Yeni Hocamız Kim Olacak?

Yeni Hocamız Kim Olmalı?


  • Kullanılan toplam oy
    105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Hoca arkasında başarılarla dolu,şampiyon takım bırakmış gibi konuşanlar var.

Gülüyorum sadece...

Arkasında bıraka,bıraka uzunu olmayan bir takıma pota altı oyun oynatamadığı,doğru düzgün set oyunu uygulayamadığı bir takım bıraktı...
 
Aykun Alan' Alıntı:
bu kadroya yabancı hoca gider
Bu kadroya yabancı hoca iyi gidebilir ama hangi yabancı hoca bize gelirki ? Bence en iyisi ya Koray Hoca ile devam etmek yada sonuna kadar desteklememiz ve sabretmemiz gerek Orhun Ene'yi göreve getirmek.Ama şu anda sabretcek düzeyde olduğumuzu sanmıyorum bu yüzden Koray Hoca'nın kalması en mantıklısı.Kalbim Orhun Hoca diyor ama aklımda Koray Hoca diyor.
 
Kim olduğunun önemi yok yeterki burayı bazıları gibi sadece geçim kapısı olarak görmesin...Galatasaray'da olduğunu unutmasın,parçalının hakkını versin...
 
Repesa ismi yönetimin aklına falan gelmez.Repesa demek yeni vizyon demek yeni hedefler demek.
Adama al bu takımı idare et dersen gelmez.
Vizyon lazım, proje lazım.
Kim yapacak bunu daha iki tane koltuğu sahip çıkamayan Ahmet Dedehayır mı ?
 
Burak Barut' Alıntı:
Repesa ismi yönetimin aklına falan gelmez.Repesa demek yeni vizyon demek yeni hedefler demek.
Adama al bu takımı idare et dersen gelmez.
Vizyon lazım, proje lazım.
Kim yapacak bunu daha iki tane koltuğu sahip çıkamayan Ahmet Dedehayır mı ?

ntvspor da yazıyormuş ama abi...
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Burak Barut":1qudihl9]Repesa ismi yönetimin aklına falan gelmez.Repesa demek yeni vizyon demek yeni hedefler demek.
Adama al bu takımı idare et dersen gelmez.
Vizyon lazım, proje lazım.
Kim yapacak bunu daha iki tane koltuğu sahip çıkamayan Ahmet Dedehayır mı ?

ntvspor da yazıyormuş ama abi...[/quote:1qudihl9]


merak etmeyin repesa gelse bile bikaç aya kalmaz ona da kovulmadan istifa diye konular açılır :p :p
 
Özyer'in ayrılık nedeni Mincinözlü

Beko Basketbol Ligi'nde 12 haftada aldığı 10 galibiyetle 2. sırada bulunan Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Murat Özyer ile yolların ayrılması gündeme oturmuş durumda... Sarı-kırmızılı kulüp, Özyer ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyursa da, kulübe yakın kaynaklar Murat Özyer'e götürülen "Koray Mincinözlü'yü, üzerinde teknik danışman yapalım" teklifi üzerine bu gelişmenin yaşandığını ifade ediyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown'ı ULEB Kupası'nda son 4 takım arasına taşıyan Murat Özyer'in sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırması basketbol kamuoyunda gündeme oturdu.

Sezon başında da Galatasaray yönetiminin alternatif isimler araması üzerine sözleşmesi oldukça geç yenilenen Özyer'in, son olarak kendisine getirilen, "Senin üzerine teknik danışman olarak Koray Mincinözlü'yü getirelim" teklifi üzerine yolların ayrıldığı söyleniyor.

Sarı-kırmızılı kulüp resmi internet sitesinden, karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyursa da, Özyer'in bu teklifin ardından kendisine duyulan güveni sorgulayarak ayrılmayı talep ettiği ifade ediliyor. Ayrıca sarı-kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş Cola Turka yenilgisi ardından Orhun Ene'ye teklif götürdüğü de gelen haberler arasında...

