Yeni Sezon Formaları...

Bu gs taraftarındaki cubuklu forma takıntısı nedir?Bir kere sarı kırmızı aynı grup renkler oldugu icin cubuklu tasarımda hos durmuyor.Zaten ulkemizde tasarımlar,renk tonlamaları kötü..Estetik acıdan kappa tasarım olarak en iyisi belki bir de lotto.Adidas ve umbro da en kotuleri bence.Bu firmaların tasarımlarını gorduk futbol takımımızda son 4 senedir begendigim bir forma yok.
Tasarımları secereken sırf karlılık ele alınmasın estetik onemli,fiyat ucuz ya da pahalı..Giymekten cekinecegim formayı nasıl satın alayım???
 
Re: Re:

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":bb61b]bencede parcalı forma istiyoruz bızım renklerımız de siyah yok siyah ne alakadır anlamıs degilim beyaz anlıyorumda ev sahibi gibi bir olay ama ben 2 3 yılldır parcalı forma gıyındıgımızı hatırlamıyorum
deplasman maçları için sarı ağırlıklı evimizdeki maçlar içinde kırmızı ağırlıklı formalar güzel olur.siyah-beyaz gibi renklere yer yok bizim formalarımızda !!!![/quote:bb61b]
Bende senle hem fıkırım parcalı forma birde kırmızı agırlık bir forma die dusunuyorum ama kimin cıkarıdıgını bılmedıgım :D bir beyaz modası var ne alaka ise herkes kullanıyo o acıdan beyaza eyw lah dedım yoksa tabıkı beyaz da olmasın SARI KIRIMIZI gibi iki super renk varken !!!
 
abi galatasaray taraftarı giymekten çekineceği formayı almasa store larda 2 tane futbol takımı forması da satılmazki ben son 5 sezon forma aldım ama hiç biride içime sinmedi maksat kendi çapımızda destek olmak şuan 150 kombine satılmış söylenenlere göre şuan ortada yabancı transferi yok bu 150 kişi neden kombine aldı yabancı transfer olmasa bile en az 500 olacak o sayı kimse sahada kötü bir takım görmekten çekinmiyor konuyu biraz dağıttım sanırım ama önemli olan destek olmak forma alma konusnda.benim çubuklu forma istememn nedeni benim gözüme hoş gelmişti sana gelmemiş kendi zevkin kendine göres haklısın bende kendime göre haklıyım
 
Re:

Timur Saglam' Alıntı:
Bu gs taraftarındaki cubuklu forma takıntısı nedir?Bir kere sarı kırmızı aynı grup renkler oldugu icin cubuklu tasarımda hos durmuyor.Zaten ulkemizde tasarımlar,renk tonlamaları kötü..Estetik acıdan kappa tasarım olarak en iyisi belki bir de lotto.Adidas ve umbro da en kotuleri bence.Bu firmaların tasarımlarını gorduk futbol takımımızda son 4 senedir begendigim bir forma yok.
Tasarımları secereken sırf karlılık ele alınmasın estetik onemli,fiyat ucuz ya da pahalı..Giymekten cekinecegim formayı nasıl satın alayım???

Baskette bu işin piri reebok onlar yaparsa gercekten güzel bir forma olur lotto demısın 4 sene once futbol takımının formasını unutun sanırım atlet gıbıydı :D neyse reebok yada puma derim adamların formaları standart degil digerlerı gıbı herkese özgün forma yaratıyolar digeleri bir model bulup herkese onları sunuyo!!!
 
Destek konusunda haklısın zaten normal bir alıs veristen farklı bir durum.Ama yine de aldıgın seyin bir seylere benzese daha iyi olmaz mı?Hediyelik paket vardı kartonu,paketlenisi eminonu malı gibi :)
Gidip havlu antreman forması falan alıyorum ya da mac bileti daha mantıklı geliyor.Tasarım icin sunu dusunun bir formaya bakınca fransadan mı ispanyadan bir takımdan mı anlarsın.Turkiyede bu yok..
Yoksa takım askı baska zaten..Yonetimde bu tur ayrıntılara onem vermeyerek ustunkoru davranarak taraftarı gectim,bizzat kulubun kendisine saygısızlık etmiyor mu?Fb her ayrıntıda dusunulmus oldugunu hissettiriyor (elinden geldigince :))
Dedigin formayı inan hatırlayamadım benim dedigim 02-03 kırmızı ust beyaz sort.. neyse puma ve reebok konusunda aynı fikirdeyim.
 
HAtırlıyorum Erman Kunter döneminde Darüşafaka maçında Parçalı FOrma giydik.Ondan sonrada hiç kullanılmadı o formalar
 
Su pc'den anlayan arkadaşlar döktürsdünler bakalım forma tasarımlarını!!!
Size söz burda beğeneceğimiz formayı bu sene takımımıza maç forması olarak yaptırıcaz!!!
Hadi herkes hünerlerini konuştursun ...
 
Abi ben bilgisayar işinden pek anlamam da tavsiyem.Gs'nin bu sene ki parçalı futbol formasının kollarını kestik mi tamamdır :) Siyahıda ikinci forma olarak kullanılabilir.
 
tasarım konusunda; alisamiyen.net'teki bir kardeşimizin futbol için çizimleri vardı; herkes çok beğenmişti. isteyenler orada son derece sade fakat göz alıcı modelleri görebilir.

http://www.alisamiyen.net/forum/viewtop ... &start=280

bu arada ben de parçalı'dan yanayım. kappa'nın 2 sezon önce çıkardığı parçalı formaya sahibim ve tüm futbol formalarımdan daha özenle bakıyorum kendisine. çünkü tasarımı, logosu, her şeyiyle, tam GALATASARAY forması.

alternatif olarak, geçen sene kızların giydiği çubuklu'ya da (converse) karşı değilim. piyasada olsa bayıla bayıla alırım.

