armada" tshirtlerini giyerek gelsin.

Bilet almak için: http://web03.biletix.com/etkinlik/MB025/TURKIYE/tr

Maç öncesi saat 18.30'da Bakırköy Boyner Mağazası önünden, saat 18.45'te Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu yanındaki Shell ve PO akaryakıt istasyonlarının önünden Abdi İpekçi Spor Salonu'na servisler kalkacak. Maç dönüşü de yine servislerle aynı güzergâhlara ücretsiz seferler düzenlenecek.

Bu maçta O.Ene son kozlarını oynayacak dikkatli olmalıyız, turu henüz geçmedik.

Biletlere çok büyük ilgi var, izdiham olacak, dünkü maçta maç günü 14 blok gözüküyordu, şuan biletix te 14 blok kalmış gözüküyor.

Maç gününe bilet kalmayabilir yada çok az kalabilir, bence kimse kendini riske atmasın biletini alsın.

YENİLMEZ ARMADA İÇİN SALONA!

saha içi biletleri tukenmis sanirim, biletix'in sayfasinda sadece 2. kategori (7TL) lik bilet var.
umarim salonda bos yer kalmaz maç gunu.
Aslanlarimiza simdiden basarilar

Ertesi günkü sınav yüzünden orada olamayacağım, ilk kez play-off'larda Abdi İpekçi'deki bir maçı kaçırmış olacağım (sadece 2 maç oynadık zaten). Abdi İpekçi'nin full olacağını düşünüyorum.. O atmosferde zaten maç kaybetmek imkansız gibi birşey, Jordan'lı Chicago bile zor çıkar Abdi İpekçi'den.. :)

Kolkola Girip Senin Yolunda
And İçti Bu Taraftar
Tek Vücut Olup Sonsuza Kadar
YÜRÜYEDUR Galatasaray

Abdi İpekçi'de aynı atmosfer olursa, Antalya BB Maçındaki gibi acayip üçlükler yemezsek biz savunmamızla finale yürürüz.

#Shipp, #Shumpert, #Tutku isimlerinden en az biri sorumluluk almalı.

İlk yarıda vurup geçeriz diye düşünüyorum.Yine güzel bir gün bekliyor bizi,sabırsızlıkla bekliyorum.Maça gelince en kötü ihtimalde Shumpert reis alır maçı ama ben bu maçta tıpkı ilk maçtaki gibi tüm takımın skora katkı vermesini bekliyorum.

Çarşamba Euroleague için İPEKÇİ

Yolumuza çok önemli bir engel daha çıktı, Rancik bu maçta ve devamında finale kalırsak oynayamayacak sanırım.

4 yabancıyla yolumuza devam edeceğiz, Shumpert'ın omuzlarına daha fazla yük bindireceğiz, Sertaç'ı daha fazla kullanacağız ama bir şekilde bu maçı kazanacağız.

Sahada 5 Galatasaraylı olduktan sonra bu maçı tribünde kazanmamız lazım, şimdi her zamankinden daha fazla iş düşüyor bizlere...

Kırmızı gıyıyoruz her zamankı gıbı bench arkasında konuşlanıyoruz.ve son sanıyeye kadar haykırarak hem hakemı hem banvıtı yenıp fenerın karsısına dıkılıyoruz!

rancikin olmayışı elbette olumsuz etkileyecektir ancak şunu da bilmek lazım sahaya 5 kişi çıkıyorsak yenemeyeceğimiz takım yok.biz yıllarca yok imkanlarla kafa tuttuk,şimdi var imkanlarla 22yıl sonra finale çıkıcaz inş...bi gsbasket tezahüratı üretilmeli mi acaba diyorum:)

Ayrıca Buradan Pankart Moderatörümüz Şamil Turançiftçiye sesleniyorum.21 sene önce oynanan finalden sonra ilk defa final oynayağız.O Şampiyonlukta protein,karbonhidrat,yağ olan bu gençler bu takım için pankart boyamak İSTİYOR!

