Yeni Sezon Formaları...

Basket formalarina vatana geldigimde pek bulamiyorum o yuzden umuyorumki avrupadaki olan maclarda basket formalari satmalari. Eger yonetimden abilerimiz okuyorsa yada takimdan bunu iletmelerini rica ediyorum ilginin cok olcagindan eminim tabiiki satisi bilemem :)
 
Öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum.

Dün yönetici olduğum Galatasaray.SK internet sitesine koyduğumuz basketbol takımlarımız ile ilgili haber için araştırma yaparken tesadüfen bu başlığa gözüm takıldı ve sezon başında futbol takımı için yapmış olduğum formaların burada da yer aldığını gördüm. Keşke Galatasaray.SK ya da AliSamiYen.Net üzerinden bana ulaşılsaydı da katkımı o zaman gerçekleştirebilseydim diye düşündüm. Ancak er ya da geç, şans eseri de olsa bu başlığı buldum ve ilk mesajımı da vakit kaybetmeden buraya yazıyorum.

Kendimce basketbol takımlarımız için yaptığım iki farklı tasarımı ekliyorum; umarım beğeni toplar ve katkı yapmış oluruz.

totalkucuknp3.jpg


EK-1:Bu arada bayan takımımızı da unutmayalım.

ladies3lat9.jpg



NOT: Zaman zaman burayı takip edemeyebilirim. Bana ulaşmak ihtiyacı olursa http://www.galatasaray.sk ' dan ulaşılabilir.(Üye olmadan da mesaj yazmak mümkündür.)
 
İşte Mert Yılmaz , bu kardeşimize ulaşılmasını talep etmiştim ve ilgilenilir diye düşünmüştüm ama demek kimse umursamamış ama arkadaşımız dediği gibi şans eseri bulmuş ve harika 2 tasarım yapmış takımımız için. Hayran kaldım doğrusu !
 
evet formalar baya güzel olmuş bunları gördükten sonra bundan daha kötü bir tasarımın bizim önümüze sunulmasını kabul edemem.
Madem transfere bukadar yatırım yaptık cilasınıda iyi atmalıyız
 
Formalar süper gerçekten. Bayan takımının siyah forması hariç hepsini çok beğendim. Ellerine sağlık Mert abi. Umarım bu güzel formalar değerlendirilir ve takımımızın formaları olarak kabul edilir.
 
Bu seneki formalar çok güzel arkadaşlar .Beykoz maçındaki formalara ek olarak bir de Parçalı formamız varsa tadından yenmez valla.
 
Amblem zaten 4 sezondur aynı amblem.Bu sezonda bütün branşlarda aynı amblem kullanılıyor.Numaralara gelinec formanın ön yüzüdeki numaralar bence gereksiz ve abartılı(gerektiğinden çok büyük) olmuş.Sizinde zevkinize saygı duyarım o ayrı.Ama Mert Bey'in yaptığı formaları gördükten sonra bu formalar bana oldukça kötü gözüktü.
 
yeni sezon formaları tek kelimeyle benim için fiyaskodur.galatasaray a öyle formaları hiçbir branşta yakıştıramam.lesconun antrenman ürünlerini görüp forma için umutlanmıştım.galatasaray için iyi bir forma koleksiyonu hazırlayacağı konusunda ama beykoz maçında giyilen formalar tam anlamıyla hayal kırıklığı eyüp abi şu sorunu bir konuşsan çok makbule geçer.halı saha formalarına benziyordu formalar abi.
 
valla formalar cok guzel mert kardesımızın yaptıgı yenı formaları goren varmı maclarda ızleyen benı fırsatım olmadı nasıl acaba
 
Bence fena değildi..Geçmiş senelerden daha iyiydi..Lescon'dan daha kötü formalar beklerken bunu beğenmek gerekir bence de :)
 
arkadaşlar biz galatasaraylılar olarak vasat bir forma beklemek bizim kültürümüze yakışmaz.biz her kulvarda en iyiye oynayan bütün branşlara şampiyonluk parolasıyla başlayan bir ekibiz.onun içinde lescon un yaptığı iş şirket kariyeri boyunca yaptığı en iyi iş olmalıydı ki hem galatasarayımıza yakışacak hem de lescon un kendi markasını oluşturabimesi için büyük bir fırsattı.onun için benim görüşüm formalar büyük anlamda hayal kırıklığı.tasarım dizayn özen bile gösterilmemiş.bu konuya el atılmasını gerektiğini düşünüyorum.
 
Formalar çok kötü değil tabi daha iyi olmasını istiyorduk ama yinede Lescon'dan beklentilerim çok büyük değildi... benim anlamadığım olay Kappa ile ne gibi bir sorunumuzun olduğudur eğer hatırlarsanız geçtiğimiz sezon aniden adını şuanda hatırlamadığım iğrenç bir forma tasarımı yapan firmanın formalarını giymeye başlamadık ardından gelen tepkiler üzerine tekrardan takım Kappa giymeye başlkamıştı

Kappa iyi bir firma herşeyden önce çok kaliteli sanırsam bizim bilmediğimiz bazı sorunlar var yoksa geçtiğimiz sezonun formaları çok iyiydi
 

Üst