Yeni Sezon Formaları...

Alp Erdem' Alıntı:
arkadaşlar bu gs yönetiminin genel politakısını biz galatasaray'ın bütün branşlarına gönül vermiş insanlara olarak bir türlü anlayamayacağız.futbol için yapılan organizasyonlar,yarışmalar maalesef diğer branşlarımız için geçerli olmuyor.inanıyorum ki(dee,hüseyin,cüneyt) tişörtleri ya da basket takımımıza ait 1-2 ürün çıksa bütün taraftarlar koşa koşa onu alır ve basket maçlarına öyle gider.yönetim diğer branşlara ilgisizlikten bahsediyor.sen üvey evlat gibi davranırsan, ancak taraftar kendi tırnaklarıyla bu kadarını yapabilir.
hagi-taffarel-popescu t-shirtlerini basmak bu sene akıllarına geldi,uefa kupası belgesellerini 2 sene önce çıkardılar.Futbolda bile bu kadar kötü bir pazarlama anlayışı varken basketbol için nasıl birşeyler bekleyebilirz ki !!!Daha futbol takımına sponsor çizgileri olmadan forma yaptıramıyorz.Nasıl bir yönetimimiz varsa artık...

Düzeltme: Türkçede özel isimler ve cümlenin ilk harfi haricinde büyük harf kullanılmaz. Bu kuralda "L" harfinin bir ayrıcalığı yoktur.
 
Geçen sene bende çok aradım basketbol formamızı,Cevahir AVM'de Kappa mağazasında çok makul fiyata almıştım formamı.Bu senede bir Lescon bayii ne gittiğimde bizde yok cevabını almıştım, formam olduğu için fazla irdelemedim konuyu.
 
Ben Bakırköy'deki GS Store'da görmüştüm bizim basket formalarını.Üstelik geçen sene bazı maçlarda Ahmet Cömert'de satılıyordu formalarımız.FB maçlarında felan satılmıştı.Bakırköy'deki Gs Store sahil yolunun üzerindedir.Ama hala formalar varmı bilemem :)
 
anlamıyorum bu yönetimi...tanıdığım öyle insanlar var ki arkasında speedy yqazan ve dee brown resmi olan t-shirt e 50 milyonu verebilecek...ama yok bu adamlar para kazanmak istemiyor.geçen sene kappa forması buldum ama bu sene lescon yok yok yok..izmitte de hiçbiryerde yok
 
Formalarımız bir kaç hafta içersinde LESCON mağazalarında satışa sunulacaktır.

Kaynak :Ayhan Şahenk'teki Mersin maçı öncesi standta duran eleman..
 
Barış Çamur' Alıntı:
Formalarımız bir kaç hafta içersinde LESCON mağazalarında satışa sunulacaktır.

Kaynak :Ayhan Şahenk'teki Mersin maçı öncesi standta duran eleman..

ya hakkaten komik ya..sezonun sonu yaklaştı nerdeyse,daha hala "bir kaç hafta içersinde LESCON mağazalarında satışa sunulacakmış"!!! bu nasıl bir yönetim anlayışıdır anlamak mümkün değil.
 
Seimone Augustus tişörtü almak istiyorum ama GS Store'cuların bastıracağı yok.

Bir de Işıl Alben forması istiyorum...

Para hazır. Ama belli ki kulüp çok zengin olduğu için Aralık ayına girerken dahi bu parayı istemiyor!

Acaba korsanını falan gören var mı? Alalım da bir anımız olsun sezona dair...
 
Faruk abi adidas ile anlaştığımız için çok sevinmiştik, özellikle formalar kaliteli olacak ve satışa çıkaracaklar diye. Ama eğer hala satışa çıkmadıysa yazık çok yazık.

Seimone tişörtü mü? Hayal...
 
acaba formaları piyasaya sürdüler mi?gerçi sürülse bile artvinde bulacağımız yok ya artık büyük şehirlerdeki tanıdıklara sipariş vereceğiz.:D
 
Gecen haftalarda GS Store' a gittiğimde görevli arkadaşlara basketbol şubesi ile ilgili herhangi bir ürün olup olmadığını sormuştum. Görevlilerin yüzüme öyle bir bakışları vardı ki; sanki "Galatasaray' ın Basketbol Takımı mı var?" gibilerden düşüncelere sahip gibiydiler.

Hal böyleyken; biz burada ne yazarsak yazalım Galatasaray, Merchandising konusunda çok çok eksik ve vizyon açısından da çok gerilerde.
GS Store' da bir dolu ücretsiz verseler alıp kullanmayacağınız ürün var. Öyle ki mağazaya girdiğimde futbol takımı formaları dışında kayda değer herhangi bir malzeme göremiyorum.

Oysa ki; Gurovic, Zizic ve Milojevic gibi kariyerli basketbolcuların formaları dünyanın her yerinde klupleri tarafından satışa çıkarılır. Sadece forma değil; arkadasında 15 numara Gurovic v.s. (ya da diger oyuncular tabi ki)yazan antreman formaları, tshirt ler, sweatshirtler, esofmanlar da ürün yelpazesinde yer bulmalı. GS Store çok küçük düşünüyor ya da başındaki yöneticiler gerçekten de başarılı değiller.
 
