Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

Re: Yeni Hocamız Koray Mincinözlü

Murat Hocanın görevden alındığı gün Koray Mincinözlü ismine soğuk bakıyordum açıkçası. Bir maçla karar vermek doğru olmaz belki de şu an yazdıklarım Fener galibiyeti sebebiyle duygusal da olabilir ama alınan karar beni bugün çok memnun etti.

Başarılar Koray Hoca. İnşallah sezonu başladığın gibi bitirirsin..

Aynı düşünceler içindeyim. Dün duruşu ve takıma verdiği mesajlarla "şimdilik" doğru ismin ağa babası. Yiğit Şardan bile abi diyor zaten :)

Bugün gelen bir haberden sonra; derenin altından bazı sular akmasının da ihtimal dahilinde olduğunu düşünmeye başladım...

Ünsal Y.' Alıntı:
Bugün gelen bir haberden sonra; derenin altından bazı sular akmasının da ihtimal dahilinde olduğunu düşünmeye başladım...

?Abi çok gizemli oldu bu :)Daha açığı yok muydu :)

Hocamızın soyadı konusunda ben tereddütteyim :)
Bazı yerlerde(Ntv) Mincinözlü, bazı yerlerde (Spormax) Mincinozlu...

Hangisi :)

arkadaşlar benim basketbol bilgim çok azdır futbolla kıyaslanınca ama takımımın her maçı seyretmeye seyretmeye çalışırım sizlere sorum olacak koray hoca kimdir kaç yaşındadır erman kunterle çalıştığını duydum bizim siteden bana hocanın kim olduğunu bahsederse bir arkadaşım sevinirim

Geçtiğimiz sayfalara baktığımda genç arkadaşlarımızın Koray Hoca'yı pek iyi tanımadıklarını gördüm,yaşlarına veriyorum.

En doğru karar alındı,kimsenin şüphesi olmasın.

Hayırlı olsun Koray Hoca'yı en çok eleştirenlerden birisiyim fakat yiğidi öldür hakkını ver Koray Hoca 97-98'de Rahmetli Aydan Siyavuş'un yerine geçmişti. o sezonda derbi niteliğinde ki maçları almıştı.98-99 sezonunda bütçeye göre seçilebilecek en iyi yabancıları seçerek Şampiyon Tofaş'ı eze
eze yendi Ülker'i Fenerbahçe'yi yenerken zorlanmadı Efes'i eksik kadroyla yendi fakat kazanlan her önemli maçtan sonra bir alt düzeyde ki takıma yenildik. Gökhan, Burak yerli rotasyonunun dar olmasına rağmen kullanılmadı.Gökhan Üçoklar'la problemler yaşadı.
00-01 ve 00-01 sezonlarında da wulongovski dışında doğru yabancılar seçildi.Brian Tolbert,Cris Herrın, Beyaz Rus pivotumuz ve Hırvat 4 numarız ve Mosedey gibi
Koray Hocayla derbi niteliğinde ki maçları almamızda zorlanacağımızı zannetmiyorum fakat derbi sonrası konsantrasyon eksiği olursa ozaman başımız ağırır.
Birde Gökhan'la yaşadığı problemleri yine yaşarsa
fakat Koray Hocanın çalıştığı dönemlerde maddi sorunlar basketbolda en üst düzeydeydi yönetimin ilgisi çok azdı Koray Hoca zamanında sadece başkan olarak Mehmet Cansun'u maçta gördüm.Ama şimdi yönetim takımın arkasında taraftar destekliyor geniş bir kadro var 33 yıldır ilk defa belki böyle bir ortamda çalışacak inşallah şampiyonluk yaşatır 33 yılın sıkıntısını çilesini şampiyonlukla unutur.
BAŞARILAR YOLUN AÇIK OLSUN KORAY HOCA

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2iar1hl9]koray hocanın doğum tarihi nedir arkadaşlar
03-01-2009 saat 19.00:)[/quote:2iar1hl9]
ciddi doğum tarihini bilen var mı arkadaşlar bende merak ettim
Yiğit Şardan 35 yıl önce hocamdı dedi Ali Türsanın da hocasıymış galiba Koray hoca