Yeni Sezon Formaları...

Formalar güzel. Keşke bizimkiler dizaynda bunalardan yardım alsalar hatta bizimkiler dizayn etsinler sonra adidas üretsin. Kırmızı ve beyaz formalar güzel olmuş. Parçalı her zamanki gibi yerini koruyor.
Bence basketbol formasındada bir tane parçalı olmalı diğeri ise daha farklı(gidip abuk subuk renkler seçilmeden sarı-kırmızı ile) dizaynı farkılıaştırarak. Mesela arka tarafa oyuncunun adı ve numarası yıldız içinde. Ön tarafta ortada çizgiler ortada GS arması gibi şeyler(ciddiye alınmasın önerim :) ). Yani farklı denenmemiş.
 
Bu yıl formalarımız LESCON markası yapıyor.Sanırım düz kırmızı yandan sarı kalın çizgili olan bir forma mevcut..

Antremanda görmüştümde :)
 
Lescon ha =) oof oof. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım da , leb demeden leblebiye saldırmayalım da , Lescon biraz hafif bi marka bence Galatasaray için.
 
bencede lesconu kucumsemek istemıyorum ama galatarsarayımıza yakısırmı tartısılır ama gecen sene voleybol takımına yaptıkları formaların dizaynları vede renk tonları oldukca hostu ben puma dan yanayım yada reebok cok uctum galıba :D reebok bıraz fazla oldu sanırım bizi asar gıbı and1 olabılır puma,and1,kappa,adidas bu 4 den biri anlasalım bence
 
Anlasalım demek iyi hos da anlasma sartları hic de tahmin ettigimiz gibi degil. O saydıgınız Nike-Adidas-And 1 gibi firmalar istedigimiz sartlarda anlasma yapmıyorlar.
 
Re:

Fırat UZUN' Alıntı:
Lescon diyorsunuz ; lesconun gecen yil voleybol takimina yaptigi esofman takiminin fiyati 130 ytl civariydi...
Selam fırat.
sen yeni formaları gördünmü???
 
http://www.galatasaray.org/basketbol/de ... rID=300974

Kombinelerin satışının devam ettiğinin duyurulduğu bu linkte,altta yeni transferlerin fotoğraflarının olduğu ilanda,kombine alanlar için oyuncularla yemek yeme şansı ve Lescon'dan PARÇALI forma kazanma şansı olduğu belirtilmiş.Umarım iç saha maçları renk tonları da güzel olan bir parçalı formayla oynanır.İdman formalarındaki sarı,fotoğraflarda biraz açık bir ton gibi görünüyordu.Ben ise ölümsüz kurucumuz Ali Sami Yen'in de içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı olması gerektiğini düşünüyorum.
 
220907_00.jpg

parçalı olmalı..
Voleybol formalarımız gibi mi olacak acaba?
 
Re: Re:

Tuncay Genc' Alıntı:
Eren Pirli":8d4f9][img]http://www.galatasaray.org/images/voleybol/220907_00.jpg[/img] parçalı olmalı.. Voleybol formalarımız gibi mi olacak acaba?[/quote] [url="http://www.galatasaray.org/images/voleybol/230907/230907_2b.jpg' Alıntı:
http://www.galatasaray.org/images/voley ... 907_2b.jpg[/url]

Bu arada voleybol takımının Türkiye Kupası maçlarının fotografı yayılanmış resmî sitede. Giydiğimiz formalar İstanbul BB Spor futbol takımının sarı kırmızı versiyonu. Hayal kırıklığına uğradım doğrusu.[/quote:8d4f9]

Dün maçtaydık ve formaları çok beğendik voleybol takımımızın. Eğer satışa çıkarsa almayı düşünüyoruz. Bugüne kadar çok beğenip alırım dediğim bir basketbol formamız olmadı.
 
Re: Re:

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Tuncay Genc":4d2e7][quote="Eren Pirli":4d2e7][img]http://www.galatasaray.org/images/voleybol/220907_00.jpg[/img] parçalı olmalı.. Voleybol formalarımız gibi mi olacak acaba?[/quote] [url="http://www.galatasaray.org/images/voleybol/230907/230907_2b.jpg' Alıntı:
http://www.galatasaray.org/images/voley ... 907_2b.jpg[/url]

Bu arada voleybol takımının Türkiye Kupası maçlarının fotografı yayılanmış resmî sitede. Giydiğimiz formalar İstanbul BB Spor futbol takımının sarı kırmızı versiyonu. Hayal kırıklığına uğradım doğrusu.[/quote:4d2e7]

Dün maçtaydık ve formaları çok beğendik voleybol takımımızın. Eğer satışa çıkarsa almayı düşünüyoruz. Bugüne kadar çok beğenip alırım dediğim bir basketbol formamız olmadı.[/quote:4d2e7]

Beğenmemek değil bir Türk markanın Galatasaray geleneklerini bilmesini beklerdim sadece.
İspanya basketbol millî takımı her turnuvaya sanırım yerel bir markanın özel tasarımları ile geliyor ve iki turnuva üstüste aynı formayı giymiyor. Forma belki geleneksel olmuyor ama sadece İspanya ya özel oluyor.
Bizimde çok özel, bütün dünyanın tanıdığı artık Türkiye ve dünyada pek çok taklidi çıkan parçalı formamız varken İstanbul BB forması istemiyorum. Basketbol kuralları açık-koyu renk forma diyor; bu sorunuda aşmak tasarımcılara düşüyor. Tabi lescon'un bir spor kıyafet tasasrımcısı varsa.
Ayrıca ben çokça lescon bayisine gittim forma için ama adam kaç senedir tek forma almadım, satmadım dedi.
 
Tuncay Genc goruslerine aynen katılıyorum defalarca bircok yerde dile getirdim ama nafile sadece gs de degil turk takımlarının formalarını ozgun tasarlayamıyorlar.Cok unlu bir markanın milli futbol takımımıza yaptıgı acayipte pazarlanan ama hicbir seye benzemeyen forması isin tavana vurdugu yerdi.
 

Üst