özetle; markası ve dizaynı ne olursa olsun; GALATASARAY'ı yansıtan, ilk bakışta kulübümüzü akla getiren formalarımız olsun.... logosu ve forma ilanları da buna dahil... (ki geçen seneki erkek takım formaları hiçbir şekilde bizi yansıtmıyordu.)

ikinci olarak da bu forma - şort ve aksesuvarlar store'larda bulunsun...
 
Turkiyedeki cubuklu formalara klasik diyebilir miyiz? Tasarım bu ulkede 80lerden sonra onemsenmeye baslandı.Oncesinde buna kafa patlatılmaz deyim yerindeyse ne bulunursa onunla sahaya cıkılırdı.
Butun takımların formaları birbirine benzer bu yuzden fb,gs,goztepe,samsun,... cubuklu ve renk tonlamaları bile benzer.Yani bu formaların ozgunlugu falan yok,ne yazık ki..Ne tasarımları ne de renk tonları ozgun..
Sadece ve sadece yıllar yılı aynı formayı giymenin getirdigi alıskanlık,''eski formalar'' yalnızca ama ''ozgun'' degiller.Ve bence cirkinler.. Cirkin olmaları da normal 80 ve 80 oncesi turkiyeyi az cok bilenler bunun nedenini bilirler,tıpkı o donemin giyim kusam zevki gibi :) hatırlayın..
 
AliSamiYen.net teki çizimlier mükemmel ötesi olmuş.Fırat abi bence bunları göstermemiz gerekir. Hatta seneye ki forma tasarımlarını o arkadaşımız yönetimle paylaşırsa çok iyi olur çok güzel tasarlamış.
 
abi yönetim bence az taraftarın dinlesin her seylerını ellerıne yuzlerıne bulsatrıyolar bunlar nasıl bukadar buyuk firma sahıbı olmus sasıyorum yemın ediyorum... adamlar bie tane dogru iş yapamazlarmıya neyse forma dicektim ihaleye sıkıldım formalarıda kardesımızın cizdıkelerının yarısı olsa gıdıp alırıım valla rezillık yemın ederim antreman formaları cok daha guzel vede tarz
 
formalar süper olmuş.yıllardır hayal ettiği tarzda formalar.kırmızı olanda çok güzeldi sarı olanda.renk tonları müthiş.Gerçekten Tasarlayan arkadaş süper iş başarmış.
 
Bayan takımının imza töreninde arka plandaki panoda sponsorlar olarak Narin Tekstil(geçen sene takıma sponsor olmuşları zaten) ve Lescon görünüyordu.Bayan takımının formaları Lescon olacak sanırım.Umarım geçen sene Converse'in ulaştığı tasarım başarısını aratmazlar.
 
7hepsibiryerdecopy22222kt8.jpg


Buraya taşımak istedim arkadaşlar. Şimdi demek istediğim aslında şu ; Bu formaların kollarını kesmek değilde , bu formaları alisamiyen forumuna koyan MERT isimli arkadaşımızın yine Adidas veya işte Kappa'nın bu yıl ki kreasyonlarından yola çıkarak BASKETBOL takımımız için formalar tasarlamasını rica edecektim , sanırım birisi bunu oradaki Mert isimli kardeşimize iletir. Bir de sevgili adaşım =) Fırat UZUN demiş ki ; Size söz burda beğeneceğimiz formayı bu sene takımımıza maç forması olarak yaptırıcaz!!!

Yani şimdi bu cümleyi gördükten sonra , Mert kardeşimizden de basket forması tasarımlarını acil olarak bekliyorum . Çünkü herşey harika yapılmış renk seçimleri falan filan üstteki resimde de gördüğümüz gibi.Umarım bu dediklerim dikkate alınır , Fırat Uzun ve Mert tarafından.
 
Herşey iyi güzel hoşta Kappa'ya gidiyoruz "Bzide forma yok" diyor..Store'ye gidiyoruz "Forma kalmadı" diyor.El insaf her hafta sonu soruyorum "Forma Kalmadı" diyor.Ayıptır sorması bu formalardan kaç tane üretiliyor ?

Ayrıca voleybol takımını Lescon yapıyor şikayet ediyoruz ama Lescon'un yaptığı formalara bakın bakalım..Tam Parçalı ! G.Saray PARÇALIDIR unutulmasın bu husus.. Baskette zaten bir ara Morera faciası yaşadık o çok farklı bir durum..Forma siyah beyaz şortta ayıp olmasın diye sarı vardı.Forma komikti resmen..G.Saray forması Kırmızı,Sarı ve Beyaz olmalıdır.

Ben bu yıl formaların Adidas'ın yapmasından yanayım ama futboldaki gibi ilginç templatelerle değil adam gibi..Parçalı, Kırmızı Düz, Beyaz- Sarı-Kırmızı kombinasyonundan oluşan güzel 3 tane forma yapılabilir.


Not : Formalar yok ama antreman tshirtleri GStore'lerde 55 YTL'den satışta ;)
 

Üst