Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

Burak Barut' Alıntı:
Oyuncular hakkında değerlendirme yapmadı mı ?
Guroviç ve Yeni gelecek 4 numara için ?
Neler diyor ve dedi kısaca birisi özetleyebilir mi ?

Sağolsun yöneten beyfendi soru sormak konusunda pek becerikli değildi.Salı günkü maçta hangi sonuçta kimin çıktığıbı sordu mesela bu kadar hakim konuya.

Özet olarak Hüseyin ve Cüneyt'e takım içinde liderlik abilik görevi verdiğini söyledi.Atkins'den genel olarak memnun ama skorer yönünden çok oyu kurucu yönünü göstermesi gerektiğini bu potansiyelin olda olduğunu zamanla göstereceğini.Şu aşamada rotasyonu dar tutmak zorunda olduğunu (bu durum çok hoşuna gitmesede) Bizim tabirimizle zorlu virajı aşana kadar böyle olacağını. Oyun tarzını değiştirmediği sadece savunma konusunda bazı şeyler yaptığını. İlerde hucum konusunda da bazı değişiklikler olabileceğini ama şu aşamada yoğun maç trafiğinin izin vermediğini söyledi.

Teşekkürler Yunus,
Teşekkürler Kutay Abi.
İşin kötü tarafı basketbolda futbol gibi belli bir boşluk yok.
Sürekli maç rotasyonunda motivasyondan bşka birşey katması zor görülüyor zaten.
Yeni gelecek oyuncunun takıma katkısı da rotasyonun genişlemesi acısından yararlı olur umarım.

koray hoca şuan en iyi basketbolu efes pilsen in oynadığını. birde fb nin genclere şans verdiği için ve tanjevic in bu cesaretinden dolayı saygı duyuyorum dedi...

Birde geri dönmek için hazır olduğunu baş antrenörlük yada başka bir görevde çalışmaya hazır olduğunu menejerlere bildirdiğini söyledi. Yani çalışmak konusunda isteksiz değilmiş. Tekrar dönmeye karar vermiş zaten.

Değil mi Kutay Bey :))
İlginç bir iki olay söyledi gerçekten baya bir tartışma yaratabilecek. Belirtmek isteyen varsa buyursun. :)

Murat İNAL' Alıntı:
Değil mi Kutay Bey :))
İlginç bir iki olay söyledi gerçekten baya bir tartışma yaratabilecek. Belirtmek isteyen varsa buyursun. :)

Aslında benim değindiğim söylediği değil ısrarla söylemediği birşeydi ;) . Bunun dışında söyledikleri içinden de tartışm konusu çıkabilir elbet :)

Bu arada Feneri ve Tanjevic'i övdü övdü sonrada gayet sakin doğal samimi ve kendinden emin bir şekilde ama biz finalde karşılaşırsak onları eleriz onu da söyleyim dedi.

Bir de taraftar yerine fan dedi onaylamadığım tek ifade bu oldu.

Ben izlemedim şahsen, ne söylediğini bilmiyorum ama canlı yayında bunu söylediğine göre forumda paylaşılmasında bir sakınca olmamalı. Daha sonra birilerinin ağzından birşeyler duymaktansa sıcağı sıcağına, abartısız bir şekilde buradan duymayı tercih ederim.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ben izlemedim şahsen, ne söylediğini bilmiyorum ama canlı yayında bunu söylediğine göre forumda paylaşılmasında bir sakınca olmamalı. Daha sonra birilerinin ağzından birşeyler duymaktansa sıcağı sıcağına, abartısız bir şekilde buradan duymayı tercih ederim.

:) Tekrar ediyorum benim dikkatimi çeken söylenen değil söylenmeyen birşeydi zaten.

Fenerbahce Ülker'i çözmüş olduğunu ve çıkarlarsa karşımıza playoffda yine yeneriz demesi de hoştu.=)

Şu anda takıma müdahele edemediğini,sadece defansif açından bir iki rötuş yaptığını hücum anlamında daha hareketli bir hücum düşündüğünü bunun için de biraz zamana ihtiyaç olduğunu söyledi coach.

Atkins konusunda epeyce dertli ki uzun uzun anlattı o durumu.Skordan çok takımı oynatması gerektiğini ve bunu yapabilecek kapasitede bir oyuncu olduğunu söyledi.Şut ve pas seçimleri ile alakalı toplantılar,görüşmeler yapacağız tabii ama şu anda haftada 3 maç oynuyoruz ve geldiğim günden beri çıktığım üç maçta kazanmamız gereken maçlardı dolayısıyla bunu yapamadık dedi.

Bu arada sunan beyfendi gündeme o kadra hakimdi ki Mlio ne zaman takıma dönecek Ziziç'in gidişi nasıl oldu. Basında yer alan haberler doğru mu ? Yerine ne zaman nasıl bir oyuncu alınacak. Görüştüğünüz oyuncular var mı ? Guroviç neden bekleneni veremiyor gibi güncel olmayan !! soruları sorma gereğini duymadı .

Koray hoca'nın açıklmalarını okuyunca insanın içine bir huzur geliyor, ne dediğini gerçekten iyi biliyor, takımda yapmak istedikleri bizi heyecanlandırıyor, başarılı olur inşallah.