çok net bir şey söyleyeceğim, hiç kimse kusura bakmasın ama (başta Arda sen kusura bakma abi : ) ) Galatasaray sporcuk kulübünün yaptığı en doğru harekettir forma, özel tshirt vs cıkarmamak.
""Oysa ki; Gurovic, Zizic ve Milojevic gibi kariyerli basketbolcuların formaları dünyanın her yerinde klupleri tarafından satışa çıkarılır."" sözü üzerine söyleyecek birşeyim var,
Sanki, Galatasaray takımının daha önce satışa cıkardığı parçalı basketbol formaları dahil, herhangi bir ürün 3 haneli satış rakamlarına !!!!! ulaştı da, biz de tekrar satışa ürün çıkaracağız.
Arda, sen bu işle gsbasket logolu ürünlerde uğraşmış bir adamsın, zorluğunu ve maliyetini biliyorsun. Sence, sen ve senin gibi basketbolseverlerin sayısının ne kadar az olduğunu düşün, bunu alacak adamları düşün, marka ağırlığının maliyetini düşün, ve bu (bana göre) anlamsız sevdadan vazgeçin derim. Taraftara da birşeyler yazmak gerek ama, nasılsa kimse iğneyi kendisine batırmayı sevmiyor.
Sporcuk kulübünden Spor kulübüne geçmek zordur. Profesyonel idare ister.
 
Geliri yok diye voleybolu, su sporlarını, basketbolu kapatalım o zaman. Sporcuk kulübüysek direk Futbol kulübü olalım. Gelirler artsın, boş yere para gitmesin başka yerlere. Sponsorların elinde oyuncak olmayalım.

Riske gireceksin ki anlamı olsun. Sen 10 milyonluk takım kurup, birkaç tane forma bastıramıyorsan kapatalım şubeleri ozaman.
 
yıllardır ilk defa olan bir uygulama yapılmış geçen sene.Bırakalımda insanlar buna alışsın.Devamı gelmezse insanlar nasıl özenipte alacak ?

Şahsen çıktığı anda alacak insanların başında geliyorum.Hatta arkasına yazılacak yazı bile belli :)

benim birçok arkadaşım bana bu soruyu soruyorlar?Forma ne zaman çıkacak.Demekki birşeylere ilgi giderek artıyor.Geçen seneki tribün ortalaması ile bu seneki tribün ortalamasına bir bakarak anlaşılabilir aslında ne demek istediğim.
 
inşallah satışı yapılır da ben yanılırım,
ihtimal vermiyorum ama görürürüz elbet birgün.

Ben şubeler kapatılsın demiyorum. Şubeler profesyonelleştirilsin diyorum.
laflarımı yanlış yere çekmeyin, çok net birşey söylediğimi sanıyorum ama yine forumda son yıllarda alışılagelmiş şekilde sözlerin kutuplaştırılmasına izin falan vermeyeceğim.
Şube falan kapatılmasın. sadece kombine aldığın koltukların kapatıldığı (katlanıp içeri sokulduğu), taraftarına insan gibi davranılmadığı bir idare heyetinden ve edebiyatçı taraftar zihniyetinden, (ülkenin sosyo-ekonomik yapısına falan hiç girmeyeceğim, hangi basketbol takımı ürün satabilmişki? khalid el amin gibi bir malzeme'den bile yararlanılmadı bu ülkede) birşey cıkacağına inanmıyorum. tekrar söylüyorum, laflarım çarpıtılmasın.

10 milyon dolarlık takım konusuna gelelim,

tam bir arap şeyhi mantığı,
10 milyon dolar ver, takımın başına oğul kaddafiyi getir, guard diye 2 sayı 2 asist ortalamalı bir amerikalı bul, yönetici diye senin tüm gasp edilmiş hakkını savunmayan adamlara şakşak yap, takımını sahada hakemler ezsin, kimsenin gıkı çıkmasın. sonra da destek destek diye yırtınalım.

Zamanında çok eleştirdiğim insanlar vardı, basketbol tribünlerinden kaçıp gittiler diye. Böyle olaylara kimse tepki vermiyor diye, zamanında korkaklıkla suçladığım insanlardan şimdi özür diliyorum. Çünkü onlar sisteme insanların başkaldırmayışını içlerine sindirememişlerdi. Ama ben yanlış yorumlamışım.

haydi Ahmet Bey, Haydi Murat Bey,
durma, devam et powerade...
Takım ligde maç kazanınca içinizden bana "bu da sana kapak olsun" diyebilirsiniz ama hala olaya maç kazanma diye bakarsak, ben kapaklardan koleksiyon yapmaktan gocunmayacağım.
BJK CT'nın final oynadığı,
FB Ü'in şampiyon olduğu,
bir ligde ilk turda elenen GS CC. kusura bakmayın, kesmedi beni.

(not: Galatasaray kaybettiği zaman sevinen biri falan değilim, böyle eşsiz yorumlarda cıkartabiliyor bazı arkadaşlar)

son söz: güzel bir ürün yapıldığında bende alıcı adayıyım, ama sonuçları hakkındaki öngörüm değişmeyecektir.
 

Üst