Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

Yiğit Şardan maçtan sonra açıklamasında sene sonuna kadar hocamızın Koray Hoca olduğunu söyledi.
Hayırlısı Olsun, bugunkü hamleleri iyiydi ancak bakalım bundan sonra neler olacak.

Re: Yeni Hocamız Koray Mincinözlü

hayırlısı olsun artık tek maçla değerlendirilemez ama fb maçında takımı iyi konsantre etmiş helal olsun

hoşgeldin koray hocamm artık ligde ne yaparız bilemem playofflarda neler yaparız final şansımız ne tartışılır...

ama en azından artık bu takım yenilse bile alkışlanacak ondan eminin....

MOTİVASYON=KORAY MİNCİNOZLU

Motive etme yeteneğini haftaya değerlendirmek lazım. Fener maçı bu açıdan pek ölçü olamaz .

Hayırlı olsun

Doğru ya da yanlış bunu zaman gösterecek. Zaten yönetimin şubeye bakış açısı nedeniyle göre fazla alternatifimiz yoktu.

Başarılar Koray Hoca...

Sanırım diğer hocalar kendi kurmadıkları takımın başına geçmek istemediler yada bütçe aaçığından dolayı şu an için yeni koçla anlaşılamadı.

Koray Hoca'ya sene sonuna kadar desteğimizi esirgemeyiz , hayırlı olsun.

Bugunleride gordugumuz icin mutlu olmamız lazım..Artık basimizda sert duruslari ile motivasyon,derbi uzmani bir coach var..Isini bilen basketbolu bilen bir coach..Gozlerimizin pasini temizledigi icin tesekkur etmeliyiz Koray hocaya

az önce biri koray hoca bu takımı yalnız bırakmamak için devraldı,antrenörlük yapmak istemiyordu falan diyordu.

Neyse hayırlısı olsun.İlerki maçlarda daha iyi değerlendirebiliriz.

Galibiyetin en önemli mimarı olarak Koray Hoca'yı sonuna kadar tebrik ediyorum.

Bir basketbolsever olarak, vermesi gerekenleri takımına verdiğini gördüm. Bu maçın kazanılmasında en önemli katkıyı veren kişilerden birisi, bence oydu. Bundan sonra da takımımız için o katkıyı vereceğinden şüphem yok. Aynı, Murat Özyer'in vermek istediği gibi.

Yanlış anlaşılmasın. Yukarıda verdiğim desteği yazdım; çünkü takımıma kim katkı sağlıyorsa, onun sonuna kadar arkasında olurum. Yalnız, bir maçla da göklere çıkarmak, ilerisi için ne kadar iyi olabilir, emin değilim. Yarın hesapta olmadan alınabilecek bir yenilgide de Koray Hoca'yı asıp kesmeyelim!

Böyle maçların atmosferi farklıdır. Hocanın katkısından çok hırs da ön plana çıkar.

Hoş geldin Koray Hocam. Hayırlı olsun başarıyla başladığın yeni görevin.

Aykun Alan' Alıntı:
az önce biri koray hoca bu takımı yalnız bırakmamak için devraldı,antrenörlük yapmak istemiyordu falan diyordu.

Neyse hayırlısı olsun.İlerki maçlarda daha iyi değerlendirebiliriz.

Mitha Duran demişti.Tab Baldwin isminin geçtiğini söylemişti.

hayırlı olsun bu arada maç sırasında doluluktan soramadım tanjevic ve koray hocanın suratı arasındaki 5 fark maçı izleyenlere soruyom özellikle ben maçı izleyemedim

Kendine güvenen,iyi bir taktisyen olan,kültürlü,iyi bir Galatasaraylı,karizmatik,çeşitli alanlarda değişik bilgilere sahip,hırslı,motive etmeyi bilen önemli bir koç Koray Mincinözlü...

Baştan beri en mantıklı bulduğum isimdi.Çünkü;bu dönemde alınabilecek en iyi koç kendisi.

Hayırlısı olsun,hep arkasındayız.Bu sene beklediğimiz finali bize oynatıp,seneye de devam etmemiz dileğiyle...

Koray Mincinözlü basketbol bilgisi üst düzey koç'tur. Sadece koçluk bilir şubede diğer işlerle yanii politika ile uğraşmaz. Bugünkü maç onun içinde, takımın geri dünüşü içinde iyi oldu. Bundan sonrası için hayırlı olur inşallah. Yiğit Şardan'ın, Adnan Polat'ın, Ali Türsan'ın desteğini inşallah iyi kullanır. Sitede Koray hocamızın geçmişini bilmeyen, ismini yeni duyan bir sürü kişiye denk geldim çok ilginç bir durum. Şubenin son 15-20 senelik diliminde Koray Mincinözlü hep vardı, hep şartlar içinde iyi işler yaptı. Kerem TUNÇERİ'nin oyuncu olmasında büyük rolü var, genelde doğru yabancılar bulur, defans taktikleri üst düzeydir, şubede görev aldığı dönemlerde Efes, Fener, Tofaş, Ülker, Bjk galibiyetlerini çok yaşamıştır, Milli Takımda görev almıştır. Galatasaray Lisesli ile dünya Şampiyonluğu vardır. Çok entellektüel ve kültürlü bir ağabeyimizdir. Öncelikle takımımıza, sonra kendisine başarılar diliyorum...

maç başlığında yazdığımı burdada yazmak istedim...koray hocanın şahsi başlığında...

böle maçlarda oyunculara fazla bişey söylemeye gerek kendilerini hazırlarlar...ama maç sırasında oyuncuların gözlerinde öle bir ifade vardıki özellikle hüseyin beşok yani gaz vermeden hiçkimse buşekilde kendisini hazırlayamaz maça.. rocky balboanın kaplanın gözleri ifadesi... ve koray hocanın oyuncuyu maça hazırlama konusunda basketbolun fatih terimi olduğunu düşünüyorum ...
oyun anlamında murat hocanın oyun anlayışından farklı değildi...zaten bir haftada bir takımın 3 aydır oynadığı sistemi değiştirmeye çalışmak intihar olur...tek fark olarak pota altına daha fazla top indiğini ve gereksiz sallama tabir ettiğimiz üçlüklerden kaçınmamız oldu...

hoşgeldin koray hoca anlaşılan basketbolu ve GALATASARAYINI çok özlemişsin...heyecanını kaybettğini belirtip coaclığa ara vermiştin...ama anlaşılan heyecanını tekrar geri kazanmışsın...ve bu seneden ümidi kesen (bendenizde olmak üzere) taraftarlarıda tekrar heyecanlandırdın TEŞEKKÜRLER

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Ünsal Y.":5lo6w833]Hayırlısı olsun.

Hayırlıdan öte, yorumlarınızı merak ediyorum Ünsal Abi ?
Nasıl değerlendiriyorsunuz ?[/quote:5lo6w833]

Değerlendirecek çok birşey yok; beklediğim ve tahmin ettiğim bir karar....