Özyer ile yollarını ayıran Galatasaray Cafe Crown'da Orhun Ene'nin yanısıra, sezon başında da adı gündeme gelen Erman Kunter ile, Lottomatica Roma'dan ayrılan Hırvatistan Milli Takım Antrenörü Jasmin Repesa'nın isimleri gündeme geldi. Repesa, 1997-2000 arasında Tofaş'ı çalıştırmış, Bursa ekibiyle şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Kaynak: ntvspor.net

***

Repesa ismi kimin gündemine girdi, taraftarın mı, yönetimin mi?..

Repesa'yı istiyorduk deyip, Aziz Bekir'i getirmesinler de!..
 
Basketdergisi'nin ulaştığı Cholet takımının coachu Erman Kunter, G.Saray Cafe Crown'un yeni antrenörü için ilginç açıklamalar yaptı.

Galatasaray Cafe Crown'la sezon başında görüşen ancak transferi gerçekleşmeyen Erman Kunter Sarı - Kırmızılılardaki "yılbaşı operasyonu" için Basketdergisi'ne özel açıklamalar yaptı. Murat Özyer'in gönderilip yerine Koray Mincinözlü'nün getirildiğini ilettiğimiz Kunter, "Ben sadece Koray için konuşabilirim. Şunu söylemek isterim ki Koray Mincinözlü asla antrenörün arkasından iş çevirmez. Bunu böyle algılayanlar olabilir. Teknik danışman olarak göreve geldikten sonra Murat Özyer'in yerine kendisi geçmek gibi bir çalışma asla yapmaz. Kulisi yoktur. Onu yakından tanıyorum. Buna kefil olurum. O basketbolu çok iyi bilen, bir süre çalışmasa da o virüsü kapmış bir kişidir. Takımı yönetecek kapasitesi var. Koray 2001-02 yılında Galatasaray'da benim yardımcılığımı yapmıştı. Bu işin üstesinden gelecektir" dedi.
 
Takımımız için en iyisi en layıkı kimse o gelsin.Bu taraftarı memnun edecek takımı daha ilerilere götürebilecek bir koç gelirse herkes memnun olur.
 
Sayet Jasmin Repesa ismi gerceklik kazanirsa kesinlikle GS Basketbol Takımının en az 5 senesi garanti altına girer.Artık yetersiz turk coachlarla calismayi birakmaliyiz..(Halil Uner,Murat Ozyer,Selcuk Ernak,Hakan Demir,Cetin Yilmaz,Koray Mincinozlu,Ercument Sunter vs..) bunları toplasan bir tane ust duzey coach elde edemessin..O yuzden buyuk hedeflerin varsa buyuk coachlarla olur bu ki Aydin Ors bile zamanında cile ceke ceke o basarilara ulasmis birisidir.Zamaninda CSKA'da Ettore Messina'nın yerine gelmesi konusulan Jasmin Repesa sayet GS'ya gelirse yılın transferi olur basketbolda.
 
Benim koç adayım:Jasmin Repesa

Repesa Roma'yı bıraktığından beri aklımda olan hatta hemen burada yazdığım bir isim.Hırvatistan milli takımını düzlüğü çıkardı Romada ise avrupa başarısına rağmen ligde aldığı sonuçlar yüzünden istifa etti.Erman Kunter'den daha parlak bir kariyeri olduğu kesin, koçluk yetenekleri ile göreceli bir kavram, ona girmek istemiyorum.Burak Barut'unda dediği gibi onu getirmek için vizyon lazım plan lazım ama onun gelmesi ile beraberde kendimize bir plan çizebiliriz.
Aydın Örs, Oktay Mahmudi gibi kendini kanıtlamış üst düzey hocalar gelemeyeceğine göre en uygun tercih Jasmin Repesa'dır.Hem disiplini hem oyun bilgisi hemde balkan kökenli oyuncuları yakından tanıması ile bana göre bir adım önde olması lazım...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst