Yeni Koç Kim Olmalı?

Nilay, Murat Tümer´i takdir etmek mümkün mü?

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yaptıkları, daha doğrusu yapamadıkları, da ortada...

Cem Akdağ, Ekrem Memnun, Zafer Kalaycıoğlu falan hiç farketmez. Bu takıma koçtan önce acil işi bilen bir idareci lazım. Açık bir şekilde görülüyor ki doğru düzgün işi bilen idarecisi olmayan kadın şubesinde Mihriban Oğuz göreve gelmezse Oktay hocayı bile koysak takımın başına bir cacık olmaz.Hala neyi bekliyor yönetim Mihriban hanımı göreve getirmek için?Yetmedimi yaşanan rezaletler?

bir çok yerde Mihriban Oğuz'un göreve getirildiği söyleniyor ama öyle bir şey yokmuş, twitterdan sorulan bir soru üzerine "şu ana kadar resmi görevli hiç bir kişi ile görüşmem olmadı, açıkcasi bende şaşkınlıkla izliyorum haberleri" yazmış

Valla su olursa cok sevinirim cem akdag galatsaray basketbol sube sorumlusu diye bi haber gördugumde murat tumer el salla diye tezuarahata. Baslayalim

Ekrem Memnun.

Net bir şekilde kadın şubesinde ciddi değişimler olmalı. Ama bunu yapabilecek bir yönetici yok malesef. Mihriban Oğuz' u zaten aylardır diyoruz ama inatla kimseden bir hareket olmadı.

Merak ediyorum bu mesajı 20 Nisanda atmışsınız, daha sonra Cem Akdağ ile anlaşıldı ama Ekrem Memnuna dönüldü. Şubeye yakın biri olarak bu işi biliyormuydunuz yada bir etkiniz oldumu? Farklı anlaşılmasın sadece meraktan sordum.

O zaman Ekrem Memnun'un da Cem Hoca'nın da ismi geçiyordu zaten. Önder abi kendi isteğini yazmıştır muhtemelen. Biz de birkaç arkadaş Cem Hoca yönetici, Ekrem Hoca da koç olsun yazmıştık. Bu da bizim isteğimizdi. Tabi Cem Hoca ile irtibat kurulup ipler kopunca da biz daha çok üzüldük Ekrem Hoca gelsin dememize rağmen, çünkü Cem Hoca'nın da yöneticilik şansı pek kalmadı, keza koçluğuna engel olan kişi hala yönetici statütüsünde.

Ekrem Memnun o kadar büyük bir hoca ki kadro korunamamasına, türlü zorluklar yaşanmasına rağmen EL Şampiyonluğuna ulaştık.

Not: Can´dan beklenmeyecek bir öngörü.

Ongorumde 2011-12 kadrosunun korunması koşulu vardı ama Ekrem Hoca ona bile gerek duymadı.

Uzun yıllar bizimle kalması dileğiyle