Burak Barut' Alıntı:Sitede herşey gerçekçi biz hayalciyiz.Özür dileriz Burak.
Abi ben özür dilerim eğer farkında olmadan haddimi aşacak bir şey söylediysem.
Tek söylemek istediğim; Repesa gelmez, yönetim de düşünmüyoruz görüntüsü veriyor zaten.
Burak Barut' Alıntı:Sitede herşey gerçekçi biz hayalciyiz.Özür dileriz Burak.
Kolayları yapa yapa bu hale geldik zaten...Mehmet Yıldırım' Alıntı:Çoğu insan Repesa'yı ister ama bize gelmez.Bencede en kolayı ya Koray Hoca'nın kalması yada Orhun Ene'nin getirilmesidir.
Kolayları yapa yapa bu hale geldik zaten...[/quote:1r9kqnub]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":1r9kqnub]Çoğu insan Repesa'yı ister ama bize gelmez.Bencede en kolayı ya Koray Hoca'nın kalması yada Orhun Ene'nin getirilmesidir.
Mehmet o mantıkla hareket etseydik, basında haberi transfer haberi çıksa bonservisi elinde olan H. Kewell bize niye gelsin derdik.Mehmet Yıldırım' Alıntı:Ama naparsın Repesa bize niçin gelsin.Eğer gelirse üstünde bir sürü sorumluluk taşıyacak hemde sezon ortasındayız nerdeyse.Bence hiçbir yabancı koç bu yükün altına girecek kadar yürekli değildir.Yürekli olan vardır ama genel olarak yoktur bence.
Ünsal Y.' Alıntı:Dün akşam koç konusunda bazı ön çalışmalar yapma fırsatı buldum ; yeni yılı kutlarken. Görünen o ki beğenilmeyen uleb 4. lüğü galatasarayı önemli yerlere taşımış. Bazı önemli koçların Galatasaraydan teklif almaları halinde severek kabul edecekleri bildirildi....
Ünsal Bey bu isimler arasında yeniden yapılanmayı başlatabilecek deneyime sahip hocalar var mı?Ünsal Y.' Alıntı:Dün akşam koç konusunda bazı ön çalışmalar yapma fırsatı buldum ; yeni yılı kutlarken. Görünen o ki beğenilmeyen uleb 4. lüğü galatasarayı önemli yerlere taşımış. Bazı önemli koçların Galatasaraydan teklif almaları halinde severek kabul edecekleri bildirildi....
Ünsal Bey bu isimler arasında yeniden yapılanmayı başlatabilecek deneyime sahip hocalar var mı?[/quote:ue267mtg]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Ünsal Y.":ue267mtg]Dün akşam koç konusunda bazı ön çalışmalar yapma fırsatı buldum ; yeni yılı kutlarken. Görünen o ki beğenilmeyen uleb 4. lüğü galatasarayı önemli yerlere taşımış. Bazı önemli koçların Galatasaraydan teklif almaları halinde severek kabul edecekleri bildirildi....
Ünsal Bey söylemek istediğim, yönetim yeniden yapılanmaya gitme kararı verse, bu sorumluluğu kaldıracak deneyime sahip hocalar var mı bahsi geçen isimler arasında?Ünsal Y.' Alıntı:Onur bey ; yeniden yapılanma yönetimlerin işidir ; koçların değil, koç seçimleri bu yapılanmaların ürünüdür...O yüzeden sorunuza doğru bir cevap verebilmem çok zor.
Ünsal Bey söylemek istediğim, yönetim yeniden yapılanmaya gitme kararı verse, bu sorumluluğu kaldıracak deneyime sahip hocalar var mı bahsi geçen isimler arasında?Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Ünsal Y.":2ox76my5]Onur bey ; yeniden yapılanma yönetimlerin işidir ; koçların değil, koç seçimleri bu yapılanmaların ürünüdür...O yüzeden sorunuza doğru bir cevap verebilmem çok zor.