Koray Hocamızdan tek ricamız bizden 'FAN' diye bahsetmemesi olsun, bizler tarafız, taraftarız, onların tarafındayız, ARMA SEVDALISIYIZ :)

Koray Hoca'nın söylediği,ben bu takıma taktik kazandırmadım,eski taktiğe devam ediyoruz sözü Murat Hoca'nın koçluk tarafını eleştirmenin önüne ciddi bir engel koydu sanırım... :)
Ayrıca ben kazandım da haberim yok,ne olmuş ne dedi,en son Ahmet Dedeoğlu saçmalamaya başlayınca ve annemler gelince kapatmıştım. En azından ben mesaj göndermiştim,bu programı izleyen olmaz zaten Hoca'ya ayıp olmasın diye... :)
Bir de yarım saat Haydar Baş reklamı izlettiler bize,yuh!!! Kullanmanın bu kadarı...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Koray Hoca'nın söylediği,ben bu takıma taktik kazandırmadım,eski taktiğe devam ediyoruz sözü Murat Hoca'nın koçluk tarafını eleştirmenin önüne ciddi bir engel koydu sanırım... :)
Ayrıca ben kazandım da haberim yok,ne olmuş ne dedi,en son Ahmet Dedeoğlu saçmalamaya başlayınca ve annemler gelince kapatmıştım. En azından ben mesaj göndermiştim,bu programı izleyen olmaz zaten Hoca'ya ayıp olmasın diye... :)
Bir de yarım saat Haydar Baş reklamı izlettiler bize,yuh!!! Kullanmanın bu kadarı...

Şapka kazandın sanıırm pota forumla ilgili birşeyler yapmam gerektiğini söyledi ama pek anlamadım.

Bu arada nezaketinden dolaylı yoldan söylese bile takımın daha önceki dönemde yeterince mücadele etmediğinin düşünüldüğünü savunma konusunda bazı şeyler yaptığını söyledi. Hucum setleri konusunda da değişiklik yapılmamasının zorunlulukla ilgili olduğunu söyledi. MAç trafiği azaldığında hucum setleri konusuna da birşeyler yapacağını söyledi.

Yani önü kapanan birşey yok :) ama artık giden gitti zaten .

İlk birkaç maçtan sonra hakkında konuşmak pek doğru olmazdı. Ancak artık bazı şeyler oturmaya başladı. Takım üzerindeki etkileri görülmeye başladı. Özellikle işin savunma kısmında. Umarım Koray Hoca ile takımımız böyle devam eder. Bizde onlara gerekli desteği veriririz...

Öncelikle herkese selam.

Siteye üye olduğumda bu sayfalarda yazılanları okumuş ve şok olmuş üstüne Koray Hoca'ya söylenenlerin bilgi birikiminizle alakalı olduğunu söylemiştim.

Hepiniz gencecik ve hayatlarında uzun bir yol olan ve daha çok şeyler öğrenecek kardeşlerimsiniz.

Bu başlık veya başka bir başlık altında tam hatırlamıyorum.

Koray Hoca sadece dizide kupa kaldırır.
Kim bu adam?
5 yıldır hocalık yapmıyor.

Gibi saçma ve bir o kadarda beni şaşırtan Galatasaray gençlerinin geçmişini bilmemesi üzerine beni üzen yorumlar görmüştüm.Umarım artık hepiniz Koray Hoca'nın nasıl bir hoca olduğunu ve harika bir seçim olduğunu biliyorsunuzdur.

Sevgiler

Yalçın Bey Koray Hoca´nın göreve getirilmesini eleştirenlerden birisi de bendim.

Koray Hoca´nın göreve getirilmesini öncelikle liseli ağabeylerin şubeyi ele geçirmek adına bir hamlesi olduğu ve 5 yıldır basketboldan uzak kaldığı için eleştirmiştim. Bana göre Koray Hoca takıma olumlu ayrı bir hava kattığı kesin ancak bu havanın kalıcı mı geçici mi olacağını zaman gösterecek.

Umarım yanılan ben olurum da Mincinozlu ile genç neslin hasreti sona erer...

Onur Yavuz' Alıntı:
Yalçın Bey Koray Hoca´nın göreve getirilmesini eleştirenlerden birisi de bendim.

Koray Hoca´nın göreve getirilmesini öncelikle liseli ağabeylerin şubeyi ele geçirmek adına bir hamlesi olduğu ve 5 yıldır basketboldan uzak kaldığı için eleştirmiştim. Bana göre Koray Hoca takıma olumlu ayrı bir hava kattığı kesin ancak bu havanın kalıcı mı geçici mi olacağını zaman gösterecek.

Umarım yanılan ben olurum da Mincinozlu ile genç neslin hasreti sona erer...

Onur Kardeşim,

Galatasaray Kulübü'nde liseliler her zaman birinci eldir ve asla şubeyi ele geçirme gibi bir amaçları yoktur.Hem Galatasaraylı olup hem liseli olmak büyük ayrıcalıktır.İşin kötü yanı sizlerin liselilerin şubeyi ele geçirme hamleleri gibi kötü sözler sarfetmeniz.Ayrıca Koray Hoca'nın havasının geçici olma ihtimali yok,bu lafımıda unutmayın.