Arkadaşlar dün maç gününe kadar 24 blokta satış devam ediyor şu saat itibari ile sadece 18 blokta satış var, dün için demedim ama bu sefer uyarıyorum yarın salona geldiğinizde biletsiz kalabilrsiniz, erkenden almakta fayda var biletleri. Dün salon bence full dü ama çok sıkışık olduğumuz için sadece bir pota arkasında boşluk vardı sıkışıklık yayılsa o boşluk çok rahat dolacaktı. Hal böyle olunca yarın tribünler kapasitesinin üzerinde dolacak bu güzel atmosfere şahitlik etmek isteyen her kardeşimi Bench arkası tribüne bekliyorum tek bi şartım var Yenilmez Armada tshirtleri giyin arkadaşlar tvden gördüm inanılmaz güzel gözüküyor bizim taraf kıpkırmızı.
Son olarak adım Garabel beni bulun :) .

Gazeteler bile bugün "10binden fazla GS taraftarı dün salondaydı. Şampiyonluk hasreti çekiyorlar" gibi cümleler kullanıyordu. Yani bizim abarttığımızı sanıyorsanız diye diyorum bu seyirci rakamını. Şamil'in dediği gibi bilet kalmayabilir. Beni bilen bilir gelen seyirci ile işim olmaz. Bana nitelikli seyirci lazım. Bağıran takımına destek veren, geride olduğunda bile pozitif enerjisini takımına yansıtan seyirci. Ve allahı var dün o seyirci vardı salonda. Şimdi size bilet alın diyorum çünkü dışarıda kalmayın diye diyorum. Yoksa yarın o salon her türlü dolacak..

Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandan beri üye olmama rağmen ancak bugun mesaj atabiliyorum. Kendimizi tanıttığımız bölüm varsa elbette tanıtırım. Ancak öncelikli olarak sizlerden bir yardım rica edeceğim.
Ben bu maça Ankara'dan geliyorum.Abdi İpekçiyi pek bilmiyorum. 5 kişiyiz,3 erkek 2 bayan. Ben sabah ilk olarak bilet aldığımda 214 nolu bloktan aldım. Ama eğer yanılmıyorsam orada maç ayakta seyrediliyor. Bizim için sıkıntı yok ancak bayan arkadaşlarımız rahatsız olur diye 107 bloktan ilk sıradan 5 bilet daha aldım.
Siz biliyorsunuzdur diye soruyorum, 214 blok ayakta seyredilen yer değil mi yanılıyormuyum, bide pota arkası ilk sıradan maç seyredilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Saha içi tribünler dışında biletlerdeki numaraların pek bir anlamı olmuyor Goksun Bey salona biraz erken gelirseniz protokolun solundaki tribüne oturabilirsiniz genelde aileler ve daha sakin gruplar orayı tercih ediyor.Hem oturarak izleyebilirsiniz hem de erken gelirseniz sahaya hakim bir uzaklık ve açıdan maç izleme şansınız olur. Gerçi pota arkası ilk sıradan da maçı seyretmenize pek engel yok ama salon geçen maçtan da dolu olursa pota arkalarında da ayaktan izleme eğliminde olan taraftarla yer alabilir.

Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandan beri üye olmama rağmen ancak bugun mesaj atabiliyorum. Kendimizi tanıttığımız bölüm varsa elbette tanıtırım. Ancak öncelikli olarak sizlerden bir yardım rica edeceğim.
Ben bu maça Ankara'dan geliyorum.Abdi İpekçiyi pek bilmiyorum. 5 kişiyiz,3 erkek 2 bayan. Ben sabah ilk olarak bilet aldığımda 214 nolu bloktan aldım. Ama eğer yanılmıyorsam orada maç ayakta seyrediliyor. Bizim için sıkıntı yok ancak bayan arkadaşlarımız rahatsız olur diye 107 bloktan ilk sıradan 5 bilet daha aldım.
Siz biliyorsunuzdur diye soruyorum, 214 blok ayakta seyredilen yer değil mi yanılıyormuyum, bide pota arkası ilk sıradan maç seyredilir mi?
Salona girdiğinizde tribünde istediğiniz boş olan yerlere oturabilirsiniz.

hocam o 5 bileti sat ya da dağıt da daha çok kişi olalım .
maça gelicem diye zar zor araba ayarladık çorludan 5 kişi geliyoruz .
cehennemi televizyondan izlemeye daha fazla dayanamazdım heralde